2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar seker yuklemesini yaptiranlara bisey sormak istiyorum o icecegi ne zaman iciyoruz yaptircagmz yerde mi icilcek bide kac saat ac kalmak gerekiyor
Gece 12den sonra aç kalmak gerekiyor. Evet hastanede içiriyorlar önce açlık şekerine bakıyorlar kandan sonra da onu içiyorsun 1 saat sonrasında da yine kan alıyorlar.

Benim sağlık ocağım yapmıyor mesela ama bazı sağlık ocakları o içirdikleri içeceği eczaneden alıp içip gelin diyorlarmış öyle yapıyorlarmış.
Evet bana da al dediler aldm iste yarn sabah gidip yaptrcam canm gerci doktorum hastanede de saglik ocaginda da yaptrabilirsin farketmez demisti saglik ocagi eve cok yakin ondan orayı tercih etm bende

Kızlar seker yuklemesini yaptiranlara bisey sormak istiyorum o icecegi ne zaman iciyoruz yaptircagmz yerde mi icilcek bide kac saat ac kalmak gerekiyor
Canim sabah aç gidiyosun, açken kan aliyolar, sonra içeceği alıp iciyosun. Hemen tüketmeni istiyolar oyalanmadan. İçtikten 1 saat ve 2 saat sonra tekrar kan veriyosun bu kadar

Kızlar bu haftalarda baş dönmesi yaşayan var mı? Bu baş dönmesi tansiyondan.olabilir mi ? Düşük tansiyonum.var ama uzun zamandır böyle olmuyordum.
Ben bir hafta önce baş dönmesi yaşıyordum.Normaldede tansiyonum düşüktür.Ancak kansızlık da baş dönmesi yapıyor.İsterseniz tekrar bir test yaptırın.Kan takviyesini artirirsiniz

Saglik ocaginda yaptircam ben canm acaba hastane daha mi iyidi bilmiyorum tesekkur ederim bu arada
Virüsün az olduğu güvenli bir hastane bulsam bende... Aile hekimlikleri biraz kalabalık oluyor sanki... Bu ara tahlil yaptırmam lazım... B12, d vitamini, TSH, şeker, vs....
İş yerinde pozitif vakalar çıkınca pskolojim bozuldu

Ben bir hafta önce baş dönmesi yaşıyordum.Normaldede tansiyonum düşüktür.Ancak kansızlık da baş dönmesi yapıyor.İsterseniz tekrar bir test yaptırın.Kan takviyesini artirirsiniz
Bu zamana kadar hiç kansızlık çekmedim galiba tansiyonum düşmüş bide bugün ütü falan yaptık heralde oda beni yordu.simdi daha iyiyim çok şükür

Merhaba arkadaşlar,
Tesadüfen gördüğüm wheeppo diye bi instagramdan sayfasından müslin örtü, ağız bezi, battaniye aldım. Bugün geldiler. Korkarak almıştım ama çok beğendim. Desenleri falan renk tonları baya başarılı. Ve en önemlisi yumuşacık. Tavsiye ederim

Allah'ım şifa versin inşaallah

Bu sayfa da hep hamileler var. Hamilenin duası kabul olur derlerdi. İnşallah Muazzez teyzemiz tez zamanda şifa bulur ve sağlıkla torununu büyütür. Anne dünyadaki en güzel destekçi. Rabbim yokluklarını göstermesin hiç birinin. Sizde metametli olup dua edin bol bol yüreğiniz ferahlasın. Yer gök dua ile inşallah dualarla şifa bulacaktır annenizde

Bence bir müddet daha dikkat et canım sen 7. Ayı atlattıktan sonra yürüyüş e basla zor olduğundan o kadar eminim ki rabbim sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin ben ne spor ne yürüyüş hiç birşey yapamıyorum yasak benimki de zorlu geçiyor ama olsun inşaallah güzel sonuçlanacak benimde kilo hedefim 10-12 ydi ama yapacak bir şey yok ne yazikki aldığımızı vericez

Sağol canım erken doğum riskim var erken gebelik kayıplarım oldu benim 3 tane 16. Haftamda serklaj oldum doktor inşaallah 30. Haftalara gelirsin dedi bakalım az kaldı inşaallah şu süreci sağlıkla atlatirim
Benimde iki tane erken gebelik kaybim var...kalbini ferah tut canım, kalbimizi ferah tutup dua etmekten başka şansımız yok30. Haftamiza az kaldı inşallah görürüz o haftaları sağlıkla insallah

Allah razı olsun gözlerim doldu okurken Rabbim çok büyük duanın gücüne inanıyorum baZı şeyleri değiştirdiğine inanıyorum şükür halimize daha beterinden korusun inş güzel haberler alırım ...bugün detaylı ultrasonum var Ne bilim eski heyecanım yok inşşş kızım sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…