2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Komik olan doktorum da 38 haftalık hamile 2 hafta sonrası için başka doktora randevu verdi sonrasında haftada 1 olacakmış yani 35. haftadan sonra ve her seferinde ultrason muayenesi varmış ki burası için aşırı fazla

Kızlar bende şimdi kontrolden cıktım 37cm 1750 gr olmus oğluşum kafasıda dönmüş aşağı ama kafasına biraz büyük dedi kilosuna görede 2 hafta önden gidiyor dedi 32 gözüküyormuşum ultrasonda bi daha ki kontrol 2 hafta sonra doğumu konusuruz artık o zaman dedi

Eklentiler

• 2CB0BF20-CAD2-4F6C-9C65-539A8DAC7D7F.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 65
Maşallah canım benimde 5 gün sonra kontrolüm bakalım boyu ve kilosu nasıl çok merak ediyorum

Andy wawa, kitikate, h&m ve lcwaikiki den aldım ben hepsi yumuşacık ve çok güzeller
Dönüp dönüp bakıyorum bende bu markalara, çokta alternatif yok gibi.
zara kidsten kollu iç zıbınlardan aldım çok güzeller, yakın zamanda tamamlamak lazım artık. Keyifle giydirin bebişinize aldıklarınızı Umarım hepimiz için keyifli sıkıntısız bir süreç olur da sağlıkla beneklerimizi kucağımıza alırız

Maşallah sizinki ne kadar

Vallaa maşallah nerden geliyo aklınıza böyle sorular
Ben 32.hafta raporu almaya diye gittim. Onu bile unutmuştum. Doktor hatırlattı. Rapor almıcak mısın diye
Bende oraya yatınca her şeyi unutuyorum ya doktor söyledi bana da çalışır raporu alacak mısın diye 3 hafta sonraya randevu verdi nst ye başlayacaz sonra da 2 haftaya indirecek nasipse

Benim tontişte 2 kilo oldu maşallah

Anladım canım. İnşallah şu heyet raporu işini çözersin de kafan rahat eder
Amin inşallah canım ya

Kızlar saç anlaşılıyor muymuş ya?
Hoş benimki son gittiğimde yüzünü bile göstermedi kulağını gördük sağolsun öncekilerde elini kapatıyordu. Pek bir gizemli benim oğluşum
ya kızlar hem çok alacak şeyim varmış gibi panik geliyor hem de abartma ya yavaş yavaş veya gerektikçe alırsın dert etme diyorum. Tam bir delilik hali

Oyy maşallah tosbiklerimize
Bana da 4 hafta sonra verdi.
Rahat biraz benim doktorum
36da gidicem Bi daha inşallah.
Nst için de birşey demedi ama bakalım. Ben 10 gün sonra kontrole gidicem. Aylık kan tahlili yaptırıp götürüyorum doktoruma. Onu teslim ederim

kızlar benden bugün ilk defa bir kereye mahsus olmak üzere baya kırmızı bir kan pıhtısı geldiama çok küçük bir parça. nişan olabilir mi?
düşük tehlikem olduğunda bile kahvrengi leke geliyordu hiç kırmızı görmemiştim. cumartesi diye doktorumu da panikletmek istemedim. zaten takip et devam ederse ara der büyük ihtimalle.

Geçmiş olsun canım.
Bi ara benim de kırmızı kanamam oluyordu.
Doktor ayaklarını kaldır ve dinlen asla uzun süre kalma ayakta dedi.
Eğilip kalkma ağırlık kaldırma dedi.
Bidaha olursa gel ama bu durumlar sadece dinlenerek geçer dedi.
Biraz dinlen sen de bugün yarın da devam ederse ara doktorunu ya da hastaneye gidersin.

daha perşembe kontroldeydim çünkü bir şey yoktu. ama dün çok yoruldum bebeğin odasını temizledim. o yüzden olabilir demek ki. artarsa devam ederse hemen giderim zaten hastane beş dakika

Benimki de rahat.
Bana pozisyonuyla alakalı bir şey demedi döndü dönmedi hiç konuşmadık
Tansiyon için kontrol çizelgesi verdi fazladan

Benimki de rahat.
Bana pozisyonuyla alakalı bir şey demedi döndü dönmedi hiç konuşmadık
Tansiyon için kontrol çizelgesi verdi fazladan

Benim de hastanede randevuya girmeden önce ölçüyorlar tansiyonumu o kadar. Bakalım rahat olmaları daha iyi sanki. Stres yapmıyorum ben de bu sayede
Aman diyorum...
Birşey olsa söylerdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…