2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlarr merhabaİki gündür çok fazla baş dönmesi hissediyorum tansiyonumu ölçüyorum hemen 9/5 falan geliyor.düşük yani. Böyle bi şey yaşayan oldu mu aranızda?

Kızlarr merhabaİki gündür çok fazla baş dönmesi hissediyorum tansiyonumu ölçüyorum hemen 9/5 falan geliyor.düşük yani. Böyle bi şey yaşayan oldu mu aranızda?
Canım benim de tansiyonum sürekli düşük dr um kalp dr una yönlendirdi. O da su içmiyorsanız ondandır dedi tansiyon su ile alakalıymış biraz da

Canım benim de tansiyonum sürekli düşük dr um kalp dr una yönlendirdi. O da su içmiyorsanız ondandır dedi tansiyon su ile alakalıymış biraz da
Yaa bende son günlerde suya pek dikkat etmemiştim ondan olabilir o zaman canım çok teşekkür ederim.dikkat edeyim bende bakalım işe yarayacak mı

Kızlar merhaba şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz
Merhaba, bana doktorum önce şeker değerlerine bakalım risk görürsek eğer yaparız dedi açlık tokluk şekerime idrar ve kan tahlillerime baktı ve yüklemedi. Hazır ürünler şerbetli tatlılar tüketmiyorum. Yersem sütlü hafif şeyler o da çok nadir genelde kuruyemişle geçiştiriyorum. Bence her doktor önüne gelene şeker yüklemesi yapmamalı diyr düşünüyorum

Canm gecen hafta bende sag kasık arısından acıllık oldum kan İdrar bebek normal deyıp yolladılar sonra kendi Dr uma gıttım oda magnezyum ve bı sure agrı kesici verdiği agrıdan inliyordum sımdı ıyı geldi agrım kalmadı bı Dr una danıs magnezyum dan olabılıyormus

Magnezyum benim de hem bacak hem kalça agrilarimi ciddi derecede azalttı. Hatta dün akşam içmedim, sabah bacağıma kramp girdi öyle uyandım. Magnezyum şifaymis meger

Merhaba canım. Benim geçen hafta ailede şeker hastalığı öyküsü olunca yapıldı. Kilomda ve çocukta hiçbir sorun olmamasına rağmen 1. Saatin sonundaki şekerim 188 çıktı diyetisyenle görüşüp diyet yapmaya başladım. İyi ki şeker yüklemesi yaptırmışım diyorum

Kızlar bide gece garip bişey oldu böle vajinamda bi yanma hissettim pişik gibi bi garip sonra kalktım yıkadım falan yattım uyudum sabah hiç bişey yoktu bu enfeksiyon falan olabilir mi şu an gayetnormal idrarımda normalya da ben rüya mı gördüm sıcak bi şehirde yaşıyorum ondan mı oldu bilemiyorum

Bende şu an diyette gibiyim... Diyeti bozdugumda şekerim sınırı geçiyor... Çok kararsızım şeker yukleme konusunda... Ailem full şeker hastası... Dr bana şeker hastası gibi beslen diyor surekli

Bende şu an diyette gibiyim... Diyeti bozdugumda şekerim sınırı geçiyor... Çok kararsızım şeker yukleme konusunda... Ailem full şeker hastası... Dr bana şeker hastası gibi beslen diyor surekli
Dr unun önerilerine uy bence dr un yapalım derse yaparsın. Ama zaten şekerin sınırı geçiyorsa gebelik şekeri var demektir. Diyetisyenle görüş

Randevu aldım doktoruma gidicem zaten gece soda içtim yattım sabaha şükür bişeyim yoktu ama yani bacağıma ve sırtıma ağrı çok vuruyor zaman zaman doktora soyliycem bana da ne verecekse versin endişe duyuyorum böyle olunca.ama içimi rahatlattin teşekkür ederim.doktorumu aradım devam ederse ağrı ara dedi şükür bugün agrım yoK ama zaten muayeneye gidicem önümüzdeki haftalarda soylıyım.

Kizlar ebebekte tommee tippee biberoni hakkında ne düşünüyorsunuz? Philips avent düşünmüştüm ben... Ama bu nasıl acaba

kuzum bu konuda çok farklı görüşler var, en iyisi güvendiğin doktorunun dediğini yapmak.
benimki öncelikle bir tokluk şekerine bakacağım, onda sorun görmezsem şeker yüklemesi yapmayacağım dedi. şeker yüklemesini bebek 2 haftadan daha geride ve ya ilerideyse, ya da anne çok az ve ya çok fazla kilo almış ise yapıyorum dedi. ama kiminin doktoru direk yapıyor, o yüzden senin doktorunun ne dediği önemli olan

Rabbım heppımıze sifa versin cnm agrılar basladı ısımızı zor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…