2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada ikili taramadaki beta hcg değeri 50 altında olursa bebek erkek, üstünde olursa kız olurmuş gibi araştırmalar varmış. Duyanınız var mı? Cinsiyetleri belirlenenlerin ve ikili tarama yaptıranların beta hcg değerleri neydi acaba?

Tamam işte canım sonuç da bu zaten. Arkadaşınkinde bu sayfayı vermemişler daha. Senin sonucun şu anlama geliyor 10000 bebekte 1 bebek risk taşıyor. Benim de böyle geldi sonuç.
sonucun bu olduğunu biliyorm da arkadaş da grafik falan göremeyince bide alt alta değerler ondan farklı geldi ama aynı diosnz doğrudur :) ben hiç anlamıyorum

benm 29 gözüküyor sanırım demi sonuçta ama doktor kız dedi, hatta 2 farklı doktor kız dedi bu inancı hiç duymamıştm cnm

Evet canım öyle seninki. Ben de bugün denk geldim bir yerde. Demek ki hurafeymiş o da
evet ya bazısının tasadüfen tuttuğu oluyordur illa %50 ihtimal sonuçta ama bence doktor görmeden %100 olarak öğrenmek mümkün değil çin takvimi de erkek çıkmştı hatta makaslar koymuştuk kanape altlarına yüzükle bile denedik hepsi erkek diyordu erkeğe kodladık kendimizi kız çıkınca şoka girdik eşimle ne kadr inandırmışız kendimizi :)) cnm sen ferrum demir ilacı ve vitamin kullanıyor musn?

Hayırlısı ve sağlıklı olsun da yok canım vermedi bana daha doktorum. Folik asitimden de birkaç tane kaldı içinde. O bitince bırak dedi bana da.

bana neden verdi anlamıyorum ya 4tane ilacım vardı 2 sini kesti 2 tane gene ekledi off neyse vardır bildiği artık kullanıcaz ☺
Canım artık iki kişilik kana ve vitamine ihtiyacımız var diye veriyorlar. Bana da verir yakında içini rahat tut zaten kullananlar vardır. Ben de hala progestana devam ediyorum.

Canım artık iki kişilik kana ve vitamine ihtiyacımız var diye veriyorlar. Bana da verir yakında içini rahat tut zaten kullananlar vardır. Ben de hala progestana devam ediyorum.
evet progestanı bitince bırak dedi bana 3 günlük kaldı 100 mg ağızdan çok şükür onu bırakıcam artk çok uyku yapıyordu o tmm cnm çok teşekkürler bilgiler için burası rahatlatıyor iyi geliyor çok yazdım bu ara rahatszlık vermedim umarım herkese mutlu bulantısız geceler

Ben de hissediyorum bazen sürekli değil ama arada birçok ufak bir hareket

Ben de hissediyorum bazen sürekli değil ama arada birçok ufak bir hareket
Benimde da kinarada bı çok nadiren bişe atıyor gibi oluyor tam emin olamiyrm bebk mi diye 3.ayim.bitti 4e girdim 2.gebelikte daha erken hissedilirmis diye bnde duymuştum artık öyleyse bebistr heralde ama az az oluyor

benm 29 gözüküyor sanırım demi sonuçta ama doktor kız dedi, hatta 2 farklı doktor kız dedi bu inancı hiç duymamıştm cnm
ben ne bhcg degerine gore ne sivilceye ne popo buyumesine ne tatli eksi yemeye gore hicbirine inanmiyorum. Bilim bilim bilim Dr ne derse yalnizca o benim icin dogrudur diger teorilere bakmiyorum bile

Aaa benim 65 kız mı yani

bizim şirket hala homeoffice bnm de pantolonlar olmuyor ama hamileleri ofise çağırmayacağız dediler o yüzden rahatım evde bol elbise tişört takılıyorm
Yaaa ne güzel bir ara bizimkiler de hamileler evden devam edecek dediler ama sonra müdürüm haftaya ofiste görüşürüz dedi

Kan ilaci aliyo musun canim renginin siyahligi ondan oluyo genelde

Canım ben de öyleyim. Yani kabız pek olmuyorum ama bi normal bi yogun bir şekilde olmasa da ishal oluyorum. Kan ilacı da kullanmıyorum. Günde bir muz yiyorum iki haftadır ama kabız olmuyorum şükür yine de. Hamilelikten önce de kabız olurdum hep. Neden böyle oluyor bilen var mı

Ama imom multivitamin ve coraspin kullanıyorum alakası varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…