2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar allah rızası için sizden dua istiyorum tekrar kanamam oldu
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Ogluma hamile olduğumu ögrendiğim günden, doğuma kadar kanamam oldu.. Endişelerini anlıyorum.. Yüreğini ferah tut, kendine dikkat et. Allahın izniyle, sağ selim doğar.. Allah uzun ömürler versin, benim bıdık 3 yaşını geçti şimdilerde..

Günaydın hanımlar. Umarım bu hafta herkes için güzel geçer. SAAT 11.30 da randevum var. Daha yeni baktım duruyor o şey vajina ağzında. Sanki biri dil çıkarıyor tobe est. Hafif kasiklarimda ağrı sizi var .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar allah rızası için sizden dua istiyorum tekrar kanamam oldu
Canim halamin 9 ay boyunca kanaması olmuş her seferinde doğal olarak o da korkuyla gitmis .Bebeklerden kaynaklı değil kendi karin boşluğundan gelirmiş hep. Umarım bebeğin ve sen bi an önce iyi olur güzel haberler alırsınız

Tansiyonum normal yüksek yada düşük değil. Damarların aşırı kan hacminden dolayı isyanı sanırım. 11.20 de randevum var 3 haftadır gitmiyorum herşey yolundadır umarım cinsiyet tahmini yapar mı bilmiyorum ama benim Dr sağlamcı 14. Haftaya kadar yorum yapmıyor hayırlısı olsun

Benim kesenin altındaymış doktor şanslıdın yukarda olsa rahime dolardı aşağıda olduğu için atyosun dedi 12 hafta boyunca yoktu çok korkuyorum yine de riskin var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…