2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim doktor da 50lik yapıomuş ama sınırda çıkarsa bn bi daha 100lük yükletmem acaba 75lik istesem garanti mi olsa
Hiç bilmiyorum ki canım neye göre mg ayarlaniyo benim doktorum hiç fikrimi ve aile öykümü sormadan direkt 75mg dedi. Biraz hızlı kilo alıyorum belki de ondan onu içtim sonra normal çıktı hepsi şükür. Şekerim olsaydı fazla mı gelirdi yoksa tekrardan 100luk verir miydi hiç sormadım da

Benim doktor da 50lik yapıomuş ama sınırda çıkarsa bn bi daha 100lük yükletmem acaba 75lik istesem garanti mi olsa
Benim dr um da 75 lik yaptırdı açlık ve 2. Saatin sonundaki şekerim normal ama 1. Saatin sonundaki şekerim 188 çıktı diyetisyene yönlendirdi. Testi tekrar ettirmedi bana

Kızlar bugün kontrole gittim bi sıkıntı yok dedi.
Doktorum, tabii ki uzmanlık alanım değil perinatalogluk ama detaylı utrasonla ilgili benim cihazım da iyi çoğu şeyi görebiliyor,bi sıkıntı görmüyorum bana sorarsan gerek yok ama sen bilirsin.pimpiriklisin gitmek istiyorsan perinatologa sana bırakıyorum dedi.
Yaşadığım şehirde Perinatolog olmadığı için şehir dışına gitmem lazım en az iki üç saatlik yol. Ne yapsam kızlar karar veremedik?

Benimde kendi doktorum baktı perinatolog falan gitmedim

anladım arkadşlarımdan hep 75 lik istemişler benm 50 lik olunca şaşırdım, sağlık ocağında yapılıyormu ki
Sağlık ocakları yapiyor kızlar bana haftaya gel yapalım dedi kontrol eden ebe doktorum da yaptır mutlaka 140 in altında çıkarsa hiç sonucu bana getirmene gerek yok dedi ama ben hala çok kararsızım yaptırmak konusunda

anladım arkadşlarımdan hep 75 lik istemişler benm 50 lik olunca şaşırdım, sağlık ocağında yapılıyormu ki
Sağlık ocakları da yapiyomus canım ama toplamda 3 kere falan kan veriliyo sonuç ne kadar zamanda çıkıyo bilmem. Hep gittiğim hastanede toplamda 20 liraya hallettim ben. Sonuçlar da hızlıca çıkıverdi

Kızlar bu gece ilk defa hıçkırıklarını hissettim kızımın. Nette 9. Aydan önce olmaz diyor ama siz ne zaman hissettiniz, böle ritmik düzenli hareketlerdi 3 4 dk kadar sürdü aynı ritimle. Hıçkırıktır di mi

Evet yapılıyor ama sağlık ocağı yoruyor beni.Gecen gun kan verdim numuneler kaybolmuş.15 gun bekledim ses yok haber de vermiyorlar boyle oldu diye..Hastanede yaptıracağım seker yüklemesini.

Kızlar merhaba uzun zamandır buraya girmiyorum artık girebileceğimi sanmıyorum hepimiz hamileyiz ve annemin duaya ihtiyacı var annem 60yaşında çok hasta 15gün içinde çok kötü bi duruma geldi kötü şeyler üzerine 2gün sonra test istenebilir annemin artık hali kalmadı yemek yiyemiyor yeri geliyor su içemiyor çıkarıyor Allah rızası için ona dua eder misiniz annemin torun sevgisi görmesini çok istiyorum hayallerim yarım kalmasın çok zor uykusuz hergün ağladığım günler geçiriyorum Allah kimseye sevdiğini acı çekerken göstermesin çaresizlik çok zor bişey ... sizden dua istiyorum sadece

Allah şifa versin canım, torununu sevmeyi nasip etsin

Canim ben de hissediyorum son 1 haftadır. Hıçkırıktır herhalde :)

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifasını versin inşallah aminn

Rabbim Şafi isminin hürmetine peygamberler hürmetine şifasını versin tez zamanda ismi nedir annenizin ismen dua edeyim yasin okuyabilirsem okuyayım. Rabbim sizlere bağışlasın torunuyla nice yıllara erişesin

Kızlar merhaba uzun zamandır bakamadım buraya umarım herkes iyidir. Burada okul müdür yardımcısı olan arkadaşlar vardı idari izin başlayınca yerinize görevlendirme geldi mi merak ediyorum. Müdürüm gelmeyeceğini söylüyor, benim 24.hafta daha dolmadı ama on gündür okula gidemiyorum rahatsızım rapor aldım, Okul mağdur olmasın diye evden bazı işleri yapıyorum. Görevlendirme gelmezse vicdanım rahat olmayacak tek müdür yardımcısı benim. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin

Rabbim Şafi isminin hürmetine peygamberler hürmetine şifasını versin tez zamanda ismi nedir annenizin ismen dua edeyim yasin okuyabilirsem okuyayım. Rabbim sizlere bağışlasın torunuyla nice yıllara erişesin
Annemin ismi Muazzez Allah razı olsun hiç iyi değilim bebeğimin mutluluğunu hep anneme anlatırdım anneme hiç kıyamıyorum onca yaşadığı hastalığa rağmen bana hep iyiyim diyor evladını üzmemek için o öyle sabırlıki ben hamileyim diye beni üzmüyor hiç uyuyamadığı halde sabaha kadar ah dediği halde bana uyudum çok iyi diyor halbuki gerçekten öyle hastaki bi gram yemek yemiyor kusuyor ama ben şuan karnımdaki evladımı düşünemiyorum annemi öyle gördükçe acı çektiğini eridiğini gördükçe her dakika ağlıyorum uyku uyuyamıyorum çok zor imtihanmış Rabbim beterinden korusun kimseye yaşatmasın çok ani oldu herşey hiç anlamadık her dakika onu sevdiğimi söylüyorum kızdığım günler için af diliyorum keşke iyi olsa başımın üstünde gezdirsem dilerim kanser çıkmasın tedavisi olan birşey olsun ama Cuma günü kanser taraması yapılacak dendi bize artık bukdr hastalığı kanser yapabilir deniliyor dua eden herkesten Allah razı olsun sorun ne ise Rabbim bulmayı ona acılarını son buldurmayı nasip etsin annemle kurduğum hayallerim yarım kalmasın 4 ay sonrA doğacak torununu o büyütecek onunla mutlu olacak .....şimdi hastanede yatıyor ama biliyorumki ona geceler sabah olmuyor banada olmuyor ...Ne olur dua edin bize sağlıklı günlere kavuşalım ...

Amin Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin

Günaydın benim yerime aldılar görevlendirme müdür yardımcısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…