- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 30
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.941
Riskim olduğu söylenmedi canm hc . Ben asagida bebek karnm falan indi diyince Nst ultrason da cikardi bisey olsa dedi. Anlamadm bende insallah erken gelmeye kalkmaz hc degilse bu ay dursaydıDoğum kanalına girmiş ama hemen doğacağı anlamına gelir mi bilemedim Dr neden savsaklamış anlamadım. Erken doğum riskin varmıydı cnm
İnşallah canım. Dr en azından alttan açılma varmı baksaydı yinede Dr tabiki en doğrusunu bilir rahim ağzındaki kapalılığı usg de gördüyse gerek duymamıştır.Riskim olduğu söylenmedi canm hc . Ben asagida bebek karnm falan indi diyince Nst ultrason da cikardi bisey olsa dedi. Anlamadm bende insallah erken gelmeye kalkmaz hc degilse bu ay dursaydı
Konuş canımAy çok hoşuma gitti ismi bende ahmet Yasir düşünüyorum ama daha hic konuşmadık isim olayını neyi bekliyorsam
Sağol canımGözünüz aydin olsun kizlar
Sağol canım inşallahGözünüz aydın, bundan sonrası hayırlısı olsun sağlıkla geçsin inşallah...
Oğlumda evde çok sıkıldı büyükler birşekilde dişini sıktı ama bu yaştakilere laf anlatmak çok zor. Sürekli tv tablet ikilisi ile zamanda geçmez. Agresif bir hal almıştı. Başta korktum tedirgin oldum gönderme diyenler oldu ama okula gittim baktım zaten 2 yıldır gidiyordu bilindik yer müdür çok güzel önlemler almıştı her etkinlik öncesi sınıf ve diğer etkinlik odaları dezenfektan makinası ile temizleniyor çocuklar o şekil alınıyor. Sınıf mevcudu az ve hasta çocuğun okula gelmesi yasak. Hastadan kastım normal grip öksürük Vs. Veli dahil yabancının okul içine girmesi yasak.. Allaha emanet yavrularımız koca bir seneyi evde geçirmesi zor göndermeyene saygım sonsuz bir sihirli el olsa virüsü temizlese herşey düzene girse ne güzel olurValla destek oldunuz teşekkür ederim kızım evde çizgi film izlemekten rüyalarında korkmaya başlamıştı okula gitmeyi çok istedi. Bende evden çalışıyorum hiç ilgilenemiyorum. Ama anane banane malum bı çocuğa bakamadinmi ne var otursaydi yanında hastalık taşıyacak sana falan dediler çok huzursuz oldum. Sınıflarında pozitif olursa hemen önlem alınıyordur umarım
Benim kızlarım da anasinifina gidiyorlar.Açıkçası ben o kadar korkmuyorum.Eşim de çalışıyor.Getirse zaten esim getirir hastalığı.Kizlar evde sıkılıyorlardı.Zaten hastalıktan dolayı kimseyle görüşemediğimiz için sosyallesmeleri adına anasinifina verdim ben.Sinif mevcutlari şuan 7 kişi.Herhangi bir sorun olmadi.Bundan sonra da olmaz inşallahBende korona olmaktan çok korkuyorum kızım kreşe gidiyor bana bulaşır mı diye geceleri uyuyamıyorum bu yüzden düşünmekten. 30 yaşındayım bı kronik rahatsizligim yok ama kızımı kreşe yollamasammi diye düşünüyorum. Bı yandanda çocuk çok sıkılıyor evde napicagimizi sasirdik
ikizlerimi 33.haftadan beri hep kasiklarda taşımıştım ben.Erken doğum falan da olmadı.Karninizin aşağı inmesi erken doğum olacağı manasına gelmez.Ancak yürümek hareket etmek falan işkence olur.Zorlar siziRiskim olduğu söylenmedi canm hc . Ben asagida bebek karnm falan indi diyince Nst ultrason da cikardi bisey olsa dedi. Anlamadm bende insallah erken gelmeye kalkmaz hc degilse bu ay dursaydı
ben babynest aldım şimdilik onunla idare edicem sonra eşimin bebeklik beşiği duruyormuş ahşap çok güzel onu tadilata verdik ona geçeceğim. ama bir tane de park yatak almak istiyorumArkadaşlar beşiklerinizi almışsınızdır.Nasıl bir beşik seçtiniz?Ben park beşik almıştım ikizlerde Ama kullanamadım.İşkence gibiydi.Kizlara yer yatağı yapmıştık.Bu sefer anne yanı beşiği alayım diyorum.Ancak aranızda tecrübe efendimiz vardır belki.Park beşiklerden anne yanı olabilen var mı?Anne Yani beşikleri kullanışlı mi?Kesinlikle buyuyebilen beşik almayacağım Bu arada.Onu çoktan eledim
