2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Devletin cihazları hiç iyi değil ya,adam gibi bişey de demiyorlar iki dusugum olmuş hala bu genlere iğne yazmiyoruz diyolar sinir oluyorum Allah muhtaç etmesin 1 cm olmuş miniğim kalp atışını gördük azcikta duyduk cihaz iyi değildi

benim zaten ic bacakta catlaklarim vardi biraz catlamaya cok musaitim eger kesin cozumse alirim ama guvenemiyorum o kremlere de
Kesin cözüm degil canim bos para harcama . Benim kadin dontorum ben hamile kalmadan önce yani bebek isteginden önce gebel ko trol de gögüslerime dokununcs demisti cok sertler diye avantaji vücüt ep diri kalmasi ve genc görünmesi dezanavntaji hamile oldugun zaman büyük ihtimalle catlaklarin olucak demisti .

doku ve genetige bagli ya o yüzden hani krem veya herhangi bi yag sür kesinlinlike kasima kasindikca yaglan . Ama yapi olarak vücüt müsaitse kacari yok gibi

11+4 um... Elimde su an yedi günlük daha folik asit var... Elindekini bitirinca folik asit birakabilirsin dedi dr

multivitamin kullaniyor musun canim onun icindede var folik asit zaten
Ben omega 3 multivitamin kullanıyorum doğuma kadar kullanabilirsin demişti. Bugün decavit ferrum d vitamini yazmış decVitte çoğu vitamin var multivitamini bıraksammı ben reçeteye bakmadığımdan soramadım da kafam karıştı

Ilcedeki küçük hastaneler aynen dediğin gibi ama ankara şehir hastanesinden baya memnun kaldım hem temiz hem aletler yeni hem de doktorlar iyi şükür kötü bişeyle karşılaşmadım.

decavit bende kullaniyorum onu demir icin verdi onun disinda gyno ferro kullaniyorum biri ac biri tok karna sabahlari

Almanyada ki doktorlar gebelin sonuna kadar folik asit kullanduruyorlar .. celiskideyim simdi alsam mi almasam
Mi
Bilmiyorum ki... Burdaki Dr kar genelde üç aydan sonra biraktiriyorlar...kendi Dr unu dinle bence... Benim folik asit in metil folat şeklindeydi mesela... Herkesin farklı olabiliyor

Bu gün bende yakındaki devlet hastanesine kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı kıpır kıpırdı bebiş taklalar atıyordu çok şükür.cinsiyeti göremedi doktor.12+1 olduk folik asiti bırak dedi ısrarla sormama rağmen hiç bir vitamin kullanmana gerek yok dedi ve vermedi içime sinmedi hiç burda gördüğüm kadarıyla Demir ve d vitamini kıllanıyor herkes.benim normalde bile d vitaminim düşük olur hep o yüzden tedirgin oldum.tekrardan kendi doktoruma mı gitsem kızlar napayım sizce

Kizlar bugün Dr bunları verdi? Bunlar ne demek bir şey anlamadim... Sanki başkasının kimi bana verdi...
Anlamsızca baktım eve gelince

Eklentiler

• IMG_20200629_152442.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20200629_152433.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20200629_152442.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 58
benim zaten ic bacakta catlaklarim vardi biraz catlamaya cok musaitim eger kesin cozumse alirim ama guvenemiyorum o kremlere de
Canım oğlumda bende musela kullanmıştım ama gercekten çok pahalı bir krem haliyle bol bol suremiosun az suruncede bende Bi ise yaramadı midemden aşağı çatladım belki ayda 3 4 kutu bitirsem ise yararmiydi bilmiyorum ama onada kiyamio insan yani çatlamaya müsaitsen catliyosun ben ona inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…