2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet acaba içerikleri sağlıklı mı diye düşünüyorum bende lierac için Trendyol da içeriği masum değil yazmıştı biri mesela şüpheye düştüm
evet bende oyle dusunuyorum vucuttan emiliyor ya bebek icin zararliysa diyorum. Sampuanimi bile degistirdim bebek icin zararli olmasin diye fazla mi ince dusunuyoruz acaba

ben 11+6 da gitmistim doktora folik asidi birak dedi multivitamin ve demir verdi yerine

Biz acaip ince düşünüyoruz ya sigara içenler var Allah muhafaza
yanimda bile sigara icen oldugunda pencereyi acip onune oturuyorum cok rahatsiz oluyorum. Hatta kendi annem babam iciyor bebek dogunca da boyle yanimda icerseniz gelmem evinize dedim

Ya benim bulantım hiç kalmadı eskiye göre daha rahat yiyebiliyorum pek hızlı yürüyemiyordum karın ağrılarından onlarda geçti acaip pimpirik yapıyorum bebek iyi midir diye bu haftalarda balayına geçiyorsun diyolar sizde durumlar ne

benim zaten ic bacakta catlaklarim vardi biraz catlamaya cok musaitim eger kesin cozumse alirim ama guvenemiyorum o kremlere de
Canim catlayacagi varsa catliyor çok da para dökmeye gerek yok. Kullanıcı yorumlarına falan bakarsan hep kanaat böyle. Ben de çatlamaya çok musaitim, yapacak bişey yok, mümkün mertebe nemli tutucaz karnımızı. Onu da neyle yaparsan aynı bence

Bende tatlı badem yağı kullanıyorm ilk gebeligimdede kullanmıştim hic çatlağım .yok.suan ama.simdikinde çok karnım göğüslerim kaşınıyor zor tutuyorum kendimi kaşirsam yirtilcak biliyrm ama naplim öyle böyle geçecek çok çatlamaya müsait değil vücudum aslında bakalım yaşayıp göreceğiz

Kızlar ikili tarama kan testim çıkmış doktora da çarşamba gidicem ama sonuçları pek anlamadım anlayanınız varsa yardımcı olabilirmi acaba ya çok endişeliyim ultrasonda nt normal cıktı bu arada

Eklentiler

• 0D5B9405-6E73-469F-B25A-D02065831E07.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 66
Kemik yapısı olayını soracaktım ama daha küçük büyüsün dedi diretmedim insan merak ediyor valla ikili sonucu 1 haftada çıkar dedi dr kan alan hemşire 10 günü bulur dedi haftaya gidince sonuç için bi daha bakar o zaman görür inşallah

İğneyi kolay bulabiliyor musunuz
aslında hayır bulamıyoruz hatta ben panik oldum, mümessil arkadaşımız sayesinde ilçeler de ki eczaneler den 1 er 2 şer kutu ne bulabiliyorsak aldk 10 kutu faln oldu uzun süre idare eder diye artk bakmıyoruz ama genel olarak eczaneler de yok varsa da 1 max 2 kutu oluyor

Kızlar ikili tarama kan testim çıkmış doktora da çarşamba gidicem ama sonuçları pek anlamadım anlayanınız varsa yardımcı olabilirmi acaba ya çok endişeliyim ultrasonda nt normal cıktı bu arada
Ya bende anlamıyorum da 99000 de 1 ihtimal gibi okunuyordu sanırım üstteki 20000 li olan şeyde aynı şekilde hcg ninde çok yüksek çıkmaması gerekiyormuş dowbda hcg aşırı yüksek çıkarmış okuduklarımdan hatırımda kalanlar bunlar drun daha iyi açıklar

Tekrar üretim başlamış sanırım piyasada yokmuştu uzun süredir. Bugün kuytu bir eczaneden bulduk 5 kutu 4 kutu daa cuma günü verecek. Raporlu olduğumuzdan drun yazmasına gerek yokmuş salgın dan dolayı raporlu ilaçlar direk eczaneden alınıyor eczacı geldikçe verecek bize şimdilik 3 ay kadar rahatız sonrası için inşallah durum düzelir rahat buluruz

ben hiç devlete gitmediğim için rapor durumunu hiç bilmiyorm dra sağlık ocağından yazdırıyorm iğneyi de canım her seferinde gidiyorm yani 20 günde bir sağlık ocağına ama ikili için devlete gidicem bakalım perşembe ye randevu aldm

evet bende o şekilde yorumladım canım insan merak etmıyor değil akıl akıldan üstündür tabi yorumun için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…