ben aldim anne yani besik kullanisli biseye benziyor park yataklar gorsel olarak cok cirkin geliyor banaArkadaşlar beşiklerinizi almışsınızdır.Nasıl bir beşik seçtiniz?Ben park beşik almıştım ikizlerde Ama kullanamadım.İşkence gibiydi.Kizlara yer yatağı yapmıştık.Bu sefer anne yanı beşiği alayım diyorum.Ancak aranızda tecrübe efendimiz vardır belki.Park beşiklerden anne yanı olabilen var mı?Anne Yani beşikleri kullanışlı mi?Kesinlikle buyuyebilen beşik almayacağım Bu arada.Onu çoktan eledim
Ben anne yanı beşik ve park beşik aldım. Anne yanı beşiği hem 6 ay kadar kullanırım hemde annemlere giderken götürürüm diye aldım portatif hemen katlanıp açılabilen bir şey. Uygun da fiyatı ayrıca güzel de kumaşı fln çıkarılıp yıkanabiliyor. Joell beşik diye bakarsın istersenArkadaşlar beşiklerinizi almışsınızdır.Nasıl bir beşik seçtiniz?Ben park beşik almıştım ikizlerde Ama kullanamadım.İşkence gibiydi.Kizlara yer yatağı yapmıştık.Bu sefer anne yanı beşiği alayım diyorum.Ancak aranızda tecrübe efendimiz vardır belki.Park beşiklerden anne yanı olabilen var mı?Anne Yani beşikleri kullanışlı mi?Kesinlikle buyuyebilen beşik almayacağım Bu arada.Onu çoktan eledim
Cok saqol canm icim rahatladi valla ödüm kopuyo erken olcak diyeikizlerimi 33.haftadan beri hep kasiklarda taşımıştım ben.Erken doğum falan da olmadı.Karninizin aşağı inmesi erken doğum olacağı manasına gelmez.Ancak yürümek hareket etmek falan işkence olur.Zorlar sizi
Yazdklarnla yasadklarm nerdeyse ayni canm ozaman desene sorun yok tesekkur ederimSeln1903 canım benim de bebek çok aşağıda. doktora sordum dün adet sancısı gibi de sancım oluyor dedim.
çok normal merak etme dedi. hem de rahim kalınlığım incelmesine rağmen.
erken doğurcam ya falan dedim kızdı ay bi negatif konuşma ya diye
bu şekilde 40ı görenler de var merak etme. adet sancısı da bebeğin kafası baskı yapıyormuş aşağıda olduğu için.
Benim bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra bebeğin doğum kanalına girmiş olması normal bir şey. Zaten 36dan sonraki dogumlar zamanında dogum sayılıyor, cok da zamanın kalmamıs :) doktor rahim agzında acıklık olsa görürdü ultrasonda. Merak etmeKizlar bu konuda bilgisi olan biri lutfen cevap versin 33 haftalk olduk karnm asagi ya indi gogus tarafmdan anladm bosaldı ve bebegn hareketleri de hep aşağı da bu hafta da karnin asagiya inmesi normal mi karın indikten sonra dogum mu olur doktora sordum bugun ama ultrasonda belli olurdu diyo bana salamıs gibi geldi ya
Babynest bana yeterli gelmez sanırım.ben babynest aldım şimdilik onunla idare edicem sonra eşimin bebeklik beşiği duruyormuş ahşap çok güzel onu tadilata verdik ona geçeceğim. ama bir tane de park yatak almak istiyorum
Evet park yataktan nefret etmiştim ben de.Bebegi ordan alıp koymak o kadar zor gelmişti ki bana.ben aldim anne yani besik kullanisli biseye benziyor park yataklar gorsel olarak cok cirkin geliyor bana
Dediğiniz markaya bakayım ben.Park beşik değil de şu ahşap olan anne yanı besiklerden alayım diyorum.Bakalim neye karar vereceğiz.Ben anne yanı beşik ve park beşik aldım. Anne yanı beşiği hem 6 ay kadar kullanırım hemde annemlere giderken götürürüm diye aldım portatif hemen katlanıp açılabilen bir şey. Uygun da fiyatı ayrıca güzel de kumaşı fln çıkarılıp yıkanabiliyor. Joell beşik diye bakarsın istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?