2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen canım ben kızımıda 17. Haftada öğrenmiştim

Ben daha hiç bişey hissetmedim kızlar karnımda artık kendini belli etmeye başladı bariz şekilde ama hareket falan yok bakalım hayırlısı

11+1 im mide yanmasından helak oldum 4. Haftadan beri gaviscon verdi doktorum artık kilo almak yerine verdiğim için dün biraz iyiydi bugün hiç fayda etmedi az bir salata yedim taa saat kaçta domatesler sanki hala boğazımda ilacımıda içtim ama bana mısın demiyor. Napıcam ben Böyle ne kadar sürer bu oğlumda ben mide yanmasını 7 aylık yaşadım kısa süre bunda mahvoldum canım istiyor birşeyler yiyemiyorum napıcam Artık ağlamak geliyor tadını alarak yemek yemek istiyorum artıııkk bu bebeği nasıl beslicem ben böyle

Canim benim seni cok iyi anliyom ben kizimda öyleydim mideni cok ac birakma benm gastritim vardi mide bos kalinca asit uretiyo ve yanmaya sebep oluyo

Geçmiş olsun arkadaşım.Orda olduğu sürece ne olduğunu bilsen de tedirgin olacaktın.Iyi olmuş alması bence

Benimki gerim gerim geriliyor. Akşam 5 ten sonra gazdan dolayı şişiyor 4_5 aylık göbeğim oluyor. Bir çözüm bulamadım bu gaz olayına ya. Şişkinlikten o kadar rahatsız oluyorum ki medai sonunda pantolonun düğmelerini açıyorum, evde sığışamıyorım bir yere

Merhaba Günaydınlar Maşallah büyüyoruz. Her şey yolundadır merak etme sıcaklar için alaska jel di sanirim ferahlatıyor diyorlardı bakabilirsin 🖐

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…