2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla bilmiyorum canım ya umarım bana bi sıkıntı yaratmaz. Şimdi netten bakıyorum ama rahim ağzı polip e benziyor gibi .

Canım ağda ile ilgisi yoktur onun.Denk geldi muhtemelen.Ya da orda birikmiş birşeyler varsa onlar geldi.Insallah kötü birşey yoktur.Haberdar et bizi
Yanı tamamen gelse ok ama dusmuyorda sarkıyor. Daha yeni baktım kaybolmuş şimdide. Vallahi kafayı yicem

Canim benmde dogumdan sonra vardi parca degil yalniz boyle tomurcuk gibi biseydi doktoruma gittim bakti alttan muayenr etti senin kizlik zarindir dedi kimi dogumdan sonra biyle olabiluyomus

Yanı tamamen gelse ok ama dusmuyorda sarkıyor. Daha yeni baktım kaybolmuş şimdide. Vallahi kafayı yicem
Cnm çok geçmiş olsun ilk kez duydum böyle bişeyi acaba önceden oluşmuş sen yeni farketmiş olabilir misin sen bidaha git doktora bakalım inşşş rabbim sağlık versin seni ve miniğini korusun

Çok geçmiş olsun.

Kizlar ben de bugün artık yavaştan ev işi yapmaya başladım... Doktor üç hafta dikkat et demiştiinşallah bir şey olmaz ya... Çok bunaldım cunku

Fitil yapar akıntı ve pütürlük. Ben de progestan jel kullanıyırdum o da çok akıntı ve parça parça birikmiş pütürler atıyordu dışarı. Ve kokusu da oluyor onunla alakalıdır.
İlk defa duydum çok geçmiş olsun şükür bebek iyiymiş stres yapma. Rabbim sizi korusun.
Burda kanaması olan arkadaşları da görünce yapmasam mı acaba diyorumsanırım haftamiza göre risk geçmiş değil
Bence çok abanma hemen işe. Ufak tefek başlarsın. Uzanmalı çok eğilmeli işlerden zaten kaçınıyorsundur. Ama yine de zorlama sonra en ufak bi tehlikede üzülüp vicdan yapıyoruz.

Aynen...

Saol canm yine de bi idrar tahlili falan yaptircam gidince ne olur ne olmaz

Kizlar ben de bugün artık yavaştan ev işi yapmaya başladım... Doktor üç hafta dikkat et demiştiinşallah bir şey olmaz ya... Çok bunaldım cunku
Kendini çok yormicak şekilde yapabilirsn canm bende bu aralar sukur kendimi iyi hisediyorum yavas yavs yorulmicak sekilde biseyler yapıyorum belim Karnm hafif bi ağrı olunca hemen uzanıyorum

Bende denemiştim ayvayı, gamzesi var, hatta ben dirseklerimede bastırmıştım orada var, rastlantı mı ayva mı bilmiyorum ama oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…