2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu gün ansızın canım armut çekmişti hemen aldırıp yedim iştahlaokuyunca çok şaşırdım hadi hayırlısı inşallah bakalım tutacak mı

Kızlar isim olarak elis asel nasıl tek isim düşünüyodum ama 2 ismi olsa fena olmaz elis güzel kokulı çiçek asel cennetteki bal ırmağı demek elis eşimin ismine de yakın

Bu bel ağrısı delirtcek benii ya hic bi tarafım ağrımıyor bi tek belim agriyo kilo da almadm nedeni ne bilmiyorum
Yaa biz senle aşağı yukarı aynı yaşıyoruz hamileliği galiba Son 1 haftadır falan kuyruk sokumum resmen batıyor inanılmaz bel ağrısı yasiyorum. İlk haftalardan böyleysek valla

Yaa biz senle aşağı yukarı aynı yaşıyoruz hamileliği galiba Son 1 haftadır falan kuyruk sokumum resmen batıyor inanılmaz bel ağrısı yasiyorum. İlk haftalardan böyleysek valla
galiba oyle. Vala dogru soyluyon simdiden boyleyse son aylarda yandk. Perşembeye de azcık kaldı gitmedn degilmi doktora

Kızlar isim olarak elis asel nasıl tek isim düşünüyodum ama 2 ismi olsa fena olmaz elis güzel kokulı çiçek asel cennetteki bal ırmağı demek elis eşimin ismine de yakın
Sizi üzmek istemem lakin Elis isminin kökeni bilinmiyor.Yani anlamı kesinlikle güzel kokulu çiçek değil.Cunku Arapça'da böyle bir kelime yok.Cesitli kaynaklarda Elizabeth isminin kısaltması olduğu geçer.Tabi bu ne kadar doğru bilinmez.Asel bal demektir.Ve çocuğunuza koymanizda hiçbir sakınca yok.İsim koyarken lütfen kokenlerini ve anlamlarını çok iyi arastırınız.İnternet o kadar yalan yanlış bilgiyle dolu ki

Hanımlar size bi şey soracağım. 1 ay sonra uçak yolculuğu yapacağım inşallah gebelikte bi sakıncası olur mu 4 aylık olacağım o zamana inşallah
32 haftaya kadar uçakla seyahat etmenizde sakınca görülmez.32.haftadan sonra seyahat etmeniz gerekirse doktor onayı ve raporu alıp bu raporu yanınızda taşımanız ve sorulduğu takdirde görevlilere göstermeniz gerekiyor.Bununla birlikte karniniz burnunuzda ise ve ucus gorevlileri kac haftalik oldugunuzu sorarsa 32 haftadan daha erken bir gebelik haftasinda olduğunuzu ispatlamaniz gerekir.4 aylıkken hicbir sorun olmadan ucusunuzu gerceklestirebilirsiniz.Tabi ki havaalanında aşırı yürüyüp kendinizi yormamalısınız her yerde geçerli olduğu gibi.Basinc değişimi,yükseklik gibi durumlar ise gebelikte risk teşkil etmiyor.32 haftadan sonraki prosedür ise uçakta doğum yapma riskiniz sebebiyle konulmuş bir kural

Kızlar yatış pozisyonu bulamadım kendime. Uykum bölünüyor. Sağa sola yatınca belim ağrıyor sırt üstü yatınca karnım rahatsız oluyor. Oturarak uyuyorum ondanda başım ağrıyor. Nasıl olacak anlamadım. Yüzükoyun yatmayı özledim

Ben hala yüzüstü yatıyorum ya yoksa hiç uyuyamıyorum.

Ben bu konuyu özellikle Dr a sordum. Su an sağa sola düz yatabilirsin dedi... Bende düz ve sağa yatabiliyorum sadece

Canim bacaklarının arasına yastık al yat beli baya rahatlatıyor

Aynı benim ki kuzum hiç bişey sormuyor cinsiyeti soruyor

Canım sen de benim gibisin normalde sırt üstü yatarım ama hiç yatamıyorum karnımda bi basınç hissi oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…