2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bundan 3 hafta doktorum artk bebegin yüz de 99 düşmez dedi geldim eve sevinçten bi oraya bi buraya gecesinde bi sancı başladı kanama oldu acilik olduk yani o günden sonra doktor iyisin desede kendime hep dikkat etm dün de bakma ihtiyacm vardi giysilerim hep dar normalde gebelikte dar giyilmez rahat biseler alayım dedim çok kötü oldum ihtiyaç olmasa direk eve gelirdim dikkat et kuzu sende kendine insallah bi daha böyle bi sorun olmaz

Hamilelikte oluyor canım ilk kızımda çok olmuştur benim Allah yardım etsin

Aynen banada doktorum bu hafta harekete başla dedi... Bende cesaret edemiyorum, hareket ediyorum ama çok değil... Ne zamana sizce normal hareket edeceğiz

Migren taşı ve nane yağı kullansak şakaklarımıza acaba bebeğe zararı olur mu

Aynen banada doktorum bu hafta harekete başla dedi... Bende cesaret edemiyorum, hareket ediyorum ama çok değil... Ne zamana sizce normal hareket edeceğiz
Sanırım doğurduktan sonra şaka bi yana ilk 3 aydan sonra rahatlarsn diyorlardı 15 haftalik olduk hala aynı bakalm ne olcak benim ilk 3 ay çok ağrılı geçti 2 3 haftadr rahatm ama yine de çok dikkat ediyorum

SGK ya şikayet edebilirsiniz Bu kanunlarda var özel olsa bile 7,5 saatten fazla çalıştıramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…