2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayır yatmak gerekiyor ben sabah 6 da koyuyorum bi ara midem bulandı kusmaya kalktım kapsül açılmış bir şekilde tekrardan geldi tekrar koydum koyunca 2 saat yatmak gerekiyor

Crionen jel de dolaniliyor, hap olanda yatiliyor

Bende bı ara fitil olarak alıyordum kanamam olunca ağızdan al bı sure dedi doktor sonra yine fitile döndük 2 gün fitil olarak kullandım kanamam artınca yine ağızdan almaya başladım fitil olarak aldığımda 1 saat kalkmiyordum bende.5 gündür hem ağızdan hemde iğne olarak alıyorum a bu igneler mahvetti beni kalcamda beze beze oldu çok ağrıyor donemiyorum yatamiyorum yatsam kalkamıyorum çok fena bugün den sonra 3 güne bire düşecek ignelerim gerçi oda ağrıtıyor ama en azından 3 günde iyileşiyor biraz

kızlar bişey sorucam başına gelen var mı merak ediyorum.göğüsümğn kahverengi kısmında ucu değil ama çok minik soyulmalar var.kaşıntı akıntı falan yok ama beyaz beyaz soyulma var bu neyden olur

Kızlar merhaba dün ilk defa kahverengi akıntı geldi doktoru aradım progestan başlattı kırmızıya dönerse iğne vurulmam gerekiyor kan uyuşmazlığı olduğu için. 8.haftam doldu normal mi sizce bu haftada kahverengi akıntı, uyuşmazlık da olduğu için tedirginim baya. Haftaya seminerler de var okulum farklı bir ilçede düşük tehlikesi ise bu durum rapor mu alsam acaba?

Düşük tehlikesi konusunda fikrim yok ama işini garantiye al bence...

Uyku pozisyonunuz nasıl kizlar? Nette sola yatilmasi uygun diyor... Ben sola yatamiyorum. Bebekte sağda...

Ben Allah ne verdiyse nasıl midem bulanmıyorsa öyle yatıyorum. Bazen karın üstü. Bazen sırt üstü. Sağ sol oturarak nasıl denk geliyorsa öyle uyuyorum şuan canım

Eki Görüntüle 2648893 Kızlar bebek sağda solda diyorsunuz ya
Benimki nerde ben bilmiyorum anlayan varsa söyleyebilir mi?
Ultrason görüntüsünden anlaşılmayabilir yeri. Doktor ultrasonda karnının ne tarafından baktıysa bebeğe ordadır. Bide benim mesela hep sağ kasığım ağrıyo ordan da anlayabilirsin.

Ultrason görüntüsünden anlaşılmayabilir yeri. Doktor ultrasonda karnının ne tarafından baktıysa bebeğe ordadır. Bide benim mesela hep sağ kasığım ağrıyo ordan da anlayabilirsin.
Benimde sağ tarafım ağrıyor hep, o zaman sanırım sağda. Teşekkürler

Aynen cnm bende öyle sık sık duyulmuyor ben nefes aldıkça kayboluyor sende ritm hızı yazılı mı bende yazılı değil ölçemedi sanırım doktor
Bana da hızını söylemedi kağıtta da anlamadım yazıyo mu yazmıyo mu bir ayın dolmasını beklicem mecbur. Bir de çok konuşan bilgi veren bi doktor değildi. Bu sefer başka bi doktora gitmeyi planlıyorum.

kızlar bişey sorucam başına gelen var mı merak ediyorum.göğüsümğn kahverengi kısmında ucu değil ama çok minik soyulmalar var.kaşıntı akıntı falan yok ama beyaz beyaz soyulma var bu neyden olur
Ben de de oldu o şu an da feci kaşıntım var o bölgede araştırdım normalmiş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…