2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar bugun eşim bana zorla balık yedirecek... Su an bulantım yok ama ya bulanirsapanik atak oldum resmen... Yedikten sonra boğazıma gelmemesi için ne yesem ne icsem

Sevindim canım dikkat et kendine de bebeğine de yorma kendini

Migren taşı ve nane yağı kullansak şakaklarımıza acaba bebeğe zararı olur mu
İlaçtansa sanmıyorum çünkü deri üstünde kalıyor ben migren taşı kullanıyorum yakması ve kokusu rahatlatıyor kana karışan bişi yok

Kizlar bugun eşim bana zorla balık yedirecek... Su an bulantım yok ama ya bulanirsapanik atak oldum resmen... Yedikten sonra boğazıma gelmemesi için ne yesem ne icsem
Kendini kasma bence pişerken kokusunu alma daha rahat tersin. Yavaş ye bi de gitmediği yerde zorlama bırak. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 kere balık yedim bi sıkıntı olmadı ki midr anlamında zorlu geçiyor günlerim.

Duphalac içiyorum ben 2 gün üst üste çıkamazsam. Bitkisel bir şurup doktor da içebilirsin dedi.

Pişerken ya da Çiğken kokusunu almayın kesinlikle bol limon salata ile birlikte besleyici bir öğün oluyor bende canımın istemesine bakmadan haftada en az bir kere yemeğe çaşıyorum

Duphalac içiyorum ben 2 gün üst üste çıkamazsam. Bitkisel bir şurup doktor da içebilirsin dedi.
Doktor bana da onu verdi bi kere kullanmıştım da ilk zamanlar ama o beni daha rahatsız etti bilmiyorum karın ağrısı yapmıştı çok fena hemen de çıkamamıştım 1 gece ağrı çekmiştim bi daha denemedim öyle tecrübe edince. Ama doğal şeylerden çözüm bulamazsam gene onu denerim

Aşırı inatçı olmaya başladı kabızlık. Kayısı erik hak getire. Bana mısın demiyor. Demir ilacı kabızlığı gideriyor denildi bir haftadır içiyorum gene tık yok.. Bol su da işe yaramıyor. Hamilelikle alakalı sanırım kabızlıklık gitsin diye yediğim içtiğim şeylerde bağırsağın havlu atması gerekirdi ama inatçı çıktı

Magnesi calsine içebilirsin o zaman o da çıkarıyor. O da doktor onaylı :) hem magnezyumla kalsiyum içeriği. Ya da haşlanmış mısır yeyip üstüne su içmek de baya işe yarıyor. Bir de geceden saf zeytinyağına birkaç kuru inciri 4 parçaya bölüp atın, hem yağından hem incirinden yeyin sabahları aç karna o da baya etkili. Bir de protein yerine sebze ağırlıklı beslenmek lazım. Ben soğanlı yemek yapamadığımdan - mide bulantılarım yüzünden - hep kuru beslendik nerdeyse sonra da o düşük tehlikemi yaşadım. O yüzden şimdi her şeyi deniyorum Allah düşmanımın başına vermesin çok kötü bir deneyimdi

Ben de 2 kg verdim

Cnmnya benim.normalde migrenim faln yok.galiba bu hamileliğin etkisi çok geçmiş olsun sana da inş .biran önce atlatrz bu dönemi baş ağrısı çok.zormuş bunu anladm ben Allah yardimcimiz olsun
Amiiinn çok zor ya migrenim tutunca karanlık odada uyurdum geçerdi bu ağrı benimle yaşıyo resmen uyu uyan dinlen aynı

Amiiinn çok zor ya migrenim tutunca karanlık odada uyurdum geçerdi bu ağrı benimle yaşıyo resmen uyu uyan dinlen aynı
Ayyy cnm yaa seninki daha da zormuş Allah'ım yaşatmasın inşallah sana da şifa versin inşallah geçer biran önce cnm güç kuvvet versin Rabbim insallh sana

Ben de balık bulamıyorum mevsim değil diye balıkçılar kapalı ceviz yiyorum anca omegayi ordan alayim bari diye

Cnm zeytinyağ kayısı falan bende ise yaramamıştı. Mor erik ve kiraz aklında olsun kabızlık çekmiyorum artık bunları yediğinden beri

Kefir aldım bimden ve şoktan önceden de içiyordum ama yaz ayından dolayı mı ekşi hep kefirler yoksa çok severim
Allah Allah bende bi süredir almıyordum merak ettim yarın alıp deneyeceğimBen normalde bile meyveyle karıştırıp öyle içebiliyorum anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…