2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geceden beri içim huzursuz hiç uyuyamadim aklımda hep kötü şeyler var hiç belirti olmayinca içim pırpır pazartesi gittim ama gitsemmi bugün gine

Günaydın kızlar ben sabahları uyandıktan bi 10 dk sonra falan kasıklarımda bi ağrı oluyo ama 5 dk falan sürüyo geçiyo sizinde oluyomu acaba

Günaydın kızlar ben sabahları uyandıktan bi 10 dk sonra falan kasıklarımda bi ağrı oluyo ama 5 dk falan sürüyo geçiyo sizinde oluyomu acaba
Senin haftandayken evet oluyordu şimdide öyle bi şey olsa sevinicem hiç belirti yok

Günaydın kızlar haftaya yaklaştıkça içim pır pır. İkili sonucuna az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırım oranda doğruca memlekete anacığımın yanına hayırlısıyla
İnşallah sonuç tertemiz çıkar güzelce anacığının yanına gider mis gibi tatil yaparsın canım

kızlar ben bu belirti olayını perinatologla görüştüm.çok ünlü bir profesördü kendisi.sağlıklı hamilelik ile alakası bile yok dedi sadece belirtisi olmayanlar şanslı gruptular sadece bu Yani başka bişey değil.aniden de kesilmesi hiçolumsuz olacağı anlamına gelmez dedi.bende de hiç belirti yoktu hala da yok sadece öğlenleri uyuyorum belirtiden sayılırsa bu da tabi

Ne güzel geçiriyorsun işte
Benim görümcem de öyle. Bırak kusmayı Bi kere Midesi bulanmamış.
Ben klozetten kafamı kaldıramıyorum
Nasip hep

Dün yine çok hafif açık kahverengi lekelenme yaşadım bugunde çok ufak parça geldi koyu renk valla çıldırcam artık
Adam gibi neden olduğunu söyleyen bir doktor yok. Ya herşey yolunda böyle olması çok normal hormonlardan kaynaklı ya da bilemedikleri bi nedeni var... başından beri hiç demediler riskli yat dinlen vs. Hep herşey normaldi..
Yarın başka bir doktora randevu bulabildim bakalım ...

İnşallah sonuç tertemiz çıkar güzelce anacığının yanına gider mis gibi tatil yaparsın canım
Ayy inşallah canım çok ihtiyacım var şükür sabrettim şu zamana kadar korono dedim gidemedim sonrasında gebelik oldu bulantı Vs ilk haftalar dedim gidemedim.. Umarım sonuç güzel çıkar baya stres yaptım

Benim ilk gebelikte 12. Haftaya kadar her sabah bulantım olmuştu 12. Hafta sabah uyandım bulantı yok tak diye gitmişti. En aşırı belirtiler ilk 3 ayda oluyor canım zaten 9 ay bu belirtiler olsa hayattan soğuruz.

Rahim ağzı açıklığı ya da kısalığına bakıldı di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…