2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben sma ile Aptamil arasında kaldım sonunda Aptamil aldım inşalllah kullanmak zorunda kalmayız.

Ben oğlumda hipp kullandım ama bunda kararsızım sma olabilir yada yine hipp

Bence yollamayın çocuklarda taşıyıcı olabiliyor ebeveyinlerinden. Ona daha fazla ilgi gösterip evde bakın derim ...

Ben hipp aldım canım

Kızlar bu mamadan mı aldınız. Bende çantaya koymak istiyorum ne olur ne olmaz diye ama ne alacağımı bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20201108-121452_Trendyol.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 41
Ya benimde ilk doğumunda sütüm gelmedi ikinci gün hastanede banyo yaptım ondan sonra geldi bende kararsızım mama alıp almama konusunda

Ben sma alcam her ihtimale karşı dursun diye bı fikrim yok açıkçası o mama hakkında
Kızlar ben baya araştırdım. Baby goat keçi sütlü mama almaya karar verdim. En anne sütüne yakın ve sağlıklı olarak bunu buldum. Doğuma yakın alacağım. Sizde bir bakın derim
Arkadaşlar kan ilacı olarak sideffer kapsülün hangi türünü kullanıyorsunuz?
Ben maltofer kullanıyorum . Tek içimlik gençkende kullanmıştım
Günaydın herkese bu arada şampuan pişik kremi falan aldınız mı mustela diye bi Marka var bilemedim gerek var mı o kadar para vermeye siz neler aldınız
Bende mühendisinoğlu'cuyum mustelayı favoriye atmıştm dopuma yakın alırım diye ama inmiyor. Şehrimdeki mağazalarda da takip ettim ama geçen dayanamadım.
Mustelada niyr takılıp kaldım bir sürü temiz içerikli ürün var diyip, Temiz içerikli diğer ürünlere yöneldim veee
İncia aldım çoğu şeyini (bebek yağı,göğüs ucu kremi vb. )
Vücut losyonunu ecowell'den aldım.
Siveno köpük şampuanı aldım.
Yine ek pişik kremi ve küçük boy şampuan aldım musteladan dayanamadım.
Kizlar mustela dışında fiyatı daha uygun, sağlıklı onerebileceginiz şampuan var mı??? Ve banyoda lif, sünger vs ne kullanmamız daha sağlıklı? Beyaz tulbent önermişti birisi...
Doğal süngerlerden aldım ben ebebekten.
Biberon temizleyicisini de yine yıldızlar listesinden green clean markasından aldım.

Çevrende diş kliniği yok mu canım, haftasonu da açık oluyorlar, bizim buradakiler muayeneden ücret de almıyorlar. Aynı sorunu bende yaşadım antibiyotik kullandım.
Doktoruma sordum antibiyotik kullanabilirsin dedi, diş hekimine gittim antibiyotik yazdi. Şuan başka tedavi yapılamıyormuş zaten. Kullanıyorum ilaci dünden beri daha iyiyim çok şükür

Kizlar mustela dışında fiyatı daha uygun, sağlıklı onerebileceginiz şampuan var mı??? Ve banyoda lif, sünger vs ne kullanmamız daha sağlıklı? Beyaz tulbent önermişti birisi...
Şu an Minoris'te kampanya var, böyle ürünler daha uyguna geliyor. Onun da içeriği temiz, şampuanı hakkında çok yorum görmedim; ama pişik kremini falan çok beğeniyorlar genelde. Yine yazıldığı gibi Siveno falan da öneriliyor.

Bir de benim gibi gümüş kapak almayı düşünenler varsa Hepsiburada'da Silver Linda'nınkiler şu an 100 liraya düştü ündirimle, uzun zamandır farklı markalara bakıyorum bu kadar düşen olmamıştı sanırım, isterseniz indirim bitmeden alın.

Canım keçi sütü önerilmiyo diye biliyorum ben doktoruna sor derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…