- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.081
canım ben Dalin aldim içeriği değiştiği için memnun kalmazsam degiscem onun disinda uygun bişey arıyorsan Bayb ne nin icerigi dogalmis ondan alırım diye düşünüyorum . Biraz deneme yanılma yoluyla bence her cocuga iyi gelmiyo yakın çevrem kullandı mustela olsun sebamed de olsun konak filan illaki yaptı Banyoda lif olarak sünger almadım kirpi ip olarak geciyo annem ondan ördük küçük biseu çok yumuşak oluyo ve bayağı da kopuruyo onun dışında dediğin gibi yumuşak tülbentle de siliniyo .Kizlar mustela dışında fiyatı daha uygun, sağlıklı onerebileceginiz şampuan var mı??? Ve banyoda lif, sünger vs ne kullanmamız daha sağlıklı? Beyaz tulbent önermişti birisi...
Konak önleyici köpük şampuanlar var, mustelanin köpüğünü tercih ettim ben. İnşallah memnun kalırız hepimizcanım ben Dalin aldim içeriği değiştiği için memnun kalmazsam degiscem onun disinda uygun bişey arıyorsan Bayb ne nin icerigi dogalmis ondan alırım diye düşünüyorum . Biraz deneme yanılma yoluyla bence her cocuga iyi gelmiyo yakın çevrem kullandı mustela olsun sebamed de olsun konak filan illaki yaptı Banyoda lif olarak sünger almadım kirpi ip olarak geciyo annem ondan ördük küçük biseu çok yumuşak oluyo ve bayağı da kopuruyo onun dışında dediğin gibi yumuşak tülbentle de siliniyo .
Ya ben de arkadaşımdan istedim bunu gönderdi inşallah kuzum sıkıntı olmaz ama bence yinede koymsk lazım şu salgın dönemimde sarılık yapmak istemiyorumBunun silindir kutuda olanı da var 350 gr sanırım ama içerik olarak bu dimi
inşallah kullanmayız sütümüz yeterli olur ve hemen gelir
Şampuanları filan Dalin akdim yeni içerikli olandan . Onun dışında Bepanthol un pişik oneleyicisini aldım istersen e bebekte ikilisi 110 civarındaydı 100 ml ligiGünaydın herkese bu arada şampuan pişik kremi falan aldınız mı mustela diye bi Marka var bilemedim gerek var mı o kadar para vermeye siz neler aldınız
Ben sma alacağım hastanemde öyle bı uygulama varmı bilmiyorum ama yinede goturcem yanimda eve gecince de lazım olacağını dusunuyorum süt çoğalana kadar çekinmeden vereceğimKızlar bakım ürünlerini ben de mustela tercih ettim. Çamaşır için, biberon temizliği için de siveno. Şimdi sütümüzün hemen gelmeme ihtimaline karşı da hastane cantamiza bi mama atmamız gerek sanıyorum. Hastane mi verecek onu da bilmiyorum hiç araştırmadım açıkçası. Mama tercihiniz ne olacak? Ben o konuda tam netlesemedim fikirlerinize ihtiyacım var
Canım geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah zor gerçekten . Ihlamur icebilirsin yada kış çayı olarak ekinezya çayı oluyo sallama satiliyo bı çok yerde icebiliyosun onlardan da . Onun dışında boğaz ağrına filan toz zencefilli balı karıştırıp yeMerhaba kızlar korona testim maalesef pozitif çıktı ...kendimizi o kadar korumamiza rağmen bizi de buldu sonunda
Genel durumum iyi ilk gün biraz vücut ağrım oldu şimdi yok , şuan hafif öksürük boğazım kuruyor o yüzden gıcık yapıyor sık sık su içiyorum boğazımda kalmasın virüs diye
Ben çok ısrar etmesem test bile yapmayacaklardi eşime yapmadılar mesela virüsle bağlantılı semptomlar yok dediler ben hamile olduğum için yaptılar.
Sistem çok saçma işliyor yani hamile olmasam gitsek bu şekilde normal grip diyip geri gelecektik ve maalesef herkese bulastirmis olacaktık...
