2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzucum benimki de tam olarak o Kuzenindeki gibi bebeğin keyfi yerinde sadece ben çok ağladım ve stres yaptım diye eskisi gibi değil artık hareketsiz stres onu da etkilemiş ama nasıl stres yapmam elim yüreğimde Hep Bebeğe bişey olacak diye kayınvalidem geldi hastaneye bana bakmaya millet gümbür gümbür gezio biz 3 ayda hastaneye düştük dedi gel de üzülme ağlama kesenin altında kanama alanı var allahtan üstte değil dedi doktor yoksa rahimi baskılar bebeği etkilermiş inşallah perşembeye kadar olmaz rabbim yüzümüze bakar

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah önemli olan hayırlı olması. Artık siz de bir Esma Sultan olursunuz
Canm nasıl oldun kanama alanım var diyodun ?Lekelenme durdu mu ben de şükür 2 haftadadır bisey yok ama kontrle gitmediğim için biraz endiseliyim hic hamile gibi değilim 1 haftadan beri 14+4 olduk acaba rahat bi döneme girdim ondan mi bilmiyorum

Benim kanama alanimda kesenin altında boyutuyla ilgili bişey dedimi doktor

Bende nerdeyse 2 haftadır leke görmüyorum çok şükür ama kanama alanım benimde hala duruyor kesenin altında plesanta ya yakin değilmiş bebek büyüdükçe kanama alanım küçülecek miş insallah.ben hareketlerini biraz hissetmeye başladım günde bı kackere hissediyorum

Canm insallah bidaha hic olmaz kanama alaninda biter benim en son cok az bi kanama alann var dedi hazirann 12 de ozamandan beri rabbime sukurler olsun bi sorun olmadi belki bitmiştir ay maşallah cok erken başlamış hissetmem ne guzel bende hissetmeye başlasam keske bu kotu senaryolar kafamdan çıkar gider ozaman

Ayy canım yaa o kadar strese bir de kayınvalide dırdırı çekiyorsun. Takmamaya çalış canım bebeğini düşün pozitif olmaya bak. Drunu dinle başkasına kulak asma

Ben ilk gebeligimde 21.haftada,ikinci de 18.haftada hissetmeye başlamıştım.Kelebegin kanat cirpisi gibi..Bunda da ortalama 16-18.haftalarda hissederim muhtemelen.Sizinki pek erken olmuş gerçekten maşallah

Kaynanana da fitil oldum canım ne gezmesi bu virüste Allah için keşke hastaneye gelip moralini bozucağına gidip gezseymiş gümbür gümbür

Canım çok geçmiş olsun. Hep yüreğin ağzında rabbim yüzüne gülsün. Nenolursa olsun her şeye ve herkese rağmen rahat kalmaya çalış bebişini üzme stres yükleme . Şuan tek önemli olan ikinizsiniz gerisi gelip geçici

Çok geçmiş olsun...inşallah olmaz canım insallahhhhhh

kızlar merhaba daha oncede bahsetmiştim doktorum nistyrum test diye bişeyden bahsetti bugün fiyat aldım 4000 TL dediler aranızda fiyat alan var mı normal ikili içinkan verdim bugün ama bunu da bi sorayım dedim

Ben ilk gebeligimde 21.haftada,ikinci de 18.haftada hissetmeye başlamıştım.Kelebegin kanat cirpisi gibi..Bunda da ortalama 16-18.haftalarda hissederim muhtemelen.Sizinki pek erken olmuş gerçekten maşallah
Ben hissediyorum ikinci gebelikte erken hissedilirmiş sanırım. Gaz değil ondan eminim. Çok minik kıpırtılar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…