2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben Nihan tosun a gidiyorum diğer gebeliklerimde kolandaydı simdi özel muayene açmış oraya gidiyorum ginza lavinyada
taniyorum canim arkadasim ve kiz kardesi her ikisinin dogumunu o gerceklesdirdi cok memnunlar.ginza lavinya murat bey cocuk doktoru var onlarin kliniginde calisiyo heralde murat beyede oglumu goturuyorum iyi bi cocuk doktoru

Kızlar benim sağ göğsümden sıktığımda su gibi bir şey geliyor süt sanırım. Bazen durduk yerde de geliyor 1-2 damla ama solda hiçbir şey yok. Sizde de oluyor mu?

taniyorum canim arkadasim ve kiz kardesi her ikisinin dogumunu o gerceklesdirdi cok memnunlar.ginza lavinya murat bey cocuk doktoru var onlarin kliniginde calisiyo heralde murat beyede oglumu goturuyorum iyi bi cocuk doktoru
Evet canım ben de Nihan hanımdan çok memnunum. Murat beyi bilmiyordum söylediğin iyi oldu sağolasın iyi bi doktorsa aklımda bulunsun

Evet canım ben de Nihan hanımdan çok memnunum. Murat beyi bilmiyordum söylediğin iyi oldu sağolasın iyi bi doktorsa aklımda bulunsun
eskiden medicana beylikduzunde calisiyordu murat bey ilk cocugumuda medicanada isik bey takibini ve dogumunu gerceklesdirdi orda tanismisdik murat beyle iyi bi doktor simdi ginza lavinyada klinikde calisiyo

Selam kızlar bayağıdır giremedim umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.Bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi çok şükür bi sıkıntı yok dedi doktor plesanta hala aşağıdaymış ama doktor takılma ona çıkar yukarı büyük ihtimal dedi.Detaylı ultrasonu yaptırman gerek artık dedi bugün yaptırdım çok şükür oda iyi geçti çok güzel fotolar yakaladı doktor artık minnoşumun yüzü iyice belli olmuş aynı abisine benziyo plesantayı sordum yo plesantası gayet iyi aşağıda değil dedi kafam karıştı.Yarın kendi doktoruma göstericem sonucu bakalım Ama geç döllenme olmuş dedi 23+5 olması gerekirken 22+5 dedi ama problem yok gelişimle haftası gayet uyumlu dedi çok şükür

Merhaba kızlar bende 2021 ocak ayında allah nasip ederse bir kiz annesi olucam ama size bisey sormak istiyorum sağ kasık ve sağ alt bölgeme ara ara ağrı girip çıkıyor gaz sancısı da çektim bir iki hafta önce ama geçti çok şükür kızımda şükür hareketli ama ben biraz endişe ettim nette kasık ağrısı normal yazıyor ama sizede sormak istedim bide benim rahim de yamukluk söz konusu acaba diyorum genişleme den dolayı mi ağrı yapıyor ama acaba bu durumu yaşayan var mı?

Kizlar nasilsiniz? Yavas yavas ben de hazirliga basladim. Kendime lohusa geceligi bakiyordum.. 'lohusahamile' diye bir site var. Ordan almayi düşünüyorum. Güvenilir bir siteye benzettim ama bilgisi olan, ya da bana tavsiye verecek olan varsa cevaplarınızı bekliyorum..

Elimizi koydugumuzda hemen kesiliyor pıt pıtlar. Ben bi gün hissediyorum iki gün hissetmiyorum o da belli belirsiz . Kiz çocukları öyle olurmuş diyorlar
benim bebegim de kiz 20. haftadan beri inanilmaz hareketli. hatta artik disardan görülecek kadar karnimi yamultuyor. hic uyumuyor sanki surekli hareket halindeyandim ben diyorum cikincada ayni performansi gosterirse uykular haram oldu

Kızlar vajinal enfeksiyon geçiriyorum sanırım dün günlük ped batmaya başladı çıkardım akşam silerken elime şişlik geldi bakmaya çalıştım ama nafile bugğn biraz zorladıö görmek için beyazlıklar var ve yanma da başladı gece doktorumu aradım adam dağlardan serin bişe yoktur normal tatlım dedi kapattı Bugün çalıştığım hastanede bi doktora gösterecem enfeksiyon derse gidecem doktora oofff hamilelikte en çok korktuğum şeydir ya

Şişlik nerde var canım. Sanki benim de şiş gibi ve ağrı var çıban ağrısı gibi ama hicbir şey yok öyle. Benim de aklıma enfeksiyon gelmişti

Dağlardan serin bir şey yoktur ne o kısmını anlamadım. geçmiş olsun canım korkma şase verirler geçer bir de sirkeli su öneriyorlar.

Hayir canim merak etme olmadi bende. Ama son 3 ay pilates ve diyet yapmistim. Çok faydasını görmüştüm. Baya aktiftim. 36. hafta dahil çalıştım.

Merhaba arkadaşlar,
Bebek arabamız geldi. Kumaş, şase vs kalitesi çok iyi. Düşünenler olursa diye fotoğraf atıyorum. Sağlıkla gezdirdiğimiz günler gelir inşallah

Eklentiler

• 004D39D4-C8D8-42BB-AE92-F97D1D73DE50.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 59
  • A9E29145-E8D5-4B6A-BA37-8CFB3DEDD068.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…