- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.961
Bende detaylı usg sonrası dr önerisiyle başlamıştı ama dün aklıma düştü prospektüsünü mokuyayaım dedim. Hamileliğin son 3 ayında kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorum bana şu güne kadar kullan demedi,tereddüt ettim. Pazartesi yanına uğrayacağım sormayı düşünüyorumCoraspirin kullan var mıydı kızlar. 34. Haftada bırakacağım iğne doğuma kadar devam edecek. Drunuz bişey dedimi
Kızlar göğüs pompası kesin almalıyız değil mi?Mochi pompa 86.30 TL ye düşmüş hepsiburada da şimdiye kadar ki en iyi fiyat kızlar
Anne yanı ve kademeli ahşap beşik aldım bende. Araştrmalarım sonucu en mantıklısı bu geldi. Size de tavsiye ederim. Umarım yatağını sever ve yatar oğluşumArkadaşlar beşiklerinizi almışsınızdır.Nasıl bir beşik seçtiniz?Ben park beşik almıştım ikizlerde Ama kullanamadım.İşkence gibiydi.Kizlara yer yatağı yapmıştık.Bu sefer anne yanı beşiği alayım diyorum.Ancak aranızda tecrübe efendimiz vardır belki.Park beşiklerden anne yanı olabilen var mı?Anne Yani beşikleri kullanışlı mi?Kesinlikle buyuyebilen beşik almayacağım Bu arada.Onu çoktan eledim
Canım senin iş meselesi ne durumda? Kaç gündür aklıma geliyor sormayı unutuyorumÕ
Bende detaylı usg sonrası dr önerisiyle başlamıştı ama dün aklıma düştü prospektüsünü mokuyayaım dedim. Hamileliğin son 3 ayında kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorum bana şu güne kadar kullan demedi,tereddüt ettim. Pazartesi yanına uğrayacağım sormayı düşünüyorum
Kızlar göğüs pompası kesin almalıyız değil mi?
Alacaksa elektrkli olan daha iyi glba?
Bir de ikili mi tekli mi önerirsiniz ? Bu konuda hiç bilgim yokta
Anne yanı ve kademeli ahşap beşik aldım bende. Araştrmalarım sonucu en mantıklısı bu geldi. Size de tavsiye ederim. Umarım yatağını sever ve yatar oğluşumPark yatak görüntüsğnden dolayı tercih listemde olmadı.
Ama yazın yazlığa gideriz veya anneme park yatak alırım diyordum. Şu an işten çıkarılmaya çalıştığım için belki almamama yazın ihtiyaç olur + park yatak alabilirim.
Gözünüz aydın ikinizede çok geçmiş olsun kızlar sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşBen de taburcu oluyorumEvde devam edeceğim kendimi takip etmeye.Her hafta da perinatolojide randevum olacakmış.Haftaya yine burdayım.Insulin eğitimi aldım ilac raporumu bekliyorum.Plesantadaki hasarın ablasyo plesantayi tetikletecegini düşünmüyoruz ama önceki gebelikte dekolman oykusu ve şeker oldugu icin risk büyük diye tekrar etti.Valla evimi çok özlemiştim bugün 5.gün.Insallah çok güzel olacak herşey
Sancı çıkmış.Bebegin kalp atışları iyi.Kizlar anlayam varsa benim nst sonucuma bakabilir mi? Kagidin hepsini almadi ekran ama aldigi kadarini cektim
Eki Görüntüle 2716672
cok fazla degil ama herhalde dimiSancı çıkmış.Bebegin kalp atışları iyi.
