2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sanki sonuç gibi
Büyük ihtimal ekte olan rapordur
İnşallah raporun güzel çıkar

Geçmiş olsun canim dualarimiz seninle

canım bunun eki var ki. bu değerlere takılma şimdilik

Bana da ilk başta böle saçma sapan bişey geldi tam hatırlamıyorum ortalığı ayağa kaldırdım tabi panik ayağım tuttu neyse sonra hastahaneyi aradım raporu mail olarak istedim geldi meğerse gayet iyimiş değerim

Ya bunları niye ayrı ayrı gönderiyolar ben anlamıyorum ya yazık değil mi bu arkadaşa şimdi oranlar belli olsa bi yorum yapardık en azından

Ya onu hatırlsan keşke böyle bişey miydi.. Biliyorum ayrıntılı rapor da grafikler değerler oluyor sadece sistemde bunlar var ayrıntısı dr da.. Canım bi hatırlasana böylemiydi seninki hastane Dr nuz görür diyor

Kızlar folik asitim bitti bugün, kontrole bir hafta var, bu haftalarda zaten bıraktırılıyor diye tekrar almadım. Siz kaçıncı haftada bıraktınız
Benimde 12 haftada bitmişti. 3-4 gün sonra dr randevum vardı. Tekrar folkasit Almadım Doktorumda kullanma artık Folikasitşe işimiz bitti dedi.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun

Canım hatırladığım benim pappa değerim yüksek çıkmıştı bi tuhaflık vardı komşumuz kadın doğum doktoru ona atmıştım sonucu bu değerler hiç bişey ifade etmez bana rapor lazım bunlara göre kimse yorum yapamaz demişti

Kızlar merhaba... 6+2 deyim.amniyo sıvısı azmış düşük tehlikem var sanırım moralim çok bozuk. Böyle durumda olan yoktur sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…