2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar şimdi doktordan geldim bizim sipanin kordonu bacak arasına denk gelmiş göremedi doktor ikili tarama için kan verdim 1 hafta sonra sonuç göstermeye gidince tekrar bakacak
Vitamin olarak innate pronatal verdi
Şimdilik herşey normal dedi çok şükür Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin

Amiiinn kuzum inşallahhh hepimiz kavuşuruz
Geçmiş olsun cnm. Umarım kanama olmaz bir daha. Sanırım bebepin konumu dışında bir kanama alanın var. Benim kuzeniminde 7 ay kanaması oldu her defasında düşük yapıyor sandık bebek keyifliydi ama rahmin bir tarafında kanama oluyordu hep. Şimdi 5 aylık oldu bebişi sağlıkla doğurdu. Sende umarım sıkıntısız atlatırsın

Ben de sizi merak ediyordum 2 oğlandan sonra kız gelecek mi acaba diye Benim de 2 oğlandan sonra yine oğlan %90

Ne güzel olmuş 3 kızdan sonra oğlan Sağlıkla gelsin

Merhabalar benim 2nisan son adet tarihi 12+5gun bugün yarın dok.kontrolu ve gerekirse ikili test vereceğim yasim37 diğerlerinde bı sıkıntı yaşamadım çok şükür ama yaştan sebeb korkmuyor değilim benle aynı zamanlarda olan arkadaşlar varmı birde sezeryanla doğum olacağı için muhtemelen Aralık sonu gibi doğum

Kızlar selam, 2 gündür hafif kahverengi akıntı oldu. Dr a gittik çok şükür bebiş iyi. Proluton depot ampul vururdu Dr. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize. Daha önce Bi kayıp yaşadığım için sabahı zor ettim. Birdee Usg yorumu bekliyorum anlayanlardan

Eklentiler

• 1593510759933241590107189133234.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba,ben 11+2 yim. 37 yaşındayım benim doğumum da sezeryan olacak ve önceki gebeligimde plesanta dekolmanı yaşadığım için 36-37.haftada alınacak bebek. Genetik rahatsızlıklardan korkuyorsanız Avrupa da riskli yaş 40,Amerika da 38 sonrası olarak kabul ediliyor.Ikili testte sorun çıkarsa nifty (Genetik test) yaptırir kesin sonuç alırsınız.Tabi ki bu testlerde max.7-8 adet çok bilinen ve sık görülen genetik hastalıklara bakılıyor.Yuzlerce genetik hastalık var ama nadir görülüyor.Korkmayin.Korku,bebeğe ve kendinize stres yasatmak anlamına geliyor.Her zaman olumlama yapin.Hersey sağlıkla ilerleyecek.Eger çok kaygiliysaniz riskli gebelik uzmanı ile çalışın

Maşallah ya hayırlı evlat olsun sağlıkla doğsun

Yaş 32 benim de çok ta genc sayılma m sen göndereceksin degil mi genetiğe. Doktorum dedi genetik icin 16. Hafta ideal genelde. O zaman göndeririz istersen dedi

Yaş 32 benim de çok ta genc sayılma m sen göndereceksin degil mi genetiğe. Doktorum dedi genetik icin 16. Hafta ideal genelde. O zaman göndeririz istersen dedi
benim yeni doktorum 2 li ve 4 lü yapalım yeterli dedi.Risk çıkarsa genetiğe göndeririz dedi.O yüzden risk çıkmazsa yaptırmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…