2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzum benimki 10 .hafta ama ben sabahları istifra ediyorum ama azaldı tabi bulantılar önceden midem ağzımda gibiydi..
Evet benim de azaldı ama sabah kusmalarına devam iştahsızlık da var bende hiç canım bişe istemiyo yani iştahlı yemiyorum ya ilaç içmek için yada tansiyonum düşmesin diye yiyiyorum

Benim de hala devam Hatta genelde 2-3 günde 1 kusuyordum dün 2 kere arka arkaya cıkardım. Bugün de berbat midem her an cıkarabilirim gibi hissediyorum. 14. Haftadasın sen bi de korkuyorum böyle mi devam edecek
Benim böyle başladı böyle devam edecek gibi ama artık sabahları kusuyorum yani heer sabah mutlaka Sonrası eskisi gibi bulantılı geçmiyor iştahsızlık tavan zaten hiç iştahım yok

Benim bir de migrenim var oofff ne ağrı ağrıyla uyuyorum ağrıyla uyanıyorum geçmiyo dinmiyo kan yapımı arttığı içinmiş galiba baş ağrısı ama mahvetti beni

Benim bir de migrenim var oofff ne ağrı ağrıyla uyuyorum ağrıyla uyanıyorum geçmiyo dinmiyo kan yapımı arttığı içinmiş galiba baş ağrısı ama mahvetti beni
Cnmnya benim.normalde migrenim faln yok.galiba bu hamileliğin etkisi çok geçmiş olsun sana da inş .biran önce atlatrz bu dönemi baş ağrısı çok.zormuş bunu anladm ben Allah yardimcimiz olsun

Benim de hala devam Hatta genelde 2-3 günde 1 kusuyordum dün 2 kere arka arkaya cıkardım. Bugün de berbat midem her an cıkarabilirim gibi hissediyorum. 14. Haftadasın sen bi de korkuyorum böyle mi devam edecek
Bende oyleyim hic kusmadim daha ama midem hep kusacak gibi cok kötüyüm ama naneli sakız iyi geliyo onu çiğne beni rahatlatiyo

Evet benim de azaldı ama sabah kusmalarına devam iştahsızlık da var bende hiç canım bişe istemiyo yani iştahlı yemiyorum ya ilaç içmek için yada tansiyonum düşmesin diye yiyiyorum
Bende öyleyim yemek yiyemiyorum böyle bi iştah yok sıfırlandı öylesine zorla yiyorum bide ben tam kilomdaydım şimdi zayıfladım arkdşların bazıları bilmediği için zayıfladığımı söylüyorlar moralim bozuluyor :) aynıyız bu konuda kilo almak istiyorum...

SGK ya şikayet edebilirsiniz Bu kanunlarda var özel olsa bile 7,5 saatten fazla çalıştıramaz
Ah keşke edebilsek. Normalde de 45 saat çalışmak gerek ama özel sektörde öyle bir şey ypk. Çalıştığın geri şikayet edersen sorun çıkartıyorlar, mobbing uyguluyorlar. Yeterince stresli bir işim var zaten. Herkes gibi kabullenmiş bir şekilde çalışıyprız maalesef

Kızlar öğleden beri göbeğimi tam altından rahimde aşağı doğru ince keskin ağrı giriyor. Saniyelik sürüyor ama canım sıkıldı.

Amin Geçmiş olsun canım.

Ben de çok kabızım yaaa napcaz mecbur zorluyoruz kendimizi ama ben de korkuyorum yani hatta son kontrolümün sabahında çok zorlamıştım ultrasonda bebek hareketi göremedik dpktor uyuyo dedi uyandıramadık. Soedum başka sıkıntı yok dimi uyuyo kesin diye yok yok demişti. O zaman ben de bebeğe zarar mı verdim diye korkmuştum o günden beri zorlamamaya çalışıyorum ama kabızlık sorunım va r maalesef

Kabızlığa Sabah kayısı ve su iyi geliyor.

Günaydın kızlar ben sabahları uyandıktan bi 10 dk sonra falan kasıklarımda bi ağrı oluyo ama 5 dk falan sürüyo geçiyo sizinde oluyomu acaba
Benim geçen hafta olmuştu kasık ağrım bu hafta pek yok. Doktoruma sorduğumda normal,rahim genişliyor vücudun değişiyor ağrı ve sızlamalar yapar dedi

Ne güzel geçiriyorsun işte
Benim görümcem de öyle. Bırak kusmayı Bi kere Midesi bulanmamış.
Ben klozetten kafamı kaldıramıyorum
Nasip hep
Ne güzel ya çok şanslılar benim görümcem de hiç yaşamamış bulantı falan. Ben de aynı durumdayım klozetle bütünleştim artık. Tuvalete girince bile artık midem bulanıyo pavlovun köpeği gibi klozetle şartlandı mide bulantısı

Benim ilk gebelikte 12. Haftaya kadar her sabah bulantım olmuştu 12. Hafta sabah uyandım bulantı yok tak diye gitmişti. En aşırı belirtiler ilk 3 ayda oluyor canım zaten 9 ay bu belirtiler olsa hayattan soğuruz.
Etrafımda 8 ay 9 ay kustum diyenler var duyunca bile hayattan soğuyorum rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…