2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de 11 haziran gecesi çok yoğun bir kanama yaşadım. Müşahedede kaldım, iğne yapıldı. Günde üç kez progestan kullandım sonra kanama kahverengi lekeye döndü 1.5 haftada. Şimdi de sarı renk akıntılarım devam ediyor ve ilaca da devam ediyorum. Allah hepimize şifa versin

Evet canım çoookk zor olsa da kafamı dağıtmaya çalışıyorum bebeğim için

Her şeye ağlayanınız var mı ve hazımsızlık çekeniniz? Sanırım doktorum istirahat verdiği için ve çok korktuğum için yaşıyorum ikisini de

Kendi doktorum rahim ağzında bir sıkıntı görmeyince başka doktora gittim o uzunluk iyi ama açılma var çok az dedi. Dikiş atabiliriz dedi bir zaman sonra. Sonra tekrar kendi doktorum alttan muayene etti ultrasonda açılma falan yok. Kime inanacağımı şaşırdım 3 haftadır mahfoldum resmen

Her şeye ağlayanınız var mı ve hazımsızlık çekeniniz? Sanırım doktorum istirahat verdiği için ve çok korktuğum için yaşıyorum ikisini de
Ben hergün ağlıyorum. Saçma sapan şeylerde başlıyorum hıçkırmaya. Bugün ağlarken kusacaktım neredeyse hemen sustum.. Hazımsızlık bazen oluyor maden suyu iyi geliyor

Dün gece uykudan uyandım. Midem kaskatı kesilmişti. Doktorum magnesi calsin vermişti de onu içip 1 saat oturdum anca rahatladım

Ben hergün ağlıyorum. Saçma sapan şeylerde başlıyorum hıçkırmaya. Bugün ağlarken kusacaktım neredeyse hemen sustum.. Hazımsızlık bazen oluyor maden suyu iyi geliyor
Aynen... Bitsin artık depresyonDr oturmak şartıyla yavaş yavaş ise baslamami tavsiye etti, pskolojimi iyi geleceğini söyledi... Ama eşim ise göndermiyorraporlar izinlerle idare edeceğim idare ediyorum....
Bu iki gündür bulantılarım gitti gibi çok şükür ama akşam hissettiriyor özelliklere dun gece migdem çok bulandı...iş yerinde de öğürüp şekerinin düşmesinden korkuyorlar

Yuzunde sivilce çok olunca kız olmayınca erkek olurmus öyle bi teoriydi sanırsam arkadaşlar konusmuslardi gecmiste
Alalla öyle miymiş?
Geçen hafta benm yüzümü sivilceler basmıştı, bende bu ne regl dönemi sivilcesi gibi diye içimden geçirmiştim.
İnşallah sağlıklı mı sağlıklı bir kızım olur. Çok istiyorum Allah ım nasip ederse

Kusma sonrası şekerimiz mi düşüyor ondan mı kafamı kaldıramıyorum. Bugün uyukladım gözümü açamadım iki saat. Evde çocuk da var bir yandan bir yandan midem ağzımda çok kötüydü. Birkaç gün iyiydim azaldı galiba artık düzene giriyorum dedim yine tepetaklak oldum bugün

Benim de alnımda isilik gibi sivilceler çıktı acaba kız mı ki? Sağlıklı olsun tabi de, gönlüm nedense kızdann yana

Kızlar hamilelikte armut çok faydalıymış hazımsızlık gibi şikayetlere de iyi geliyor ben bu ara armuta sardım. Bir de yaşlı bir büyüğümüz armut yediğimi duyunca canı armut isteyenin oğlu olur dedi bunu da ilk defa duydum bilmiyorum var mı aslıHiç sivilcem falan da yok ama bakalım merak ediyorum iki hafta sonra kontrolde doktor tahminde bulunurum dedi

Benim doktorlarım kesinlikle tahminde bulunmuyorlar. 12den beri çok erken diyorlar

Amin canm cok gecmis olsun bidaha hic olmaz inşallah.

evet bende oyle dusunuyorum vucuttan emiliyor ya bebek icin zararliysa diyorum. Sampuanimi bile degistirdim bebek icin zararli olmasin diye fazla mi ince dusunuyoruz acaba
hangi bebek yagini kullaniyorsun mesela sen. bebek yaglarida petrolden üretiliyor diyorlar. Bio oil kullaniyorum ilk hamileligimde de kullanmistim hic catlagim olmadi . Genetik olarak catlamiyorum cunku annemde catlamamis.sonradan ogrendim Bio oil de icerik olarak temiz degil diyenler var. Ama ben bu hamileligimde de kullaniyorum. Memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…