2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bence çatlak kremleri için daha erken sonra gerçekten sıkılıyor insan üşeniyor sürmeye. Vücut yapısı yatkınsa her türlü çatlak oluşuyor zaten. Ben ilk hamileliğimde bio-oil, bitkisel yağ, bebek yağı her türlü şey denedim ama yine de biraz çatlağım oldu. Kullanmasam daha mı kötü olurdu bilemiyorum ama ben bu sefer daha rahat davranmayı düşünüyorum bebek yağı sürerim kaşınmaya başlayınca nemlendirsin diye yeter

Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuslaim inşallah bebeklerimize

Çok geçmiş olsun canım Allah sağ salim kucağına versin inşallah bebeğini aminnn

Tabi canim sürünce icin bi nebzede olsa rahatliyo iste

Kizlar bugün doktora gittim çok şükür bebek iyi kanama alanı var ama kesenin altında plesenta bebeğin arkasında kalıyor kanama alanınin plesenta yi aşağı çekme ihtimali yok dedi bebek büyüdükçe kaybolacakmis inşallah.veee sivilce teorisi tuttu 2 oglandan sonra kızımız olacak inşallah yani büyük ihtimalle kız dedi

Gözün aydın cnm. Senin cinsiyeti merak ediyordum. sivilceler ne durumda

Kızlar günaydın. Bir hafta önce 8+5 ti şükür bu hafta 10+2 olmuş haftasını yakalamış cok mutlu oldum size sorum olacak . Daha önce konuşuldu burda ama kafam karıştı. Üç hafta sonra tarama testi için çağırdı doktoru m.Genetik tarama testi istedim doktordan ama ikili tarama sıkıntılı olursa genetik taramaya yönlendiriyoruz ama onun haricinde pek gerekli görmüyorum, sen istersen yine genetik tarama yapılır ama dedi. Cok kararsız kaldım. Genetik tarama ikili taramadan daha mı iyi sizce yoksa hemen hemen aynı mı

Canım bugün ben de gidicem doktora çok kararsızım orda kararvericem

Canım genetik test kesin sonuç veriyor oncesinde konusmustuk.Ikili bir tarama yöntemi genetikte ise bebegin geni ellerinde sonuçta.Var mi yok mu direkt bakiyorlar.Ama yaşın ileri değilse gerek yok ikilide sorun çıkarsa genetiğe gönderirsin.Ben 37 yim doktor değiştirdim yeni doktorum gerek yok ikili sıkıntılı çıkarsa genetiğe göndeririz dedi.Ama maddiyat sıkıntın yoksa istiyorsan gönder gitsin genetiğe.2250-4000 TL.

Sivilce teorisi bende tutmadi ilk haftalar yüzümü Sivilce basmadi ama sık sık ağrılı agridan el vurulmuyan kocaman sivilcelerim cikti dün Bizimki de hemen gösterdi kendini ben bile gördüm anladım erkek 3 kızdan sonra geldi sağlıkla hayırla gelsin gerisi önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…