2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar anlayam varsa benim nst sonucuma bakabilir mi? Kagidin hepsini almadi ekran ama aldigi kadarini cektim

Õ
Coraspirin kullan var mıydı kızlar. 34. Haftada bırakacağım iğne doğuma kadar devam edecek. Drunuz bişey dedimi
Bende detaylı usg sonrası dr önerisiyle başlamıştı ama dün aklıma düştü prospektüsünü mokuyayaım dedim. Hamileliğin son 3 ayında kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorum bana şu güne kadar kullan demedi,tereddüt ettim. Pazartesi yanına uğrayacağım sormayı düşünüyorum
Mochi pompa 86.30 TL ye düşmüş hepsiburada da şimdiye kadar ki en iyi fiyat kızlar
Kızlar göğüs pompası kesin almalıyız değil mi?
Alacaksa elektrkli olan daha iyi glba?
Bir de ikili mi tekli mi önerirsiniz ? Bu konuda hiç bilgim yokta

Anne yanı ve kademeli ahşap beşik aldım bende. Araştrmalarım sonucu en mantıklısı bu geldi. Size de tavsiye ederim. Umarım yatağını sever ve yatar oğluşum Park yatak görüntüsğnden dolayı tercih listemde olmadı.
Ama yazın yazlığa gideriz veya anneme park yatak alırım diyordum. Şu an işten çıkarılmaya çalıştığım için belki almam ama yazın ihtiyaç olur + park yatak alabilirim.

Canım senin iş meselesi ne durumda? Kaç gündür aklıma geliyor sormayı unutuyorum

Gözünüz aydın ikinizede çok geçmiş olsun kızlar sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş

Evet biraz eski yazilara falan baktm bu haftalarda indigini soyleyen cok kisi var ilk olunca insan korkuyo 3 4 hafta daha dursa dedigin gibi sorun kalmicak bakalm bekler insallah hanm efendi erken gelmez tesekkur ederim bu arada canm

Diş etim apse yapti bu gece ve çok rahatsız ediyor kokuyor sızlıyor, nette erken doğuma sebep olabilir gebelikte önemli yazmışlar. Hafta sonu da girdi ne yapsam şimdi ben

Ben de hep kızım olursa şöyle alırım böyle alırım diyordum şimdi korona yüzünden alışverişe neredeyse hiç çıkmadım internetten kıyafet almak da hiç sevmediğim birşey kıyafetleri bir şekilde hallettim ama eksiklerim hala çok bir şekilde çıkmam lazım

Ben pompa alınması gerektiğini düşünenlerdenim çünkü süt sağdıkça artıyor ilk zamanlar oğlumu emzirip 10 dk sağardım benim tekli vardı 20 dk sürerdi sağmak sonra ikili aldım vakitten tasarruf oldu manuel hiç kullanmadım ama çok yorucu olur bence

Canım senin iş meselesi ne durumda? Kaç gündür aklıma geliyor sormayı unutuyorum
Sorduğun için çok sağol canım. Raporluyum.Şimdiye kadar 23 günlük raporumu kullandım. Pazar bitiyor aslında pazartesi gidim mi diye düşünüyorum, düşündükçe geriliyorum kararsızım.
Cesaret edemezsem pazartesi yine rapor almaya gideceğim.
Parayla heyet raporu alabileceğim hastane\doktor bulmaya çalışıyorum maalesef

Ben de onlardan almayı düşünüyorum.Yorumlara falan bakıyorum şimdilik.Şu Kasım indirimlerine denk getireyim diyorum.
Ben bu beşikten aldım çok beğendim tavsiye ederimm S sumici
Bir araştırayım bunu Yorumları falan nasıl o önemli.Bazilari çok kalitesiz oluyormuş

Anladım canım. İnşallah şu heyet raporu işini çözersin de kafan rahat eder

Ben de bugün doktora gittim kızım 1996 gr 45 cm olmuş herşey yolunda hatta ultrason doktoru uzun uzun inceledi burada ultrasonu ayrı doktor yapıyor 28. Haftada kafası aşağıdaydı kızım ters dönmüş

Benim oğlum da 2060 gr 45 cm olmuş. Tosunsa benim ki demek ki

Döner daha canım hiç stres yapma. Son dakika dönenlerin hikayelerini okudum. Bir sürü kişi var. O an gelince zaten çoğu bebek içgüdüsel olarak kanala dönmeye çalışıyormuş. Sadece 100 bebekten 8 10 tanesi giremezmiş o kanala. Bnm de daha tam pozisyon almadı. Dün doktor 33 haftalık görünüyor. 1 hafta önde dedi. Tam dönmemiş daha. Çapraz duruyor

Hiç korkmayın inşallah bir problem çıkmaz. Bebekler 34. Haftayı geçince sıkıntısız oluyormuş her şeyi, gönlünüzü ferah tutun

Coraspirin kullan var mıydı kızlar. 34. Haftada bırakacağım iğne doğuma kadar devam edecek. Drunuz bişey dedimi
Perinatoloğum 36. Haftada corasprini bırakalım, iğneye de doğumdan sonra 15 gün devam edecez dedi...
Doktorumda corasprini 32. den sonra bırakırız ama iğneye doğumdan sonra 15 gün devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…