2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar korona testim maalesef pozitif çıktı ...kendimizi o kadar korumamiza rağmen bizi de buldu sonunda
Genel durumum iyi ilk gün biraz vücut ağrım oldu şimdi yok , şuan hafif öksürük boğazım kuruyor o yüzden gıcık yapıyor sık sık su içiyorum boğazımda kalmasın virüs diye
Ben çok ısrar etmesem test bile yapmayacaklardi eşime yapmadılar mesela virüsle bağlantılı semptomlar yok dediler ben hamile olduğum için yaptılar.
Sistem çok saçma işliyor yani hamile olmasam gitsek bu şekilde normal grip diyip geri gelecektik ve maalesef herkese bulastirmis olacaktık...
Bol vitamin sebze meyve protein yiyorum vitaminlerini aliyorim ama çok şükür ağır bir rahatsızlık içinde değilim daha kotu olabilir diye korkuyordum ama çok şükür Allah'ın izniyle buda geçecek... dikkat edelim diyorum ama çok dikkat ettik yine geldi bize siz yine de kendinize ekstra dikkat edin kızlar öpüyorum sizi

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin inşallah çok hafif atlatırsın.Evet sistem gerçekten çok berbat annemin kronik rahatsızlığı var ve hastane inatla anneme test yapmadı.Kayınpederim pozitif çıktı evdeki diğerlerine test yapmıyolar malesef.Rabbim hepimizi korusun inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya, ben de çember daralıyor hissindryim. Kızım okula gidiyor, eşim toplu taşıma kullanıyor ben evden çalışıyorum gelirse gelecek yapacak birşey yok artık. Sen de çabucak sıkıntısız atlarırsın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım bol sarımsaklı şeyler iyi geliyormuş böle duydum .allahım hayırlısı ile bi kavuşsaydık yavrularımıza

Günaydın herkese bu arada şampuan pişik kremi falan aldınız mı mustela diye bi Marka var bilemedim gerek var mı o kadar para vermeye siz neler aldınız

Şeker genelde sabahları daha yüksek çıkıyor...

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Sistem çökmüş durumda Allaha emanetiz. Vitaminlerini aksatma canım. İnşallah çoğalmadan geçer gider

Günaydın herkese bu arada şampuan pişik kremi falan aldınız mı mustela diye bi Marka var bilemedim gerek var mı o kadar para vermeye siz neler aldınız
cnm günaydın ben mustela aldım mühendisinoglu die bi sayfa instagramda o bebekle ilgili bütün ürünleri araştırıyor bende ordan araştırıp mustelada karar kıldım

cnm çok geçmiş olsun coraspin kan sulandırıcı iğne veriyorlarmış die duydum ilaç verdiler mi?

Şeker yüklemeden 1 gün önce aşırı yemiş olabilirsin ama şunu unutma gebelik şekeri varsa her hafta artarak gidiyor.O yedim dediğin şeyleri yeme canım çok dikkat et.Benim de ilk hafta ölçümlerim iyiydi ama 3 hafta sonra hastanede insulin kullanmama ve hastane diyeti yapmama rağmen şeker düşmemeye başladı.Şimdi evde 4 kez insulin yapıyorum ve aşırı dikkatli bir diyet...Ancak topladım. Belli olmaz hafta hafta çoğalabilir.Diyetine uy kuzum olur mu
Çok geçmiş olsun. Hafif bir şekilde atlatacaksınız umarım.

Çok geçmiş olsun canım..Valla dikkat etsekte bulaşacaksa bulaşıyor bu illet .Sanirim herkes geçirecek.
Evet canım en pahalısı mustela . Ama mühendisin sayfasinda yildizlar listesi var ornegin incia daha uygun fiyatli ben de liste çıkartıp almayı düşünüyorum. Çünkü mustelanin bi seti 300 küsür.

Buarada günaydın kızlar bayadır yazmıyordum. Hastalara şifa dertlere deva diliyorum .Ben de dün boynerden kirik beyaz krem gibi lohusa pijama aldım gecelik aldım emzirme sütyeni ve atleti aldım . Ula 4 parca şey 500 lira tuttu resmen ölmüşüz aglayanimiz yok . Bebeğime de 4 5 parca kıyafet aldım. Hoş daha uygun yerlerden alabilirdim ama giyim çekimiz vardı.Kocam bey taş yesin
Yarın kontrolüm var çıkışta yine yazarım öpüyore

Geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla atlatmak nasıp etsin

Kizlar mustela dışında fiyatı daha uygun, sağlıklı onerebileceginiz şampuan var mı??? Ve banyoda lif, sünger vs ne kullanmamız daha sağlıklı? Beyaz tulbent önermişti birisi...

Günaydın, bende mustela aldım hepsini
Eylül başı yaptırmıştım canım ben şeker yüklemesini neredeyse 2 ay oldu ya nefis işte bazen dayanamıyorum ama kaçırdıysam diğer gün hemen çok dikkat ediyorum kendimce dengelemeye çalışıyorum işte teşekkür ederim canım.

Kizlar mustela dışında fiyatı daha uygun, sağlıklı onerebileceginiz şampuan var mı??? Ve banyoda lif, sünger vs ne kullanmamız daha sağlıklı? Beyaz tulbent önermişti birisi...
Bu listede baby me, yeşil marka, ecowell, siveno daha uygun diye biliyorum. Bi araştır fiyatlarını canım hepsi temiz içerik

Eklentiler

• 09485867-D222-4A45-8376-30A24E3E73EE.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bakım ürünlerini ben de mustela tercih ettim. Çamaşır için, biberon temizliği için de siveno. Şimdi sütümüzün hemen gelmeme ihtimaline karşı da hastane cantamiza bi mama atmamız gerek sanıyorum. Hastane mi verecek onu da bilmiyorum hiç araştırmadım açıkçası. Mama tercihiniz ne olacak? Ben o konuda tam netlesemedim fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…