2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla 12 haftadan sonrası için diyorlar ama sen girmişsin de daha bir rahatlama yoksa bilemedim. Belki 14. Haftanda geçiş yaparsın sen de . Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bulantı ve halsizlik bitse Allahın izniyle sonra başlasın balayı zaten. Hormonlar ne sivilceler çıkartıyor ah bilmem mi
Evet Bugün belli oldu canm doktor kız olcak dedi değişir mi dedim yok dedi cok istiyordum rabbim gonlume gore verdi sizlerinde oyle olur inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun minik kızçeni

İnsllah canım geçer valla bekliyrm geçmesini bende dört gözle

Anladm.kuzum benimde belirtilerim.ilkiyle çok.farkli bakalım.cinsiyet farklı olcakmi hayırlısı olsun inşallah
Senin cinsiyeti cok merak ediyom ne yazikki ikimizde sehir disindayiz burda devlet hastenesi var hastalar var die gitmek istemiyom artk iki uc hafta sonra anca giderim ... sen benden once nasil zaman gececek bilmiyom

Yaa ağrı hiç olmadı bende şükür. Ama darlıyor normal sütyenlerim rahatsız ediyor. Evet pentininkileri önerenler oldu sanırım ben de alacağım 1-2 tane

bizim şirket hala homeoffice bnm de pantolonlar olmuyor ama hamileleri ofise çağırmayacağız dediler o yüzden rahatım evde bol elbise tişört takılıyorm

İyi akşamlar hanımlar, Bn i sorum olacaktı sizde bağırsak sıkıntısı yaşıyor musunuz? Ben 2, 3 gün iyiysem peşine ya ishal ya kabız oluyorum. Afedersiniz bi de o zamanlarda siyah renge yakın oluyor. Sizlerde de böyle bi durum oluyo mu?

Senin cinsiyeti cok merak ediyom ne yazikki ikimizde sehir disindayiz burda devlet hastenesi var hastalar var die gitmek istemiyom artk iki uc hafta sonra anca giderim ... sen benden once nasil zaman gececek bilmiyom
Valla canım bende çok merak ediyrm ama benimde gitmem 2haftyi bulur bakalım ne olacak inş gönlümden geçen olur cnm ya dua et benim icin olur mu

Oluyor maalesef özellikle şişkinlik ve kabızlık. Bu arada sizleri de uyarayım benim kanamam 4 gün süren bir kabızlık sonrasında acayip derecede ıkınmakla oldu. Nerdeyse bebeğimden olacaktım. Doktorlar her ne kadar alakalı değil dedilerse de ben ona bağlıyorum. Dikkat edin sizler de

Ben de bugün ikili tarama sonucumu aldım. Bu sayfadaki değerler diğer değerlerle analiz edilerek down riski sonucu veriliyor. O yüzden şu an bu değerlerinizde bir sıkıntı yok gibime geldi.
bende bugün ikili sonucumu aldım doktor temiz bişey çıkmamış dedi ama bu fotoğrafta ki sonuçtan çok farklıydı benim

kızlar bana progestanı ve folik asiti bıraktırdı dr demir
ilacı ferrum ve vitamin verdi elenetal 2 dye bi ilaç kullanan var mı bunları ağır mı acaba etkileri falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…