2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sanırım önceki olumsuz yaşantıdan dolayı bende aynı durumdayım canım.bi şey olacak gibi geliyor hep bende 2 gündür mide bulantısından hamile olduğumu unuttum resmen.hiç hamileymişim gibi gelmiyor sanki hastayım hayattan soğudum.

temizlik aşermekk İlk defa duydum canım. Bana kalsa hiç temizlik yapmam,yardımcı arıyorum valla haftada 1 gelsin de bulamıyorum düzgün biri.

temizlik aşermekk İlk defa duydum canım. Bana kalsa hiç temizlik yapmam,yardımcı arıyorum valla haftada 1 gelsin de bulamıyorum düzgün biri.
Normal de gerçekten bos durmasını hic sevmiyorum düşük riskm var 2 aydr hc bisey yapmadan yatıyorum cok sıkıldım ya sabah eşime de soyledm canm çekti diye sabahtan beri ariyo korktu adam temizlik falan yapmıyon demi yat kalkma diyo
Ben yaptıramam başkasına icim rahat etmez ama gebelikte mecbur senin de dedigin gibi bu süreyi atlatana kadar bi yardimci bulmak fena fikir değil

Ben temizlik yapmaktan zaten hoşlanmazdım, şimdi peşimde 2 yaş bebesi, h.içi zaten işdeyim. H.sonu temizliğe ayırmak gözümü korkutuyor umarım bulabilirim düzgün birini.

Okudum, Allah şifa versin yavrularına bağışlasın insallahhh

Bizde 9+6 azaldı gibi tekrar gelmezse
Benimde bugün bulanmadi hiç sadece bir kez sabah çok hafif bulandı... Bulansa olmuyor bulanmasa olmuyor...kontrolümede daha çok varsadece karnım ara ara geriliyor onun haricinde bugün bütün belirtiler haksızlığın bulantim gitti sanki

Kızlar havuza giriyor musunuz bana doktorum olmaz dedi size ne dedi

Yok be bacım ne havuzu heaa klozetin içindeki su sayılıyorsa her sabah bi kaç kez sarılıyoruz onunla sonra ordan çeşmeye geçiyorum. Foşur Foşur Bi el yüz yıkama.. Sakinleşme... Sonra banyo ışığını kapatış... Ve yatış...

çok kötüyüm çok kaldıramıyorum napıcam ben kalp atışı yok dedi doktor7 yada 8hafta dedi ama duymuştum 6 gün önce dedim imkansız dedi çok kötüyüm nolur yardım edin bir kez daha kaldıramam
Allah yardımcınız olsun.Aynı doktora mı gittiniz acaba?Bir önceki mesajinizda bebeği görmedim ama kalp atışını duydum demiş doktor.Acaba en baştan beri kese boş muydu?Eğer durum buysa doktorun hatası çok büyük.

çok kötüyüm çok kaldıramıyorum napıcam ben kalp atışı yok dedi doktor7 yada 8hafta dedi ama duymuştum 6 gün önce dedim imkansız dedi çok kötüyüm nolur yardım edin bir kez daha kaldıramam
Geçmiş olsun.cok ilginç başka bı Dr daha mı gitseniz.benimde geçen hafta kanamam oldu .8+1 dim ama Dr 7+1 gözüküyor kalp atışı çok zayıf alamıyorum dedi.bugun başka bı Dr gittim.kanama alanım varmış ama şükür bebek iyiydi kalp atışını rahatlıkla aldı haftasıyla uyumlu dedi.dusuk önlemek için iğne ilaç basladi.sizin için hayırlısı olur inşallah anne olmak zor gerçekten .bazılarımiz için ayrı bir imtihan oluyor

Cnm bi arkadaşımın migreni vardı haftalık tutardı hamile kaldıktan sonrA hiç migreni tutmadı inşşş bebişte sana sağlık getirir tabi doğurduktan sonrA devam etti
Bende tam tersi haftalık tutar oldu gebelik etkiliyor bende okumuştum bazı migren hastalarına gebelik iyi geliyor diye

Sabah buraya ne yazsam akşamına tersi oluyor şuan bulantılardayım bunada şükür napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…