2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
genetik tarama dedigin nifty test degil mi? ikili testten tabii ki daha iyi sonuc veriyor. İkili test rutin yapilan bir test ve %91-92 sonuc verirken genetik test %99.9 dogru sonuc veriyor.

Benim doktorlarım kesinlikle tahminde bulunmuyorlar. 12den beri çok erken diyorlar
Benim kızımı 14.haftada söylemişti doktor ben de 12.hafta biraz erken diye düşünüyorum ama bakalım belki tahmin de olsa bir şey söyler.Eşim çok merak ediyor zaten doktorun ağzından bu konuda bir laf almadan çıkmaz odadan 8.haftada bile cinsiyet sordu doktora

johnsons baby kullaniyorum ozellikle almadim daha once ara ara kullaniyordum cildim cok kurudugunda simdi onu kullanmaya devam ediyorum

Hanımlar size bi şey soracağım. 1 ay sonra uçak yolculuğu yapacağım inşallah gebelikte bi sakıncası olur mu 4 aylık olacağım o zamana inşallah

275 lira verdim ben canım.
Çok kapsamlı baktı doktor
1 1.5 saat sürdü toplamda
Defalarca ölçüm aldı ve ortalamasını yazdı sisteme
Ben aslında 2li test yaptırmak istemiyorum ama doktorum illa yaptır derse diye merak etmiştim canım çok teşekkür ederim
Ben 200 ödedim geçen hafta medipol bağcılarda
Teşekkür ederim canım fikir oldu bana da

Tam 13 haftaya girince başladı 1 bucuk haftadr oyle agriyor aslında gebelikten once de belimden cok çekerdim belki gebeligim le bi alakası yoktur kontrlde sorarm artk doktora onemli bisey değildir inşallah
Bende de 12.haftaya girdiğim gün başladı bel ağrısı hele akşamları iyice bi artıyor sanki

2 'li test sonucunda down sendromlu olacak denilip hamileliğini ağlayarak geçiren ve çok şükür sağlıklı bebekleri olan çok arkadaşım var.
Kendinizi çokta bağlamayın 2 'li test sonucuna.

Bende sizin gibi düşünüyorum bugün kontrolüm vardı ve doktora yaptirmayacagimi söyledim nedenini de açıkladım çok mantıklı hiç yapmayalım ozaman dedi. Bence doktorlar da bu konuda ısrarcı olmamalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…