- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #15.801
Geçmiş olsun.İçinizi ferah tutun lutfen..Anneniz iyi olacak,torununu görecek.Dualarımız sizinleAnnemin ismi Muazzez Allah razı olsun hiç iyi değilim bebeğimin mutluluğunu hep anneme anlatırdım anneme hiç kıyamıyorum onca yaşadığı hastalığa rağmen bana hep iyiyim diyor evladını üzmemek için o öyle sabırlıki ben hamileyim diye beni üzmüyor hiç uyuyamadığı halde sabaha kadar ah dediği halde bana uyudum çok iyi diyor halbuki gerçekten öyle hastaki bi gram yemek yemiyor kusuyor ama ben şuan karnımdaki evladımı düşünemiyorum annemi öyle gördükçe acı çektiğini eridiğini gördükçe her dakika ağlıyorum uyku uyuyamıyorum çok zor imtihanmış Rabbim beterinden korusun kimseye yaşatmasın çok ani oldu herşey hiç anlamadık her dakika onu sevdiğimi söylüyorum kızdığım günler için af diliyorum keşke iyi olsa başımın üstünde gezdirsem dilerim kanser çıkmasın tedavisi olan birşey olsun ama Cuma günü kanser taraması yapılacak dendi bize artık bukdr hastalığı kanser yapabilir deniliyor dua eden herkesten Allah razı olsun sorun ne ise Rabbim bulmayı ona acılarını son buldurmayı nasip etsin annemle kurduğum hayallerim yarım kalmasın 4 ay sonrA doğacak torununu o büyütecek onunla mutlu olacak .....şimdi hastanede yatıyor ama biliyorumki ona geceler sabah olmuyor banada olmuyor ...Ne olur dua edin bize sağlıklı günlere kavuşalım ...
Drun bakacaksa gerek yok canım.Kızlar bugün kontrole gittim bi sıkıntı yok dedi.
Doktorum, tabii ki uzmanlık alanım değil perinatalogluk ama detaylı utrasonla ilgili benim cihazım da iyi çoğu şeyi görebiliyor,bi sıkıntı görmüyorum bana sorarsan gerek yok ama sen bilirsin.pimpiriklisin gitmek istiyorsan perinatologa sana bırakıyorum dedi.
Yaşadığım şehirde Perinatolog olmadığı için şehir dışına gitmem lazım en az iki üç saatlik yol. Ne yapsam kızlar karar veremedik?
Bence de gelmesi gerekiyor görevlendirme, sonuçta idari izin bitince doğum izni başlayacak yaklaşık altı ay yokum bir tek müdürle işler nasıl yürüyecek. Müdüre acıdığım için öğrenciler de mağdur olmasın diye raporlu olduğum halde ebadan ders ekliyorum, ders programı hazırlıyorum. Evde bir de kızım var ona vakit ayıramıyorum bazen. Teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı en azından idari izin başlayınca biri gelirse ben dinlenirim rahatçaGünaydın benim yerime aldılar görevlendirme müdür yardımcısı.