50 60 falandan başlıomuş sancı, 40 ve aşağısı normalmiş canım. Ben de girmedim daha ama sen sorunca baktım ben de.cok fazla degil ama herhalde dimi
Evet biraz eski yazilara falan baktm bu haftalarda indigini soyleyen cok kisi var ilk olunca insan korkuyo 3 4 hafta daha dursa dedigin gibi sorun kalmicak bakalm bekler insallah hanm efendi erken gelmezBenim bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra bebeğin doğum kanalına girmiş olması normal bir şey. Zaten 36dan sonraki dogumlar zamanında dogum sayılıyor, cok da zamanın kalmamıs :) doktor rahim agzında acıklık olsa görürdü ultrasonda. Merak etme
Ben de hep kızım olursa şöyle alırım böyle alırım diyordum şimdi korona yüzünden alışverişe neredeyse hiç çıkmadım internetten kıyafet almak da hiç sevmediğim birşey kıyafetleri bir şekilde hallettim ama eksiklerim hala çok bir şekilde çıkmam lazımAyy vallahi eşime hep diyodum şayet hamile kalırsam hiç durmıcam gezicem oraya gidicem buraya gidicem bebeğin alışverişini yapıcam falan 10 senedir bekliyodum çünkü olmasını çok şükür 10 sene sonra oldu ama bu seferde virüs çıktı kapıdan dışarı kafamı çıkarmaya korkuyorum valla
Ben pompa alınması gerektiğini düşünenlerdenim çünkü süt sağdıkça artıyor ilk zamanlar oğlumu emzirip 10 dk sağardım benim tekli vardı 20 dk sürerdi sağmak sonra ikili aldım vakitten tasarruf oldu manuel hiç kullanmadım ama çok yorucu olur benceÕ
Bende detaylı usg sonrası dr önerisiyle başlamıştı ama dün aklıma düştü prospektüsünü mokuyayaım dedim. Hamileliğin son 3 ayında kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorum bana şu güne kadar kullan demedi,tereddüt ettim. Pazartesi yanına uğrayacağım sormayı düşünüyorum
Anne yanı ve kademeli ahşap beşik aldım bende. Araştrmalarım sonucu en mantıklısı bu geldi. Size de tavsiye ederim. Umarım yatağını sever ve yatar oğluşumPark yatak görüntüsğnden dolayı tercih listemde olmadı.
Ama yazın yazlığa gideriz veya anneme park yatak alırım diyordum. Şu an işten çıkarılmaya çalıştığım için belki almamama yazın ihtiyaç olur + park yatak alabilirim.
Sorduğun için çok sağol canım. Raporluyum.Şimdiye kadar 23 günlük raporumu kullandım. Pazar bitiyor aslında pazartesi gidim mi diye düşünüyorum, düşündükçe geriliyorumCanım senin iş meselesi ne durumda? Kaç gündür aklıma geliyor sormayı unutuyorum
Ben de onlardan almayı düşünüyorum.Yorumlara falan bakıyorum şimdilik.Şu Kasım indirimlerine denk getireyim diyorum.Õ
Bir araştırayım bunu Yorumları falan nasıl o önemli.Bazilari çok kalitesiz oluyormuş
Anladım canım. İnşallah şu heyet raporu işini çözersin de kafan rahat ederSorduğun için çok sağol canım. Raporluyum.Şimdiye kadar 23 günlük raporumu kullandım. Pazar bitiyor aslında pazartesi gidim mi diye düşünüyorum, düşündükçe geriliyorumkararsızım.
Cesaret edemezsem pazartesi yine rapor almaya gideceğim.
Parayla heyet raporu alabileceğim hastane\doktor bulmaya çalışıyorum maalesef
Evet canım değil.Fazla olsa ilaç verirlerdi zaten sancıları durdurmak içincok fazla degil ama herhalde dimi
Ben de bugün doktora gittim kızım 1996 gr 45 cm olmuş herşey yolunda hatta ultrason doktoru uzun uzun inceledi burada ultrasonu ayrı doktor yapıyor 28. Haftada kafası aşağıdaydı kızım ters dönmüş
Hiç korkmayın inşallah bir problem çıkmaz. Bebekler 34. Haftayı geçince sıkıntısız oluyormuş her şeyi, gönlünüzü ferah tutunKızlar acıbademde perinatologa gittim bugün bebeğin gelişimi gayet iyi dedi bebeğe giden damarlara baktı akış normal bebek besleniyor dedi sadece bir kaç gün geride o da hiç önemli değil dedi alttan muayane etti ve sana haberim var dedi bebeğin kordonu kanaldaymış çok nadir gördüğümüz bişeydir bu dedi eğer bebek kendisi gelmek isterse çok büyük hayati riski olur kanala kafası da girerse ya kordonu yırtar yada sıkıştırır şah damarın kesilmesi gibi bişey yani bebeği kaybederiz senin normal doğum yapmaman lazım bebeğin kendisi gelmeye kalkmamalı 36-37 gibi bizim bebeği almamız lazım her hafta NST gir ve sancın var mı bakalım dedi mutlaka takipte olalım dedi 36-37 erken olabilir mi acaba ya
Perinatoloğum 36. Haftada corasprini bırakalım, iğneye de doğumdan sonra 15 gün devam edecez dedi...Coraspirin kullan var mıydı kızlar. 34. Haftada bırakacağım iğne doğuma kadar devam edecek. Drunuz bişey dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?