2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Haber ver bizede... Ev işi yaptın mı??? Bende işe başlayacağım çok korkuyorum bir şey olur diye
Ev işi yapmadim canim ama dün çok fazla ayakta kaldım bide 2 gündür kabızlık şikayetim vardı onlara bağlıyorum inşallah önemli bişey yoktur. Daha gorusemedim doktorla dualarınızı esirgemeyin

Ben kan ilacı kullanıyorum gynoferonu bi de decaviti. Her gün muz da yiyorum. Ama bağırsaklarım çok kötü durumda ayran, yoğurt sürekli tüketiyorum probiyotik yerine geçsin diye ama düzen yok

Canm insallah önemli bisey yoktur ne yaptn gittin mi ?

Sabahları eskisi gibi değil ama gün içinde hafif hafif oluyor... Mesela bugün biraz zorlaşan kusacahim, baş agrimda var, sinüzit mi, gebelik mi bilmiyorum ama...
Aslında kusmak bebeğin iyi olduğundan bir haber olduğu için ben memnunum benim gibi kusmaya devam eden yok sanırım

Geceden beri içim huzursuz hiç uyuyamadim aklımda hep kötü şeyler var hiç belirti olmayinca içim pırpır pazartesi gittim ama gitsemmi bugün gine
Canim bi sakin ol yaaa ben 1ay önce gttim te benmi çok.rahatim.yoksa sizmi çok telaşlısiniz habire ultrosana gitmek te iyi değil kuzum yaa bişey yoktur Allah'ınn izniyle raht olun

Sabahları eskisi gibi değil ama gün içinde hafif hafif oluyor... Mesela bugün biraz zorlaşan kusacahim, baş agrimda var, sinüzit mi, gebelik mi bilmiyorum ama...
Yaa bu bas ağrısı gerçekten gebelikle alakalı sanırım benim normalde başım çok ağrımaz ama.hamile olduğumdan beni 100kere başım ağrıdı yaa inş cok uzamaz bu ağrılar dunn çok fenaydim heran ağrım.oluck.diye korkuyorum dün mecbur kalınca parol da iciyrm yoksa duramiyom.ilacta içmek.istm.ama.bazn mecbur kaliyz

Geçmiş olsun insallah önemli bisey değildir
Çıktım şimdi canim doktordan. İyiymiş yavru kuşum, sorun yok çok şükür. Gezme tozma işini bırakalım dedi doktor. Progestana tekrar başlıyorum. İçim rahatladı valla. Bizimki de böyle ara ara kanamayla üzecek herhalde bizi Rabbim tekrarını göstermesin

Aslında kusmak bebeğin iyi olduğundan bir haber olduğu için ben memnunum benim gibi kusmaya devam eden yok sanırım
Benim de hala devam Hatta genelde 2-3 günde 1 kusuyordum dün 2 kere arka arkaya cıkardım. Bugün de berbat midem her an cıkarabilirim gibi hissediyorum. 14. Haftadasın sen bi de korkuyorum böyle mi devam edecek

Iyi olduğuna sevindm canm bende dün biraz dolaşayım dedim bi kaç bisey aldık bacaklarm belim kopcak gibiydi doktorun da dedigi gibi hersey tam normale dönene kadar çıkmamak gerekiyor bence de
Ilaca başlaman iyi olmuş insallah olmaz bidaha

Ne zaman bitecek bu korkularımız...

Amin canımm

Ya her şey güzel, bebeğimiz iyi diyip normal yaşantımıza dönüyoruz hemencik ama bi daha aslaa. Gezmeyi tozmayi da pek sevmem de dün kayınvalidem sağolsun zorla
Ne zaman bitecek bu korkularımız...
Ah bi bilsem canım.. Rabbim acılarını göstermesin kalbini duyduktan sonra göğsümdeki taş nasıl kalkıyor. İlk gebeligim bide. Annemi o kadar iyi anlıyorum ki simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…