sizden rica etsem diyet listenizi atabilir misiniz?Bende gebelik şekeri olabilir diyerek diyet yapıyorumda.Birşeyleri atlamak istemiyorumMerhaba canım. Benim geçen hafta ailede şeker hastalığı öyküsü olunca yapıldı. Kilomda ve çocukta hiçbir sorun olmamasına rağmen 1. Saatin sonundaki şekerim 188 çıktı diyetisyenle görüşüp diyet yapmaya başladım. İyi ki şeker yüklemesi yaptırmışım diyorum
Ne demek canım. Senin yerine illa birinin görevlendirilmesi lazım. Müdür tek başına yetemez. Bizim okulda 3 müdür yrd 1 müdür başyrd olmasına rağmen yerime aldılar. Ben pansiyondan sorumluydum. Herkesin görev alanı başka.Bence de gelmesi gerekiyor görevlendirme, sonuçta idari izin bitince doğum izni başlayacak yaklaşık altı ay yokum bir tek müdürle işler nasıl yürüyecek. Müdüre acıdığım için öğrenciler de mağdur olmasın diye raporlu olduğum halde ebadan ders ekliyorum, ders programı hazırlıyorum. Evde bir de kızım var ona vakit ayıramıyorum bazen. Teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı en azından idari izin başlayınca biri gelirse ben dinlenirim rahatça
Canım hıçkırık bence. Ben 22 .haftada hissettim . Normal hareket hissetmiyorum ama hıçkırık arka arkaya aynı yerde ritmik bir sekilde oluyorKızlar bu gece ilk defa hıçkırıklarını hissettim kızımın. Nette 9. Aydan önce olmaz diyor ama siz ne zaman hissettiniz, böle ritmik düzenli hareketlerdi 3 4 dk kadar sürdü aynı ritimle. Hıçkırıktır di mi
Canım allah hayallerini yaşatmayı nasip etsin. Biran evvel şifa versin inşallah. Dua edeceğim ben de. Sağlıklı bir şekilde annene yeniden kavuşursun inşallahAnnemin ismi Muazzez Allah razı olsun hiç iyi değilim bebeğimin mutluluğunu hep anneme anlatırdım anneme hiç kıyamıyorum onca yaşadığı hastalığa rağmen bana hep iyiyim diyor evladını üzmemek için o öyle sabırlıki ben hamileyim diye beni üzmüyor hiç uyuyamadığı halde sabaha kadar ah dediği halde bana uyudum çok iyi diyor halbuki gerçekten öyle hastaki bi gram yemek yemiyor kusuyor ama ben şuan karnımdaki evladımı düşünemiyorum annemi öyle gördükçe acı çektiğini eridiğini gördükçe her dakika ağlıyorum uyku uyuyamıyorum çok zor imtihanmış Rabbim beterinden korusun kimseye yaşatmasın çok ani oldu herşey hiç anlamadık her dakika onu sevdiğimi söylüyorum kızdığım günler için af diliyorum keşke iyi olsa başımın üstünde gezdirsem dilerim kanser çıkmasın tedavisi olan birşey olsun ama Cuma günü kanser taraması yapılacak dendi bize artık bukdr hastalığı kanser yapabilir deniliyor dua eden herkesten Allah razı olsun sorun ne ise Rabbim bulmayı ona acılarını son buldurmayı nasip etsin annemle kurduğum hayallerim yarım kalmasın 4 ay sonrA doğacak torununu o büyütecek onunla mutlu olacak .....şimdi hastanede yatıyor ama biliyorumki ona geceler sabah olmuyor banada olmuyor ...Ne olur dua edin bize sağlıklı günlere kavuşalım ...
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin korktugunuza uğratmasın inşallah .Annemin ismi Muazzez Allah razı olsun hiç iyi değilim bebeğimin mutluluğunu hep anneme anlatırdım anneme hiç kıyamıyorum onca yaşadığı hastalığa rağmen bana hep iyiyim diyor evladını üzmemek için o öyle sabırlıki ben hamileyim diye beni üzmüyor hiç uyuyamadığı halde sabaha kadar ah dediği halde bana uyudum çok iyi diyor halbuki gerçekten öyle hastaki bi gram yemek yemiyor kusuyor ama ben şuan karnımdaki evladımı düşünemiyorum annemi öyle gördükçe acı çektiğini eridiğini gördükçe her dakika ağlıyorum uyku uyuyamıyorum çok zor imtihanmış Rabbim beterinden korusun kimseye yaşatmasın çok ani oldu herşey hiç anlamadık her dakika onu sevdiğimi söylüyorum kızdığım günler için af diliyorum keşke iyi olsa başımın üstünde gezdirsem dilerim kanser çıkmasın tedavisi olan birşey olsun ama Cuma günü kanser taraması yapılacak dendi bize artık bukdr hastalığı kanser yapabilir deniliyor dua eden herkesten Allah razı olsun sorun ne ise Rabbim bulmayı ona acılarını son buldurmayı nasip etsin annemle kurduğum hayallerim yarım kalmasın 4 ay sonrA doğacak torununu o büyütecek onunla mutlu olacak .....şimdi hastanede yatıyor ama biliyorumki ona geceler sabah olmuyor banada olmuyor ...Ne olur dua edin bize sağlıklı günlere kavuşalım ...
