2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın canım hayrolsun rüyan ben de 2 kere erkek bebek gördüm rüyamda ama kız gibi hissediyorum. Zaten rüyadakinin tersi çıkıyor diyorlar, bilmem ki

Ben de ilk haftalarda kız görüyordum şimdi erkek görüyorum rüyalarda karıştı. Bizde kız bekleyen çok bakalım yarın öğrenebilecek miyim

Kızlar günaydıınnn
biz erkenciyiz kızımla sabah kusmalarına devam ama iştahım açıldı yani aniden acıkıyorum elim ayağım titriyo yumurtave balık yiyemiyorum bu durum beni çooookkk üzüyo yumurtanın kokusu bile mahvediyo beni bir de kasık ağrısı olanlar var mo bende ara ara oluyo panik oluyorum ama geçiyo sonra

Hanımlar iyi akşamlar, doğal diş macunu kullanan var mı markası nedir. Ben colgate kullanıyorum ama acaip derecede mide ve boğaz yanması yapıyor.
Diş macunu tüpünün dibindeki şeritin yeşil olması gerekşyor mavi olanlar çok katkılı. O yüzden ben genelde farmasiden alıyorum diş macununu.

Doktorlar zararı yok diyor inanıyoruz Allaha emanet artık. Ama su içmemekten benim de sistit gibi bişi oluyo wc yaparken yanma oluyo baxen bi de sanki hep tuvaletim var gibi oluyo gidiyorum 1 damla. Doktora sordum suyu az içiyorsan yapar dedi.

Aa duymamıştım teşekkür ederim. Soğuk sıkımları iyi oluyordu di mi?
Aynen canım soğuk sıkım olanları en iyisi. İnternetten bulabilirsin misbahçe diye bi marka var bir de ibrahim saraçoğlunun sitesinde var. Bu ikisinden karışık olarak aldım ben. Aktarlarda da bulunur tabii

Canım reflü yapıyor heralde. Bende de oluyor domates vs yediğimde. O yüzden domatesi kestim. Asidik değeri yüksek besinleri fazla tüketmiyorum şuan rahatsız editor çünkü. Mutlaka başın vücudundan yüksek olsun yatarken biraz iyi geliyor. Bi de ben yanma olduğunda ballı ılık süt içiyorum o da rahatlatıyor.

Benim de içime de doğan kız rüyamda da hep pembeli pembeli şeyler görüyorum ama çevremdekiler inatla erkek diyorlar hatta kayınvalidem bi test yaptı minderlerden birinin altına makas birinin altına bıcak koyuyor. Birine otur diyor. Bıcak olana oturdum, erkek demekmiş. Bak gördün mü erkek diyorlar

Ben de 11+2 yim tam olarak aynı durumdayım. cok üzülüyorum bebeğimi besleyemiyormuşum gibime geliyor. Yemek yiyemeyince de bütün gün halsizlikten bitkin yatıyorum. 12. Haftada geçecek diyorlar ama 12. Haftaya son 5 gün, hiç geçecekmiş gibime gelmiyor

Günaydın canım hayrolsun rüyan ben de 2 kere erkek bebek gördüm rüyamda ama kız gibi hissediyorum. Zaten rüyadakinin tersi çıkıyor diyorlar, bilmem ki
Hayrolsun canim inşallah. Benimde rüyalar kız ama hisler erkek cevremdekiler de hep erkek erkek diyolar ondan mı bilmiyorum ama çok heyecanlı bişey inşallah en kısa zamanda öğreniriz

Ben de ilk haftalarda kız görüyordum şimdi erkek görüyorum rüyalarda karıştı. Bizde kız bekleyen çok bakalım yarın öğrenebilecek miyim
Ayy inşallah öğrenirsin canım. Evvela sağlık tabi ama cinsiyet de cook merak ediliyomus. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Yaa o testi duydum ben de bizde de durumlar böyle, herkes erkekci. Kayınvalidem paşam paşam diyip duruyor kızıyorum arada kaynana ya, o söyleyince illaki batiyor

Gunaydn kızlar Bel ağrısından nasıl sabah ettm bilmiyorum doktoru aradm gel dedi bakalm ne olcak bu da benim şansızlgm heralde
Benimmde gece belim çok ağrıdı ama benim romatizmam var gece de yağmur yağdı ondan zaar deyip pek umursamadım. Sonucunu yazarsın doktordan çıkınca merak ettim

Onu bana da yaptılar makasa oturdum ama erkek
Ben hissedemezken 10 kat yabancı bile erkek hissediyorum dedi bana, gerçekten hissediyorlarmış

Günaydın kızlar bel ve kasık ağrısı ara ara bendede oluyor doktora gideli daha 1 hafta bile olmadığı için gidemiyorumbenim riskden dolayı zaten her hafta gidiyorum muayeneye doktor çağırıyor.lekelenme olduğu zamanlarda haftada 2 gittiğim bile olmuştu oyuzden artık çok yoruldum doktora gitmekten.yoksa bu bel ve kasık ağrısı benimde canımı sıkıyor

Gunaydn kızlar Bel ağrısından nasıl sabah ettm bilmiyorum doktoru aradm gel dedi bakalm ne olcak bu da benim şansızlgm heralde
Canim çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir. Bel ağrısı tek taraflı bende de çok oluyor. Öğrenince haber verirsin bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…