2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhabalar hanımlar, benim de dün randevum vardı, her şey yolunda ilerliyor inşallah, bebek de 16. hafta ile uyumluymuş. Doktor 3lü tarama testini yaptı, cinsiyeti de belli oldu, erkek bebek geliyor inşallah :)
Ayy ne güzel bu erkek bebk haberlerini alınca diyorum inşallah bende böyle hbrler veririm sağlıkla cnm Allah sağlıkla.kucaginiza almayı nasip.etsin insallah G gamzisko seninkide hayırlı olsun kuzum

Kızlar şimdi doktordan çıktım. İyi ki doktorumu degistirmisim. Plesanta previa var dedi doktor, kanamaların sebebi buymuş. Çok dikkatli olmak zorundayız dedi. Vee bizim de oglusumuz oluyor
Hayırlı olsunpeki duzelirmiymis??? Benimde plesanta önde zamanla çıkar dedi Dr ama insanın kafasına takılıyor yinede

Selam kizLar oğlu olanlar cinsiyetleri kaçıncı haftada ogrendiniz acaba merak ettim

Kızlar ben ikili test yaptırmadım. Doktorum da yüzde 100 bilgi vermemesinden kaynaklı ben önermiyorum demişti. Ama bi yandan da yapmalı mıydım diyorum. Onun belli bir haftası var mı illa. 11. Ve 14. Haftalar arası deniyor ama mesela 16. Haftada faşan yapılamaz mı ?

Kızlar bir de bir şey daha soracağım. Maydanoz yemek sakıncalıymış ilk aylarda düşüğe son aylarda erken doğuma sebep olurmuş. Sizler yiyor musnuz.

E yani belli basli yemeklere koyuyoz yiyoz yani oda pek sorun olabileceğini sanmiyom ya .
Dimi ben de o şekilde yemeklerin içinde olunca yençyoe. Çok tüketmek zararlıdır sanırım. Yemeklerin içinde olan 3-5yapraktan sıkıntı olmaz diye düşündüm ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…