2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende badana yaptırdım kızlar dedim bebek gelmeden yaptırayım.Seneye daha zor olur hem bebek hem badana çok işte yaptırmadılar bana sağolsun ustalar da çok temiz çalıştı Allah için ama bayağı bi yorulmuşum yani bitince anladım

Merhaba arkadaşlar,
Bebek arabamız geldi. Kumaş, şase vs kalitesi çok iyi. Düşünenler olursa diye fotoğraf atıyorum. Sağlıkla gezdirdiğimiz günler gelir inşallah
Hayırlı olsun güle güle kullanın... Katlaninca nasıl? Çok büyük mu? Katlanması pratik mi? Nerden ne kadara aldınız? Bende bu ay almayı planlıyorum Allah izin verirse

Dağlardan serin bir şey yoktur ne o kısmını anlamadım. geçmiş olsun canım korkma şase verirler geçer bir de sirkeli su öneriyorlar.
Doktor dağlardan serindi rahattı bişe yoktur tatlım dedi kapattı vajinal varis varmış enfeksiyon yokmuş dinlenmen lazım dedi

Hayırlı olsun güle güle kullanın... Katlaninca nasıl? Çok büyük mu? Katlanması pratik mi? Nerden ne kadara aldınız? Bende bu ay almayı planlıyorum Allah izin verirse
Teşekkür ederim yanlardan basıyorsun kapanıyor, güvenlik kilidi açınca çekiyorsun açılıyor. Küçük değil onu söyleyim ama çok da büyük değil. Biraz çocuğun rahat etmesine ve malzeme kalitesine önem verdik inşallah doğru yapmışızdır hepsiburadadan aldık 3 günlük bebek arabaları indirimi vardı buradan da paylaşmıştım. 3bin iken 2bine aldık.

İyi akşamlar hanımlar dün 2. Doz tetenos aşımı oldum biraz önce afedersiniz çamaşırım da nohut tanesi kadar bi kan lekesi gördüm. Kontrol amaçlı doktora geldim şu an ama bu beni çok korkuttu 25.haftamdayım. Dua edin bi şey olmasın

Enfeksiyondur yanma da varsa canım erteleme hemen git

Aaaa neden acaba ne dedi doktorunuz merak ettim geçmiş olsun

2 sabahtır ellerim kütük gibi uyanıyorum ya ama sanki sağ elimde daha çok gerçi ayak bileklerim şişince de sağ sola göre daha çok şişiyordu çalışırken. Tuzlu da pek yemiyorum artık ödemler mi başladı naptı, ödem şikayeti olanlar vardı sizde durumlar ne? Banu Çiftçi göz ve yüzde olmadığı sürece sorun değil ödem illa olcak demiş ama bilemedim

Canim ben ayak sismesinden dolayı dün doktordaydim. Kan idrar temiz çıktı çok şükür. Tansiyon takibini yap dedi doktorum. Ayaklara eller yada yüz şişkinliği eşlik ederse tekrar gel dedi ama benim doktorum biraz pimpirikli. Gün içinde tükettiğin protein miktarı yeterli mi? Bazen protein eksikliği de yapiyomus bu sismeleri

Aaaa neden acaba ne dedi doktorunuz merak ettim geçmiş olsun
Kalbini dinledi rahimi kontrol etti herhangi bi terslik yok dedi makattan gelmiş olabilir kabızlık varsa dedi ama ben tam tersi sık sık ishal oluyorum. Çok şükür bebeğim iyi ya Aşıdan korktum bugün çok halsizdim sürekli bi ateş basıyodu bide yanlarım ağrıyordu kanamayı da görünce korktum

Evet kuzum onu da okudum protein eksikliğini. Günde 3 4 kez tansiyon da ölçüyorum. çok şükür sadece ellerimde var ayağımda falan da hep uzandığımdan yoktur herhalde. Birkaç gün üzüldüğüme pek bir şey yiyememiştim iştahsızdım belki de ondan oldu ama bugün iyi yedim eşim de çok şükür daha iyi 5.gününde. umarım o kadar şişmez bi daha. Bir de elimde kolonyayla geziyorum babam kolonya da yapıo dio ama bilemiorum bu kdr yapmaz sanırım

Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım. Dikkat et kendine ve bebisine Kolonyayi azalt bakalım sen yine de

Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım. Dikkat et kendine ve bebisine Kolonyayi azalt bakalım sen yine de
Sağol canım benim nerdeyse bulaşmasın diye içicem o noktadayım kimyasaldan uzak durayım dedikçe içine düşüyorum, bingo oksijen çamaşır suyu da başucumda nerdeyse çok zormuş aynı evde korunmaya çalışmak Allah yaşayan herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…