2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kafamda sivilce çıkmış ağrısından beynim zonkluyor. öğlen uyumak istedim nasıl uyku bastırdı oğluşum saolsun park diye tutturdu yarım gözlerle parka gittikgelince dedim sen uslu uslu otur anne uyuyacak uyandırma tamammı tam daldım nasıl tatlı yatlı uyuyorum gelmiş anneeeee seni uyandırmak istemedimde bana şu çizgi filmi açarmısın tamam oğlum... Benimde en kötü huyum uyandımmı bidaha uyuyamam kalktım mecbur napalım... Uyku şimdi ve sonrasında en büyük özlemim olacak gibi neyse sağlıklı olsunlarda büyüdüklerinde uyurum bende

Ben de kanamadan sonra keşke midem bulansaydı 9 ay da, kanamam olmasaydı demiştim

Bi de evde ilgi isteyen başka bir çocuk varken hamilelik daha zordur ya Allah yardım etsin canım

Benimde ayaklarım yanıyor sıcak desem değil bu memleket yazın bile soğuk hamilelikte sanırım... Göğüslerim de gece uyandığımda gergin oluyor yanlarında ağrılar..

Evet Bugün belli oldu canm doktor kız olcak dedi değişir mi dedim yok dedi cok istiyordum rabbim gonlume gore verdi sizlerinde oyle olur inşallah
Ne güzel.cnm Allahim.saglikla kucağına almayı nasip etsin inş Rabbim benimde gönlüme göre verir.

Kızlar hareketleri hissediyor musunuz bende hissediyorum ikinci gebelik te erken hissediliyormuş sanırım. Çok cansız minik kıpırtılar oluyor sabah kıpırtıyla uyandım sırt üstü yatınca hemen kıvrılıyor zaten

Normalde de akıntısı olan bir insandım hamileliğimi öğrendiğim günden beri daha yoğjn bir akıntım var eskiye göre. Benim doktorumda normal dedi . Acaba kaçıbcı haftada geçer ya da geçe r mi?
Canim akıntı hic bitmedi bende hatta doguma yakin daha da fazlalasti surekli ic camasiri degistiryodum kendimi islak hissediyodum

Gecer bu canim yani brnmdr ilkinde olmuştu bi ara sonra gitti bu sorunlar

Bende sen giniyim canim ama kizim olsugu icin erkek istiyorum insan her iki meyveden de olsun istiyor insallah rabbim kismet eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…