2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bir de bir şey daha soracağım. Maydanoz yemek sakıncalıymış ilk aylarda düşüğe son aylarda erken doğuma sebep olurmuş. Sizler yiyor musnuz.
ben yiyorum maydonozsuz salata yapmam asirisi sakincali

Sağol kuzum.merak bendeki işte genelde hep erken gosterr diyolarya erkek.bende 15+2de gttm söylemedi doktor 16da söylerm dedi bakalm ne çıkacak
ondan once 12. haftada gitmistim arada gitseydim belki 1-2 hafta erken ogrenebilirdim ama daha garanti oldu boyle

Ben mochi almayı düşünüyorum diğerlerine göre daha çok süt alınıyormuş

Mochi hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum. Aslında başta aklımda o vardı benim de. Hem pratiklik hem fiyat hem de ölçü açısından. Ama göğsü Bi anda gerdiği için çok hızlı yara oluştuğunu yazmışlar. Bir de sadece emzirirken diğer memeden sağım yapıyormuş. Normal zamanlarda süt çekemiyormuş

ben memnundum canim

memnundum canim buyuk kolaylik bu fiyata kacirmadim vallah siparis verdim bile

Oo maşallah hayırlı olsun şimdiden. Ben de hala bir arayış içindeyim. İnş gönlüme göre bulurum. İlk olduğu için biraz çekiniyorum açıkçası. Neye göre nasıl bakmalıyım diye

Ayy b3nde oyle ya haftaya kontrol amacli gitsem mi die düşünüyorum bazende aman neyse o sagliklj olsun diyom ama burdaki cinsiyetleri duyunca yine heycan yapiyom seytan durtuyo yine beni
Bugün magazada kıyafetlere baktık allahım küçücük el kadar dedim ortak renk alsammı kız da oğlan da giyer zor tuttum Kendimi inşallah belli olsunda geliriz dedi eşim oğlumda nasıl hevesli anne şunlara bak küçücük diyor alınacak çok şey var abisinden kalma beşik araba anakucağı Vs bir çok büyük ihtiyaçlar mevcut ufak tefek şeylerde yavaştan alınır.. Tatlı heyecanlar sağlıkla gelsinlerde önce cinsiyeti öğrenelim gerisi hallolur

Kız inşallah seninki de oğlan dır varya senin kadar sevinirim bebeğin pozisyonu uygunsa 13. Haftadan sonra her türlü görülür.
Canim benim ya çok.sagol.amin inşallah oglandr kuzum valla ya gönlüm hep ondan yana ama nasip tabi Allah alnıma yazmistr inşallah ben 15+2deyim haftaya gidicem.insallah canim.dua et olurmu

Canim benim ya çok.sagol.amin inşallah oglandr kuzum valla ya gönlüm hep ondan yana ama nasip tabi Allah alnıma yazmistr inşallah ben 15+2deyim haftaya gidicem.insallah canim.dua et olurmu
Allahım gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir evlat olsun Canım. Büyük ihtimal cinsiyeti öğrenirsin baya büyüdü sıpalar çünkü. Benimde gönlüm kızdan yana insan ikisinide tatmak istiyor nefis işte naparsan. Rabbim bilir doğrusunu ondan gelene razıyız.

kizlar jokerde lansinoh cift sut pompasi acayip indirimde obur sitelere nazaran bi bakin derim mutlaka alinacaklar listemde var benim ilk oglumdada almisdimm cok guzel
Ben geçen sefer ilk medela almıştım tekli olan sonra lansinoh çiftli almıştım ikisi de güzeldi ama lansinoh sanki daha rahattı
Bu sefer medelanın çiftlisini aldım bakalım
Kızlar şimdi doktordan çıktım. İyi ki doktorumu degistirmisim. Plesanta previa var dedi doktor, kanamaların sebebi buymuş. Çok dikkatli olmak zorundayız dedi. Vee bizim de oglusumuz oluyor
Hayırlı olsun canım

Aa çok iyi oldu bu bilgiler

Öyle kuzum gerçekten büyüdü sipalarinşallah amin inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sana kız bana erkek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…