Canım senin belirtiler nelerdi. Senden bir gün öncede ben yazmıştım buraya şişlik ve ağrı var diye. Silerken yağ bezesi vs gibi degilde alt et kısmı şiş komple ve ağrıyor bir haftadır. Vajinal variste normal doğum yapmıyorlarmış ama normal istiyordum ben ya. İnş sorun çıkmaz haftaya soracağım ben deAlttan bakması lazım zaten özel bölgeni silerken hissediyorsun bi şişlik geliyo eline
Rabbim safi ismi ile şifa versin Allah yardımcın olsun canımKızlar merhaba uzun zamandır buraya girmiyorum artık girebileceğimi sanmıyorum hepimiz hamileyiz ve annemin duaya ihtiyacı var annem 60yaşında çok hasta 15gün içinde çok kötü bi duruma geldi kötü şeyler üzerine 2gün sonra test istenebilir annemin artık hali kalmadı yemek yiyemiyor yeri geliyor su içemiyor çıkarıyor Allah rızası için ona dua eder misiniz annemin torun sevgisi görmesini çok istiyorum hayallerim yarım kalmasın çok zor uykusuz hergün ağladığım günler geçiriyorum Allah kimseye sevdiğini acı çekerken göstermesin çaresizlik çok zor bişey ... sizden dua istiyorum sadece
Bizim okulumuz yeni açıldı öğrenci sayısı 500 olmayınca yurt da yoksa tek müdür yardımcısı oluyormuş, ben de bilmiyordum hamilelikte kötü denk geldi ne evrak işi bitiyor ne tadilatı. Müdürümüz kafayı yemek üzereNe demek canım. Senin yerine illa birinin görevlendirilmesi lazım. Müdür tek başına yetemez. Bizim okulda 3 müdür yrd 1 müdür başyrd olmasına rağmen yerime aldılar. Ben pansiyondan sorumluydum. Herkesin görev alanı başka.
Ben tam 7 kilo aldım riskliyim harekete etmem yasak tuvalet banyo namaz dışında kalkmiyorum hiç yerimdenBu arada kızlar kaç kilo aldınız ? Korkuyorum çok gidiyorum diye
Geçmiş olsunKızlar deprem oldu İstanbul'da çok kısa sürdü 4.2 şiddeti ama baya salladı ya Allah beterinden korusun
Allah şifasını versin inşallah canımKızlar merhaba uzun zamandır buraya girmiyorum artık girebileceğimi sanmıyorum hepimiz hamileyiz ve annemin duaya ihtiyacı var annem 60yaşında çok hasta 15gün içinde çok kötü bi duruma geldi kötü şeyler üzerine 2gün sonra test istenebilir annemin artık hali kalmadı yemek yiyemiyor yeri geliyor su içemiyor çıkarıyor Allah rızası için ona dua eder misiniz annemin torun sevgisi görmesini çok istiyorum hayallerim yarım kalmasın çok zor uykusuz hergün ağladığım günler geçiriyorum Allah kimseye sevdiğini acı çekerken göstermesin çaresizlik çok zor bişey ... sizden dua istiyorum sadece
Kızlar deprem oldu İstanbul'da çok kısa sürdü 4.2 şiddeti ama baya salladı ya Allah beterinden korusun
Ben de 7 kilo aldım canım, günlerimiz yakın. Doktorum bana da dikkatli olmak zorundasın demişti ve ise gidip gelmek dışında hiç bişey yapmiyorum, ki ise de arabayla gidip geliyorum orda da hep oturuyorum. Max kilo hedefim 10du ama sanırım baya asacagim. Doktorum artık plesantanin kanama yapacak pozisyonda olmadığını söyledi, yavaş yavaş düzenli yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum ama baştan beri hep tedirgin olduğum için şu anda da biraz fazla hareket etsem hemen korkup oturuyorum, travmatik bi süreç oldu benim içinBen tam 7 kilo aldım riskliyim harekete etmem yasak tuvalet banyo namaz dışında kalkmiyorum hiç yerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?