2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun.İçinizi ferah tutun lutfen..Anneniz iyi olacak,torununu görecek.Dualarımız sizinle

Drun bakacaksa gerek yok canım.

Günaydın benim yerime aldılar görevlendirme müdür yardımcısı.
Bence de gelmesi gerekiyor görevlendirme, sonuçta idari izin bitince doğum izni başlayacak yaklaşık altı ay yokum bir tek müdürle işler nasıl yürüyecek. Müdüre acıdığım için öğrenciler de mağdur olmasın diye raporlu olduğum halde ebadan ders ekliyorum, ders programı hazırlıyorum. Evde bir de kızım var ona vakit ayıramıyorum bazen. Teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı en azından idari izin başlayınca biri gelirse ben dinlenirim rahatça

sizden rica etsem diyet listenizi atabilir misiniz?Bende gebelik şekeri olabilir diyerek diyet yapıyorumda.Birşeyleri atlamak istemiyorum

Ne demek canım. Senin yerine illa birinin görevlendirilmesi lazım. Müdür tek başına yetemez. Bizim okulda 3 müdür yrd 1 müdür başyrd olmasına rağmen yerime aldılar. Ben pansiyondan sorumluydum. Herkesin görev alanı başka.

Canım hıçkırık bence. Ben 22 .haftada hissettim . Normal hareket hissetmiyorum ama hıçkırık arka arkaya aynı yerde ritmik bir sekilde oluyor

Canım allah hayallerini yaşatmayı nasip etsin. Biran evvel şifa versin inşallah. Dua edeceğim ben de. Sağlıklı bir şekilde annene yeniden kavuşursun inşallah

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin korktugunuza uğratmasın inşallah .

Alttan bakması lazım zaten özel bölgeni silerken hissediyorsun bi şişlik geliyo eline
Canım senin belirtiler nelerdi. Senden bir gün öncede ben yazmıştım buraya şişlik ve ağrı var diye. Silerken yağ bezesi vs gibi degilde alt et kısmı şiş komple ve ağrıyor bir haftadır. Vajinal variste normal doğum yapmıyorlarmış ama normal istiyordum ben ya. İnş sorun çıkmaz haftaya soracağım ben de

Rabbim safi ismi ile şifa versin Allah yardımcın olsun canım

Bizim okulumuz yeni açıldı öğrenci sayısı 500 olmayınca yurt da yoksa tek müdür yardımcısı oluyormuş, ben de bilmiyordum hamilelikte kötü denk geldi ne evrak işi bitiyor ne tadilatı. Müdürümüz kafayı yemek üzere

Allah şifasını versin inşallah canım

Kızlar deprem oldu İstanbul'da çok kısa sürdü 4.2 şiddeti ama baya salladı ya Allah beterinden korusun

Yaa sorma kzum. Duştan çıkmıştım. Allahtan banyoda yakalanmadım. Yüreğim ağzıma geldi gitti. Marmara depremini de yaşadığım için çok ürküyorum depremlerden. Geçmiş olsun hepimize.

Ben tam 7 kilo aldım riskliyim harekete etmem yasak tuvalet banyo namaz dışında kalkmiyorum hiç yerimden
Ben de 7 kilo aldım canım, günlerimiz yakın. Doktorum bana da dikkatli olmak zorundasın demişti ve ise gidip gelmek dışında hiç bişey yapmiyorum, ki ise de arabayla gidip geliyorum orda da hep oturuyorum. Max kilo hedefim 10du ama sanırım baya asacagim. Doktorum artık plesantanin kanama yapacak pozisyonda olmadığını söyledi, yavaş yavaş düzenli yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum ama baştan beri hep tedirgin olduğum için şu anda da biraz fazla hareket etsem hemen korkup oturuyorum, travmatik bi süreç oldu benim için

Kızlar bu haftalarda baş dönmesi yaşayan var mı? Bu baş dönmesi tansiyondan.olabilir mi ? Düşük tansiyonum.var ama uzun zamandır böyle olmuyordum.

Kızlar seker yuklemesini yaptiranlara bisey sormak istiyorum o icecegi ne zaman iciyoruz yaptircagmz yerde mi icilcek bide kac saat ac kalmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…