2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yediklerine dikkat et canm yanman onlardan kaynakli .. benm de gecen haftalarda hep vardi kuru sogan tuketiyodum cok ondan oluyo sanirsam biraktim ymeyi yanmam geçti bide yemek ustune hemen uzandigimda oluyo.. doktor az ve sık yemek ye dedi

olabilir valla hiç dikkat etmiyorum, baharata çok düşkünümdür, azaltmam lazım.

Gunaydin.
Bu sabah mide bulantısı ula uyanmadim, bu kez de bir şey mi oldu acaba diye korkuyor insan
Dert etmeyin hiç bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle.Ben yaklaşık iki haftadır bulantıdan ötürü evde ölü gibiydim.Sonra bir sabah bulantısız uyandım.Sandım ki bulantılar bitti.İki gün sonra öyle bir bulantım oldu ki tekrardan hayattan soğudum.Artık dayanacak gücüm kalmadı.Öğürmemden kusmamdan dün kızım korkudan ağladıBana soluduğum hava bile kokuyor.Artik bitsin istiyorum.

Kızlar Günaydın 9+5 im 1 kez 6 haftalikken doktora gittim doktorum 12. Hafta da çağırdı 1 kez düşüğüm var tedirgin oluyorum acaba iyi mi sağlıklı mi diye 1 temmuz da gidicem beklemek çok zor gidiyim de bana sürekli iyi desinler istiyorum bu korku mu nasıl yenebilriim

Kalp atışını duymuşmuydun canım sanki ara uzun geldi bana benim doktorum keseyi gördü kalp atışı için sonra ki hafta çağırdı kalp atışını duydu bir kaç hafta sonra yine gel bir daha bakıcam dedi insan ara uzun olunca ister istemez huzursuz oluyor

Bebeği mi kalp atışını da gördük kuzum diye dinletmedi 1 ay sonra dedi ama dediğiniz gibi ara uzun içim huzursuz iyi olduğunu görmek bilmek istiyorum stres yapıyorum istemsiz

Canım bende seninle aynı şeyleri yaşadım.ben 11. Haftanın son günlerindeyim. Cuma günü ikili test yaptırmaya gideceğim. Her sabah uyandığımda acaba iyi mi diye düşünüyorum. Birde bende vc sonrası tümgün az az kanama Oluyo artcak diyede korkuyorum

Bebeği mi kalp atışını da gördük kuzum diye dinletmedi 1 ay sonra dedi ama dediğiniz gibi ara uzun içim huzursuz iyi olduğunu görmek bilmek istiyorum stres yapıyorum istemsiz
merak etme eger bi risk gorseydi daha kisa surede cagirirdi. Aslinda boyle dusunursen 1 ay sonra cagirmasi iyi bisey demekki hersey yolunda

Canım benimde 6 ay önce düşük yaptığım da öyleydi ama 5 haftalık ti ve ikizdi ilk gebelik vücudum kaldiramadi sanırım sürekli yat hiç bisey yapma çok dikkat et geçer arkadaşımda 12. Hafta da suan senin gibi Allah in izniyle hiç bisey olmaz

Öyle dedi zaten kan degerlerim de cok guzel 6 ay once 5 haftalik düşük yapmıştım ilk bebeğim yeni evliyim korkuyorum ışte haklısınız aslında
benide hep 1 ay sonraya cagiriyor ben 3. hafta dayanamayip gidiyorum endiselenmekte haklisiniz ama 3 ayi atlatinca endiseleriniz azalir diye dusunuyorum

Kızlar merhaba. Ultrason kağıdında kalp atış hızı nasıl görünüyor. Sayının yanında Hz yazan yer mi. Çünkü diğer sayılar alakasız görünüyor biraz

Kızlar merhaba. Ultrason kağıdında kalp atış hızı nasıl görünüyor. Sayının yanında Hz yazan yer mi. Çünkü diğer sayılar alakasız görünüyor biraz
Kalp atışına baktığı ekranın resmini vermemişse yazmıyor kalp atışı olan ultrason resmî elinizdeyse Fhr yazan yere bakabilirsiniz

Canım her kağıtta farklı sanırım o ama. 100ün üzerindeki Bi değer olması lazım ve kalp atış çizgilerinin olduğu kağıtta olması lazım. Diğerlerinde yazmaz. O kısımda ölçüm yapıldığı için yazabiliyor.

Ama ben geçen başka Bi doktora gitmek zorunda kaldım onun usgsinde atış hızı görünmüyordu.
Benim doktorumun usgsinde görünüyor.
Böyle birşey de olabiliyormuş

Anladım canım . 100 uzeri olan bir deger vardı onun yanında da Hz yazıyordu ama emin olamadım ben de

Bana da hızını söylemedi kağıtta da anlamadım yazıyo mu yazmıyo mu bir ayın dolmasını beklicem mecbur. Bir de çok konuşan bilgi veren bi doktor değildi. Bu sefer başka bi doktora gitmeyi planlıyorum.
Aslında bnmkide baya bilinen bi doktor ama bu konu hakkında hiç bilgi vermedi insan en ufak şeyi kafasına takabiliyor bence doktorlar çok açıklayıcı olmalılar her konuda onlar hergün Doğuma şahit olabiliyorlar ancak biz her dakika çocuk doğurmuyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…