2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
o zaman bebek yagina devam

canım bana da doktor hiç bir takviye vermedi gerek yok dedi.

Bende ilk haftadan beri kullanıyorum bugün decavit ferrum Vs yazmış hepsi aynı anda oluyor mu sen başka neler içiyorsun cnm
Ben sadece regenesis içiyorum canim ama 3 haftadır gitmedim doktora. Perşembe günü randevum var, çok kapsamlı bi vitamin bu aslında ama sanırım ilave biseyler verir. Zaten kemiklerimde falan hafif hafif sızlama oluyor, doktor vermese de ben isticem galiba

Selam arkadaşlar,
Kanaması olan arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda biter kanamalar..

Bende sürekli olmasa da arada bebek yağı sürüyorum. Ama karın büyümeye başlayınca badger’in hem yağını hem karın kremini alacağım..
Annemin her yeri ful çatlak o yüzden mümkün olduğunca her şeyi sürmeyi düşünüyorum

Bende decavit kullanıyorum ilk gittiğimden beri folik vermedi içinde de var diye. Mg düşük hamilelik öncesinde de folik asit kullanmadım dememe rağmen yazmadı folik. Ama ben arada içiyorum valla dr lara güvenemiorum kii

Kizlar catlak kremine basladiniz mi basladiysaniz ne kullaniyorsunuz? Ben bebek yagi kullaniyorum yeterli midir acaba
Henüz başlamadım ben ama hindistancevizi yağı kullanmayı düşünüyorum özellikle gece yatarken çünkü yoğun bir yağ vücut uzun sürede emiyor. Gündüzleri bebe yağı olabilr. Ama bi kaç video izlemiştim bunla ilgili hindistan cevizi yağının çok faydası olduğunu söylemişti kullananlar. Ayrıca sadece göbeğe değil göğüs ve kalça bacaklara da sürülmeliymiş. Sadece göbek değil bacaklar da çatlıyırmuş. Gerçi ven her halukarda çatlıcam çok müsaitim ergenlik çatlaklarımla dolu basenlerim.
Ben 10+2 de gitti en son kontrole o zaman bırak dedi. Multivitamin verdi ona başladım. Onun içinde de zaten folik asit var düşük miktarda.

Evet her yere sürmek gerek cunku heryer genisliyo kilo aliniliyo catlamaya musaitse vucudun. Ben 3ten sonra basladim ama erken basladim banyodan sonra suruyodum ama 9. Aya kadar bıkkınlık gelmisti artk surmek istemiyodm ve cok yogun yagli krem surmeme ragmen catlaklarim oldu yine bunda erken baslamayacam 4 ten sonra yada 5ten sonra.. iste kilo alimina bagli olarak kullanilmasi gerek

Aynen katılıyorum şuan zaten ben bulantıdan halsizlşkten falan kendimi aynada göresim yok. Ne makyaj ne süs püs. İçimdenhiçbiri gelmiyo kaldı ki bi de yağ sürecem her gün . Şuan imkansız 3 buçuk 4 gibi başlarım ben de yüksek ihtimal. Xaten kaçış yok ama biz gene çaba verdik deriz

Selam kızlar 20 gündür yoktum buralarda anneme gittim 15 gün kaldım beni folik asit çok etkiliyo ya onu içince aptal gibi oluyorum bi halsizlik falan böyle normalde kahvaltıdan sonra içiyodum bugün içmicem akşam içicem dedim ama yok folik asitten değilmiş demekki yine aynıyım sürekli yatıyorum halsizlik aldı başını gidiyo valla

Bu ilk 3 ayda en belirgin şey bu sanırım halszilik yorgunluk uyku hali. Ben de öyleyim. Yürümeye halim yok çoğu zaman oturmak bile yoruyor yatmak istiyorum hep. Balayı kısmına geçebilirsek rahatlıcaz galiba

Bu ilk 3 ayda en belirgin şey bu sanırım halszilik yorgunluk uyku hali. Ben de öyleyim. Yürümeye halim yok çoğu zaman oturmak bile yoruyor yatmak istiyorum hep. Balayı kısmına geçebilirsek rahatlıcaz galiba
Aynen yaa oysaki ne kadar iyiydim bulantım yok hiç hamile gibi değilim die ne olduysa şu son 3 gündür falan oldu yanii inşallah bian önce geçer de rahatlarız dediğin gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…