2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar mustela dışında fiyatı daha uygun, sağlıklı onerebileceginiz şampuan var mı??? Ve banyoda lif, sünger vs ne kullanmamız daha sağlıklı? Beyaz tulbent önermişti birisi...
canım ben Dalin aldim içeriği değiştiği için memnun kalmazsam degiscem onun disinda uygun bişey arıyorsan Bayb ne nin icerigi dogalmis ondan alırım diye düşünüyorum . Biraz deneme yanılma yoluyla bence her cocuga iyi gelmiyo yakın çevrem kullandı mustela olsun sebamed de olsun konak filan illaki yaptı Banyoda lif olarak sünger almadım kirpi ip olarak geciyo annem ondan ördük küçük biseu çok yumuşak oluyo ve bayağı da kopuruyo onun dışında dediğin gibi yumuşak tülbentle de siliniyo .

Konak önleyici köpük şampuanlar var, mustelanin köpüğünü tercih ettim ben. İnşallah memnun kalırız hepimiz

Bunun silindir kutuda olanı da var 350 gr sanırım ama içerik olarak bu dimi
inşallah kullanmayız sütümüz yeterli olur ve hemen gelir
Ya ben de arkadaşımdan istedim bunu gönderdi inşallah kuzum sıkıntı olmaz ama bence yinede koymsk lazım şu salgın dönemimde sarılık yapmak istemiyorum

Günaydın herkese bu arada şampuan pişik kremi falan aldınız mı mustela diye bi Marka var bilemedim gerek var mı o kadar para vermeye siz neler aldınız
Şampuanları filan Dalin akdim yeni içerikli olandan . Onun dışında Bepanthol un pişik oneleyicisini aldım istersen e bebekte ikilisi 110 civarındaydı 100 ml ligi

Ben sma alacağım hastanemde öyle bı uygulama varmı bilmiyorum ama yinede goturcem yanimda eve gecince de lazım olacağını dusunuyorum süt çoğalana kadar çekinmeden vereceğim

Canım geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah zor gerçekten . Ihlamur icebilirsin yada kış çayı olarak ekinezya çayı oluyo sallama satiliyo bı çok yerde icebiliyosun onlardan da . Onun dışında boğaz ağrına filan toz zencefilli balı karıştırıp ye

Ben kızımda sebamed kullanıyordum yine sebamed aldim mustelaya göre daha hesaplı hem kizim çok saçlı dogmustu hiç konak sorunu falan yaşamadık memnundum. Mama olarak sma kullanmistik. Şuan hipp baya popüler ama ben yine gerekirse sma alirim. Bildiğim güvenilir marka olduğu için. doğumda hastaneye mama götürmedim ama hemşireler süt gelene kadar kendileri hazırlayıp getiriyordu birkaç saat arayla.Aptamil kullaniyor genelde hastaneler en yaygın olan o. Her hastanede bu uygulama var mi bilmiyorum ama benim bahsettiğim özel hastane

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kolayca atlat canim

bende dalin almistim ama iceriginde sls yazdigi icin sonra gittim bide hipp aldim dalin ben dus jeli gibi kullaniyorum zaten onuda ben kullaniyim bari dedim

Ben geçen ay aldım aynı markayı en düşük fiyatıyla. Umarım işe yarar.

Ya ben de arkadaşımdan istedim bunu gönderdi inşallah kuzum sıkıntı olmaz ama bence yinede koymsk lazım şu salgın dönemimde sarılık yapmak istemiyorum
Bir damlada olsa süt bebeği doyurur diyor bazı videolarda emzirme danışmanları bence koca bir yalan. Benim sütüm 4. Gün geldi öncesinde damlası bile yoktu. Süt inince zaten belli oluyor göğüsler sertleşiyor ve şişiyor. Süt akıyor. Oğlum sarılık oldu boş memeyi eme eme. Etrafımda herkes mama verme göğsünü ver dedi meme boş damlası yok bebek aç. Bunda süt gelene kadar 2 saatte bir mama vereceğim. İnşallah hemen gelir 4 gün çok uzun bir süre ama yapacak bişey yok. Belki o kadar uzun sürmez

Arkadaşlar 0 beden mi 1 beden mi bebek bezi alacağız???
1 yenidogana uygun canım ama ne kadar süre 1 beden kullanılır ki acaba tecrübeliler bi diyiversin e bebekte Prima ürünlerinde 2.urun %30 indirimli de 2 paket 1 numara alsam 70li olanlardan, kullanılır herhalde dimi? Bez bedeni de hiphizli büyür mü ki üç beş günde

Bu dediğini hep duyuyorum canım çevremdeki tecrübeli annelerden. Herkes, hastanede hemşireler bile meme ver diye zorluyomus anneyi ama bebek aç ve kan şekeri düşüyo yazık. Mama işini gurur meselesine çevirmeye hiç gerek yok, ben de annemlere şimdiden diyorum sakin bu konuda baskı yapmayin bana diye. Bebeğin sarılık olmaması daha önemli mama meme meselesinden

Ben de bu kafadayım ve bazı insanların anne sütü konusunda bu kadar inatlaşmalarını anlamıyorum varsa tabi ki verelim ama yoksa napslım yani sağ Salim doğsunlarda doyarlar kısmetlerinde varsa.aldım mamayı ve biberonu niye strese gireyim ki

Aynen ole kuzum hiç te strese sokmam kendi canı saolsun oğlumun olursa tabi ki seve seve veririm ama olmassada umrumda bile olmaz elimden geleni yaptım çünkü lazım olan herseyi aldım artık Allah’a bırakıyorum

gunde 6-7 bez kullaniliyormus 1 numara da 1 ay kadar oluyormus yani ortalama 200 bez 1 numaradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…