2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen bizimde oyle benimde erkek evet cok hareketli ama ilk kizim daha cok hareketliydi hic durmaz disardan bile herkes farkederdi

Benim kızım da kız bebeklere göre hareketli sanırım ama çok da söz dinliyor. Günlerdir uyku problemi yaşıyordum son günlerde yaşadıklarımdan dolayı. Tam uykuya geçeceğim zamanlarda da tekmeleyip uyutmuyordu karnımı okşayıp hadi güzelim hadi annem, bak uyuyacak annen sen de uyu dediğimde dinledi hep beni hemen kesti tekmeyi ben de uykuya daldım ben ilk bebeğim olmasına rağmen 14. Haftada hissettim ilk hareketini 18den sonra da yoğunlaştı 25+3üz bugün ama özellikle ben ayaktayken tekmelediğinde çok garip bir his oluyor ama hıçkırmıo sanırım bizimki ben hiç ritmik bir şeyler hissetmedim genelde şiddetli tekmeleri.

Şu tekme nasıl bir sey ben de hissetseydim bi neyse uslu olacaksa dogduktan sonra hissetmesem de olur

Hıçkırık son haftalarda ancak hissediliyor tekme gibi olmuyor daha farklı
Tekme gibi değil canım zaten, baya ritmik hissediyorum ben hafif hafif, dışardan bakınca da belli. Doktorum bu haftalarda hissedebilecegimi doğruladı. Ben de son haftalarda saniyodum normalde ama iyi ki sonlarda değil çok hoşuma çünkü :)

Kizlar bugun kaburgalarima dogru baski hissediyorum bebek ayaklariyla falan mi ittiriyor bilemedim. Sizde de oluyor mu oyle?

Benim bebişde erkek ve maşallah çok hareketli. Tatlı yediğimde güm güm... bide gece sürekli bi tepikleme modu. Çok güzel bir duygu. Kasıklarım bazen onun hareketlerinden dolayı ağrıyo. Bazı aralar çok sert hissediyorum. Dokununca geçiyo. Bu aylar balayı gerçekten. Bel ağrısı dışında bi sıkıntım yok şükür

Kizlar çoğumuzun üçüncü trimesterine az kaldı sanırım... Üçüncü trimesterda deneyimli annelere sorum... Bulantı ve halsizlik olacak mı tekrar... Bizi olumlu ya da olumsuz ortalama neler bekliyor? Benim ilk trimestera bulantili ve çok aşırı halsiz gecmisti

Ayak şişmesi için kontrole gittim kızlar. Kan ve idrar tahlilleri mi verdim, şükür ki sıkıntı çıkmadı. Bu sismeleri normal kabul edebiliriz dedi doktorum. Tansiyon takibimi yapmamı söyledi. İçim rahat etti. Artık istediği kadar sisebilir,

Bende son zamanlarda bunu düşünüyordum hickirigi ne zaman oluyor nasıl oluyor diye

Kızlar ya vajinamda bir ağrı var . Sanki derinin altında kocaman sivilce olur ya içten ağrır öyle bir ağrı. Ama sivilce değil. Dokununca sanki tek tarafı şiş gibi dudakların iç alt tarafı . Enfeksiyon felan mıdır. Var mı böyle bir durum yaşayan

Kişiye göre değişiyor aslında halsizlik elbette oluor arada ama bulantı geçiyor çoğunlukla bel ağrısı kasık ağrısı başlıyor bundan sonra bitmiyor yani

Bende cumartesi günü doktora sordum bacak bacak üstüne atma sağ tarafına yatmamaya özen göster bol su ic bide tuzlu yeme dedi normal dedi ama bildiğin balon gibi oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…