2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben arada bulantılarım ne zamanngeçecek diye ağlıyorum ama genelde haberleri izlerken ağlama geliyo bana kanal değişttiriyorum eşime titrek sesle. Ağlamaya başlamadan önlem alıyorum yoksa hüngür şangır gitcem günlük olaylara pek ağlamadım galiba ben henüz belki benim sonradan gelir

Çok geçmiş olsun canım

Hanımlar iyi akşamlar, doğal diş macunu kullanan var mı markası nedir. Ben colgate kullanıyorum ama acaip derecede mide ve boğaz yanması yapıyor.

Aa duymamıştım teşekkür ederim. Soğuk sıkımları iyi oluyordu di mi?

harekwtlenme hisseden varmi kizlar ben ufak tefek hissediyorum bazen ama gazmi ayirt etmek guç
Bende elimi karnımı koyup sırt üstü yatıp bekliyorum hareketini ama bebek mi damarlar mı bi şey atıyo anlamadım. Bide bi sabah bi şey hissettim ama uyku sersemi gerçek mi rüya mı ayırt edemedim yani tık yok

harekwtlenme hisseden varmi kizlar ben ufak tefek hissediyorum bazen ama gazmi ayirt etmek guç
Ben de şimdi yazcaktım. Babamın doğum günüydü, pastasından yerken pırpırlandı içimde ilk defa hissettim. Sanırım dedesinin doğum gününü kutladı o da çok güzel ve değişik bir his

Prilam Dr kullanıyorum ben doktorum hiç bir zararı yok dedi güvendim ona ya ama hergun içerken vicdan azabı çekiyorum öteki türlü de içmesem hiç bişey yemeden pert halde yatiyorum
Bende uzun süredir prilam kullanıyorum kestiğim an o günüm zindan oluyor resmen.İçmiş halimle bile kusmadığım gün yok.Her gece iki tane alıyorum inşallah yavrularımıza hiç bir zararı yoktur.hamileler için yapılmış bir bulantı ilacı, güvenilir demişti banada doktorum.

Kızlar basur için hangi kremleri ve yöntem denediniz?
Ben normalde acı yesem yada uzun süre ayakta kalsam basur problemi yaşardım ileri derece değildi ama yanması ve acısı çok rahatsız ederdi. Birinden duydum kuşburnu marmelatını, hergün 1-2 kaşık yedim ve şuan Allahıma şükür acı yesem de olmuyo bir şey. Burda söylemiştim yine. Herkeste aynı mı olur bilmem ama sonuçta kuşburnu faydalı bir şey denemekten zarar gelmez

Benmkide bir haftaya takin kipirdiyo gidiklanma gibi bisey hareketleri elimi hareket yerine koyunca cok ufakda olsa hissediyom
Ben de bu hafta iki defa tatlı yeyip uzandığmda hissettim ama inanamadım bu kadar erken olamaz herhalde yanılıyorum dedim. Senin de ikinci gebelikti sanırım, demek ki olabiliyor

Ben de bu hafta iki defa tatlı yeyip uzandığmda hissettim ama inanamadım bu kadar erken olamaz herhalde yanılıyorum dedim. Senin de ikinci gebelikti sanırım, demek ki olabiliyor
İkinci hamileliklerde 11. haftadan itibaren hissedilebiliyormuş. İlklerde de 15ten itibaren sanırıım:)

Ben artık mide bulantısı ve mide eksimesine dayanamıyorum.Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama yarınki doktor kontrolünde prilam yazmasını isteyeceğim sanırım.Aglamaktan içim dışıma çıktı.Hayattan bezdim.Mide bulantisindan Su bile içemiyorum ve sanırım idrar yolları enfeksiyonu olmam an meselesi.Umarim bu ilaç zararlı değildir.Tükendim artık

Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun

Evet oyle canim ikincisi olunca erkenden hissedebiliyon bende basta inanamadim ama surekli gidiklanma gibi hareket olunca gaz olamax dedim artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…