2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok canım ikili 14. Haftaya kadar yapılabiliyor. 16 dan sonra 3lü ve ya 4lü yapılabiliyor

kizlar jokerde lansinoh cift sut pompasi acayip indirimde obur sitelere nazaran bi bakin derim mutlaka alinacaklar listemde var benim ilk oglumdada almisdimm cok guzel
Ben de kızımda lansinoh çift pompalı olanı kullandım, hatta kızım hiç emmedi sütüm bitene kadar 7 ay sürekli sağım yaptım çok memnundum. Kardeşimdeydi getirdi valf diye bir parçası var o sağış gücünü etkiliyor o yıpranınca iyi sağım yapmıyor. Sadece onu değiştirmeyi ve biberon almayı düşünüyorum

Valla bende merak ediyorum seninkini inşallah gönlünegöre olur kuzum
Okadar çok dile getirdimki erkek olsun diye gönlüm.erkekten yana diye canım merak etmeniz çok normal valla.cok sağolasın amin inşallah valla hepinizin duasını istiyorum inşallah Allah'ım.nasip eder bana bu duyguyu gonlumdekini

Kızlar şimdi doktordan çıktım. İyi ki doktorumu degistirmisim. Plesanta previa var dedi doktor, kanamaların sebebi buymuş. Çok dikkatli olmak zorundayız dedi. Vee bizim de oglusumuz oluyor
Canım plesanta previa demek için çok erken bir haftadasın.Daha rahim büyüdükçe plesanta oldukça yer değiştirecek.Bazi doktorlar böyle dikkat çekerek hasta çekebiliyor kendine.Bak kimse bilemedi ben bildim gibi..Baska birkaç doktora da git istersen

Evet belirli haftası var kuzum 11—14 arası

Bende bugun gittim bacaklari kapaliydı cok umutluydum bugun
Hafinyaa senin nekadarlik.oldu cnm senin yine gostermemis cnm benim.doktor gordude demedi bana öyle geldi yani daha küçük dedi ne kadar küçük olacaksa artık eminn olmak istedi sanırım Allah hepimizin gönlündeki nasip etsin inşallah

15+3 dedi doktor bnim gec dollenme oldugu belli bir haftam yok gibi hayirli si artik ne diyelim tek tasamız bu olsun senin varmiydi baska bebiş yani ilkmi

15+3 dedi doktor bnim gec dollenme oldugu belli bir haftam yok gibi hayirli si artik ne diyelim tek tasamız bu olsun senin varmiydi baska bebiş yani ilkmi
Hayırlısı olsun kuzum olsun sağlıklı olsunda bebislerimiz.evet cnm benim bı kızım.var 3yasinda bu ikinci ins oyuzden hep erkekten yana gönlüm inş nasip olur.senin ilkmi

Hayırlısı olsun kuzum olsun sağlıklı olsunda bebislerimiz.evet cnm benim bı kızım.var 3yasinda bu ikinci ins oyuzden hep erkekten yana gönlüm inş nasip olur.senin ilkmi
Aynn canmm dedign gibi benimde ayni 3 yasinda kizim var kizim kendine cok kiz kardes istiyor bende o yuzden cok kendimi kaptirmiyorum artik

Kizlar birsey soracagim bugun doktora kuyruk sokumu agrisi icin gittim. 3 lü taramayida yapalim dedi ve yapti da 15+3 dedi. Siz kacinci hafta da yaptirdiniz bana erken geldi sanki.doktordan iyi bilcek degilim tabi ama ne bilim isde uzuldumm biraz

Olabilir canım. İçime sinmeyen bi durum olursa tabi değiştiririm yine doktorumu. Önceki doktorum hiç bi açıklama yapmamıştı kanamalar için. Açıkçası bi nedene bağlanması bi taraftan da içimi rahatlattı. Tabi ki çok riskli bi durum, eve geldiğimden beri araştırdım baya da korkuttu beni ama bilinmeyen kanamalar daha çok yormuş beni onu farkettim

Aynn canmm dedign gibi benimde ayni 3 yasinda kizim var kizim kendine cok kiz kardes istiyor bende o yuzden cok kendimi kaptirmiyorum artik
Hadi yA aynıyız desenegönül olmayani istiyor ama nasipte ne varsa o oluyor sonunda cnm Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah benim kızımda erkek çocuklarını çok sever hatta kardeşim erkek olsun diyor bizde Allah ne verirse diyoz bakalım ne olursa artık ama kızda olursa baya iyi anlasr eminim nede olsa kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…