2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy inşallah öğrenirsin canım. Evvela sağlık tabi ama cinsiyet de cook merak ediliyomus. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Öyle tabi sağlıktan ötesi boş canım. Ama merakta etmiyor değilim. Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallah. Pek umudum yok ama yarın bir ihtimal cinsiyet öğrenirim Dr um pek hevesli değil cinsiyeti söylemede oğlumdayken de 16. Haftada anca görmüştük

Benimki de değil, yanlış olur diye çekiniyorlar sanırım. Kariyerleriyle ilgili bir durum sanırım

Benimki de değil, yanlış olur diye çekiniyorlar sanırım. Kariyerleriyle ilgili bir durum sanırım
Doğrudur canım. İlk hamileliğimde 16. Haftada erkek dedi e bende görmüştüm pipiyi ikna olmuştum 5. Ayda renkli ultrasona başka Dr a gitmiştim sağlıklı bir kız bebek demişti şaşkınlıktan dilimi yutmuştum erkekti ama dedim kendince şaka yapmış. Pis bir şakaydı şeker bir bayandı ama o an canım sıkılmıştı.. Kısacık bir an yaşanan şokta kötüydü belkide o yüzden emin olmadan söylemiyor lat

Evet canım ya kendini alıştırıyorsun sonra başka cinsiyet. Kötü ya Allah yaşatmasın onu da

Senin oğlun yok mu canım ?Şakayı yapan ilk doktor mu yani

Yaa o testi duydum ben de bizde de durumlar böyle, herkes erkekci. Kayınvalidem paşam paşam diyip duruyor kızıyorum arada kaynana ya, o söyleyince illaki batiyor
Ay benim de aynııı oğluşum nasıl diye soruyor ben de benim kızım iyi senin oğlun nasıl diyorum

Ya evet biraz garantici davraniyolar. Herkes ikili testte tahmin aldı diye heveslenmistim ben de geçen hafta ama doktorum şimdilik biraz daha bekleyeceğiz dedi. 2 arkadaşıma önce erkek denmişti, mavili hazırlıklar yapıldı sonradan prenses geliyo dendi o yüzden ilerleyen haftalarda öğrenmekte de yarar var sanırım

Merhaba
Cinsiyetimiz öğrendik biz de
Erkek geliyor
Kendimi kıza çok alistirmisim büyük şaşkınlık oldu kızım da kız istediği için belki de öyle düşündük saglikli masallah ikili tarama da temiz çok şükür
Erkek annesi olmak nasıl bişey acaba simdi o merak sardı

Müthiş baş ağrım var kızlar dayanılacak gibi değil migren olduğunda 3 saat ağrır geçerdi bu resmen zonkluyor. Minoset içtim fayda etmedi. Başkada içmem işe yaramıyor.
Dünden beri baş ağrısından ölüyorum gece hiç uyumadım neden oldu acaba hala devam ediyor

Müthiş baş ağrım var kızlar dayanılacak gibi değil migren olduğunda 3 saat ağrır geçerdi bu resmen zonkluyor. Minoset içtim fayda etmedi. Başkada içmem işe yaramıyor.
Geçmiş olsun canım sıcaklardan olabilir çok bunaltıcı bir sıcak var çünkü benimde sanki yolda baş ağrısı gibi korkutuyo beni inşallah gelmez seninkide bian önce geçer inşallah canım

kızlar ben bebişin hareketlerini genelde solda hissediyorum. sizde durumlar nasıl, tek taraflı mı?

Ayy ne güzel kuzum uaa Allah analı babalı büyütsün inşallah darisi bana inşallah erkek annesi olmayi bende çok istiyorum kızımdan sonra bana da güzel bir supriz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…