2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çokta sıcak değil aslında ama bilemedim hiç olmazdı kontrolum var öğlen sorarım kağan kocatepenin videosu da var çok normal miş gebelikte
Bende yeni doktordan geldim burun kanaması, çarpıntı, kalp ritminin artması falan bunlar artan kan hacminden kaynaklıymış canım.normalmiş.diş eti kanaması falanda olabilirmiş bu süreçte.

kilo takibine beni de etiketler misiniz? bulamadım nerede?

Kizlar catlak kremine basladiniz mi basladiysaniz ne kullaniyorsunuz? Ben bebek yagi kullaniyorum yeterli midir acaba
Bende saf zeytinyağı kullanıyorum canım. Çatlayacağıma eminim ama avunmaca zeytinyağını benmari usulü 1-2 dk kaynatıp asitinden arındırarak kullanmak gerekiyormuş,kullanacak olan varsa aklında bulunsun

Kızlar ben geldim doktordan .Bende oluşan şey polip miş .hafif bi anestezi ile alinabilirmis . Et beni gibi dusun dedi. 3 4 cm buyuklugunde dedi. Sana ve bebeğe zararı yok şuan dedi .haftaya Takip için gittiğim doktora söyleceğim bakalım. Bebegim şükür iyi çok hareketliydi dönüyo zipliyo bak sen suna dedi doktor %60 %70 erkek gibi dedi . Dedim saglikli olsun hicönemli değil cinsiyeti .Bakin bakalım teyzeleri gerçi yüzü koyun dönmüş oyy annesi yesin her biyerlerini❤

Eklentiler

• 20200629_121413.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 20200629_121358.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 62
oyy masallah

Bende geldim doktordan. Şükür herşey yolunda yüzükoyun yatıyordu. Şuan dinleniyor dedi dr. Azcık rahatsız ettik oynamaya başladı. 11+6 usgyee göre 12+3çıktı. Ensesi normal burun kemiğide oluşmuş.. Cinsiyete baktı göremedi yada gördü erken diye söylemedi bende diretmedim haftaya ikili sonucu için gidince görürüz inşallah. Hastane yeni kural koymuş hasta dışında kimse alınmıyor eşim oğluşum üzüldü bebeği göreceğiz diye gittiydik. Neyse video ya aldım izlediler. İkili sonucunda güzel gelir inşallah 10 gün bekleyecekmişiz

Bio oil ve lierac aşırı gündemde bir de mustela var bende seçmeye çalışıyorum içlerinden birini,ne zaman başlamak lazım acaba ben hafiften göbeklendim
onlar bana cok pahali geldi gerek var mi bilemedim bebek yagi iyi gibi sanki simdilik

Kizlar catlak kremine basladiniz mi basladiysaniz ne kullaniyorsunuz? Ben bebek yagi kullaniyorum yeterli midir acaba
Kadin doktorum fark etmez demisti uygun fiyatli alin genelde Yapi geregi zatwn catlak oluyor demisti. Genetik ile alakali yani. Ben bio oil kullaniyoeum ama onu önceden de kullaniyorsum spor vs yaparken. Memnumum ama biraz tuzlu

Kadin doktorum fark etmez demisti uygun fiyatli alin genelde Yapi geregi zatwn catlak oluyor demisti. Genetik ile alakali yani. Ben bio oil kullaniyoeum ama onu önceden de kullaniyorsum spor vs yaparken. Memnumum ama biraz tuzlu
benim zaten ic bacakta catlaklarim vardi biraz catlamaya cok musaitim eger kesin cozumse alirim ama guvenemiyorum o kremlere de

Sevgili analar bir sorum var folik almayı ne zaman bıraktınız şimdi tarih olarak 11+3 üm ben 12, haftadayım yani.13 e girince mi kestiniz 12 ye girince mi? Dr um çok ilgisiz değiştireceğim o yüzden ona soramıyorum

Gözün aydın canım maşallah . Sen Özel e mi gidiyodun. Devlet hastaneleri almıyor eşleri içeri zaten de özelde o uygulama yok diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…