2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
gözün aydın canım. İkisininde tatmış olacaksın. Kız çocuğunun naifliği ve sakinliği olmayacak tabi kendini bambaşka tempoya hazırlamalısın

Allah Allaahh Sıkma canını sakın canim benim geçmiş olsun. Bel ağrının sebebi bu durum muymus

Aaa canım benim umarım herşey yoluna girer. Dualarımız seninle

canım dualarımız seninle, hayırlı haberlerle gel inşallah

benim de bugün akıntım çok ya. su olmasından korkuyorum ben de ama doktorum su öyle gelmez diyor ısrarla

Canım çok geçmiş olsun bu dönem de su azalır mı ya ilk kez duydum canım benim

Çook geçmiş olsun canım dularım seninle

Çok geçmiş olsun canım bu şekilde olupta tekrar suyu artan oluyor sıkma canını inşallah herşey yolunda gider

Canım cok geçmiş olsun . Suyu arttırmak için bol bol havuç suyu içmek gerekiyormus. O artırıyormuş suyu

Benimde dün öğlen başladı şu saat oldu geçmiyor hormanlor dan mı acaba anlamadım
Sıcaklardan bence canım çünkü bugün de benim bütün g0n ağrıdı
Burada bir arkadaş sanki kullanıyordu. Prilam zaten gebeler için yapılan bir ilaçmış. Valla ben de kusmaktan 3 kilo verdim ama serum felan vermedi doktorum serum uzun süre topluyormuş galiba. Sen yine endişelerinden bahset bazen bazı doktorlar çok rahat oluyor.
Bu makas bıçak olayını görümcem yaptı bana ama ben biraz hile yaptım galiba onda makasın olduğu yeri bilerek oraya oturmuştum
Ay aynı sorun bende de var yaaa. Ve o tükürüğü yutmak da midemi bulandırıyor. Tavsiyeleri bir deniyeceğim canım sağol
Canım üzülme her şerde bir hayır vardır. Ya ihiö sebep olmasaydı hastaneye gitmeseydin öğrenemicektin. Belki daha kötü şeylere sebep olacaktı. Şimdi en axından önlemini alsınlar bebeğini korusunlar . Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle

Suyunun azaldığını nasıl anladılar acaba?cnm çok geçmiş olsun buda geçecek inşallah

Oyyy çok geçmiş olsun canım dikkat et

kızlar sonuç sayfasına baktım ikili sonucu çıkmış sonuç bu şekilde mi oluyor yoksa dosya ektedir dediği için ayrıntısı dr sisteminde midir. Oradaki rakamlar sonuç değeri değildir öyleyse hcg yüksek yoksa dosya nosu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…