2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ah
ah yanliz değilmişim.
Benim baya çıktı karnım.
ilk hamileliğimdede ayniydi.
benim için sorun yok ama etrafin aa karnin hemen buyumus yorumlarindan illet oldum artik.
Boşver canim kapasinlar çenelerini. Karnin çıkmasa niye çıkmadı, çıkınca aa çok çıkmış. Ver ağızlarının payını hiç umursama. Bence çok tatlı bu göbüşler

Ayy çok almış arkadaşın ben 58 dim pandemide evdeydik çok kaçırdım hamile kaldım 56 ya indim tabii kusuyodum şimdi de tekrar 58 olmuşum

Arkadaşın baya almış canım diyetisyen eşliğinde devam etsin hamileliğine en azından bundan sonrası için

Kızlar ben geldim doktordan Ultrasonda ölçtü falan burun ense gayet normal dedi daha sonra sonuçlarıma baktı bi sorun görünmüyo ama biz genelde 35 yaş üstü gebelere nifty test öneriyoruz dedi bi düşünün isterseniz dedi.Bu ara cinsiyetini sordum erkek dedi kesinlikle erkek dediyani ikinci oğluşum olucak Rabbim nasip ederse

hayirli olsun oglusun

Erkekler arttı yine

Benim ilk hamileliğim. Nasıl bir his o? Hiç yaşamadığım için herşeyi gazdır bağırsak hareketidir diye geçiştiriyorum. 17.haftamın içindeyim bu arada
Bağırsak hareketinden daha şiddetli yani seyirme gibi değil ilk başlarda bende çok ayırt edemedim ama dünkü biraz daha farklıydı

Ne güzel.kuzum ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı haftadasn bende smdi gldim eve doktor söylemedi bana cinsiyet için küçük dedi ama 15haftaligin emin olmak.iatedi heralde sinir oldm.bayramdan sonra gidicm inş tekrar

Bağırsak hareketinden daha şiddetli yani seyirme gibi değil ilk başlarda bende çok ayırt edemedim ama dünkü biraz daha farklıydı

Sanki dün ben de Bi tane tekme yedim gibi hissettim ama
Göbek deliğimin alt sol kısmında.
Şuan gelişimine göre henüz oralarda ihtimal var ama. ne biliyim

Ay içimizde Bi canlı var resmen

Ya benim doktorum da hep böyle diyor. 16 haftadan önce söylemek doğru olmaz dedi. Herkes öğrendi cinsiyeti erkenden

kızlar benim ikili test sonucum hala cıkmadı ya yavas yavas panik olmaya basladım acaba bir sorun mu var? doktor carsamba gününe yani yarına cagırmıstı beni, coktan cıkar o zamana kadar demişti. ama bugün salı ve hala cıkmadı, gecen hafta salı vermiştim kanı. carsambaya kadar hayli hayli cıkar deyince doktor hala cıkmaması korkuttu beni. burada da sormustum 2-3 güne genelde herkesin cıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…