2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doğrudur canım rapor yok ortada rapora göre konuşmak daha doğru sabah belli olur hayırlısı olsun inşallah gönlüm ferah

Kızlar hepinize tek tek tesekkur ederim inşallah düzelir bilmiyorum her defasında basima bisey geliyor nasıl iş anlamadm yarn bakcak doktor simdi hastanedeyim.
Hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin

Umarım tez zamanda geçer bulantın canım.yakınımda bir çok kişi zofran kullanarak geçirdi hamileliğini çok şükür bebeklerinide sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldılar.benimde bol bulantılı geçiyor zofran aldık ama henüz hiç kullanmadım kilo kaybım falan olmadı o yüzden katlanıyorum prilam kullanıyorum çok kesmese de.sende kilo kaybı olmuş.eğer çok fazla kilonda yoksa doktorlar kar zarar kıyaslaması yapıp ona göre zofran yazıyor zaten yoksa herkese yazmıyor.

Cevabınız için teşekkürler.53ten 49lara kadar düştüm.Ancak hala içim rahat etmiyor zofran konusunda.Prilam Bir nebze daha masum geliyor.Yarin kendimi yoklayacagim.Eger bugün gibi olursam serum yaptırmaya gideceğim.Ancak ilaç olarak sadece Pekkan kullanmayı düşünüyorum.Zofran korkutuyor beni

Sabaha kadar uyuyamadım. Çok kötüyüm. Okuduğum kadarıyla eğer o kağıtta yazanlar bir değer se ppa düşük hcg oldukça yüksek ve buda kötü olduğu anlamına geliyor. Oranların yüzdesini göremedim ama bu değerlerin yüzdesini iyi çıkmaz deniyor. Randevum 10 50 de ama mesai başlayınca arayacağım dru stresten bebek hiç hareket etmedi. Başım çatlıyor. Kızlar dua edin. O kağıtta kiler değer olmamış olsun

Neten ac oku canm zaten hcgnn ondan büyük olması gerekiyor benim pappa 700 bişeydi hcg 163 bindi sonucun tam çıkmamış zaten

Neten ac oku canm zaten hcgnn ondan büyük olması gerekiyor benim pappa 700 bişeydi hcg 163 bindi sonucun tam çıkmamış zaten
Tam çıkmadığını biliyorum Dr la görüşene kadar içimi rahatlatmak istiyorum farklı farklı raporlar var nette. 148 binlerdeki hcg normal diye okusam rahatlıycam seninkine yakın hemen hemen bu kadar stres yapacağımı bilsem sonuç sayfasına bakmazdım

Icini ferah tut canim insallah kotu bisey yoktur ..
keske bu kadar da arastirip icine girmeseydin bide nette yazilanlarada guvenme oyle yanlis bilgi cok fazla dusunmemeye calis

Benim ki senden yüksek doktor lar normal dedi takma yani onemli olan diğer cıkcak sonuçlar bunda bi sorun gorunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…