2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebeklerinize hastahane cantanızı nasıl hazırladınız kaç adet ne koydunuz yazabilir misiniz
1 tane 10lu 1 tane 5li hastane cikisi, 3 zibin, 3 corap, 1 tane kalin alt ust almistim cikista giydiririm diye o ve onun altina tulum, muslin, kalin battaniye, penye battaniye, 12 ad bez, islak mendil, temizleme mendili, pisik kremi, alt acma bezi bikac tane, 3 tane agiz bezi, kundak. Bebek icin bunlari koydum

Hastane çıkışlarını içindeki zıbınlar hariç 3 zıbın koydun dimi cnm

Hastane çıkışlarını içindeki zıbınlar hariç 3 zıbın koydun dimi cnm
toplam 3 zibin 1 tanede citcitsiz zibin oluyor ya ondan koydum takimin kendi zibiniydi ama giydirmem sanirim onu. Az mi olmus?

Birde bişey kafama takıldı çıtçıtlı body giyebiliyorlar mı ya ne bilim göbekleri düşmemiş oluyor ya o yüzden dedim

toplam 3 zibin 1 tanede citcitsiz zibin oluyor ya ondan koydum takimin kendi zibiniydi ama giydirmem sanirim onu. Az mi olmus?
Gayet yeterli. Bağlamalı zıbın hemşireye verirsin o giydirir doğum kirini o zıbın almış olsun daha sonra çıkarır çıtçıtlı giydirirsin. Daha hafif ve kollu olduğu için ilk temasta bence kullanılmalı.

Dogumdan sonra giydirecekleri arasina hem o zibini hem citcitliyi koydum zaten hemsire hangisini uygun gorurse giydirsin diye 2 tane corap koydum biri havlu biri daha ince. Uygun olani giydirsinler oglusuma

Oyy maşallah annesi gerçekten tosuncuk olcak gibi

Ben de bugün doktora gittim kızım 1996 gr 45 cm olmuş herşey yolunda hatta ultrason doktoru uzun uzun inceledi burada ultrasonu ayrı doktor yapıyor 28. Haftada kafası aşağıdaydı kızım ters dönmüş
Maşallah canım hiç merak etme dönüyolar benim oğlum doğuma 36 haftaya kadar tersti 37 de dönmüştü canım

Ben de bikaç sitede yorumlarını okuyarak aldım zaten, çok iyiydi yorumlar. Ve aldım kurdum ben de çok memnun kaldım tekerlekli oluşu çok güzel öncelikle.

Maşallah oğluşuna canım aramızda bir gün var kilo boy olarak çok yakınlar bebişler
Maşallah canım hiç merak etme dönüyolar benim oğlum doğuma 36 haftaya kadar tersti 37 de dönmüştü canım
Aslında benim ilki sezaryen olduğu için ikinci de büyük ihtimalle aynı ne yazık ki aslında normal doğum denemek istemiştim ama doktor doğum için geldiğinde bebek düzse ve 7 cm açılman varsa o saatten sonra kimse bebeği geri itemez normal olur ama onun haricinde sezaryen olur diyor
Hayırlısı olsun diye dua ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…