Bol vitamin sebze meyve protein yiyorum vitaminlerini aliyorim ama çok şükür ağır bir rahatsızlık içinde değilim daha kotu olabilir diye korkuyordum ama çok şükür Allah'ın izniyle buda geçecek... dikkat edelim diyorum ama çok dikkat ettik yine geldi bizesiz yine de kendinize ekstra dikkat edin kızlar öpüyorum sizi
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kolayca atlat canimMerhaba kızlar korona testim maalesef pozitif çıktı ...kendimizi o kadar korumamiza rağmen bizi de buldu sonunda
Genel durumum iyi ilk gün biraz vücut ağrım oldu şimdi yok , şuan hafif öksürük boğazım kuruyor o yüzden gıcık yapıyor sık sık su içiyorum boğazımda kalmasın virüs diye
Ben çok ısrar etmesem test bile yapmayacaklardi eşime yapmadılar mesela virüsle bağlantılı semptomlar yok dediler ben hamile olduğum için yaptılar.
Sistem çok saçma işliyor yani hamile olmasam gitsek bu şekilde normal grip diyip geri gelecektik ve maalesef herkese bulastirmis olacaktık...
Bol vitamin sebze meyve protein yiyorum vitaminlerini aliyorim ama çok şükür ağır bir rahatsızlık içinde değilim daha kotu olabilir diye korkuyordum ama çok şükür Allah'ın izniyle buda geçecek... dikkat edelim diyorum ama çok dikkat ettik yine geldi bizesiz yine de kendinize ekstra dikkat edin kızlar öpüyorum sizi
bende dalin almistim ama iceriginde sls yazdigi icin sonra gittim bide hipp aldim dalin ben dus jeli gibi kullaniyorum zaten onuda ben kullaniyim bari dedimcanım ben Dalin aldim içeriği değiştiği için memnun kalmazsam degiscem onun disinda uygun bişey arıyorsan Bayb ne nin icerigi dogalmis ondan alırım diye düşünüyorum . Biraz deneme yanılma yoluyla bence her cocuga iyi gelmiyo yakın çevrem kullandı mustela olsun sebamed de olsun konak filan illaki yaptı Banyoda lif olarak sünger almadım kirpi ip olarak geciyo annem ondan ördük küçük biseu çok yumuşak oluyo ve bayağı da kopuruyo onun dışında dediğin gibi yumuşak tülbentle de siliniyo .
0 premature icin ben 1 numara aldimArkadaşlar 0 beden mi 1 beden mi bebek bezi alacağız???
Ben geçen ay aldım aynı markayı en düşük fiyatıyla. Umarım işe yarar.Bir de benim gibi gümüş kapak almayı düşünenler varsa Hepsiburada'da Silver Linda'nınkiler şu an 100 liraya düştü ündirimle, uzun zamandır farklı markalara bakıyorum bu kadar düşen olmamıştı sanırım, isterseniz indirim bitmeden alın.
Bir damlada olsa süt bebeği doyurur diyor bazı videolarda emzirme danışmanları bence koca bir yalan. Benim sütüm 4. Gün geldi öncesinde damlası bile yoktu. Süt inince zaten belli oluyor göğüsler sertleşiyor ve şişiyor. Süt akıyor. Oğlum sarılık oldu boş memeyi eme eme. Etrafımda herkes mama verme göğsünü ver dedi meme boş damlası yok bebek aç. Bunda süt gelene kadar 2 saatte bir mama vereceğim. İnşallah hemen gelir 4 gün çok uzun bir süre ama yapacak bişey yok. Belki o kadar uzun sürmezYa ben de arkadaşımdan istedim bunu gönderdi inşallah kuzum sıkıntı olmaz ama bence yinede koymsk lazım şu salgın dönemimde sarılık yapmak istemiyorum
1 yenidogana uygun canım ama ne kadar süre 1 beden kullanılır ki acaba tecrübeliler bi diyiversinArkadaşlar 0 beden mi 1 beden mi bebek bezi alacağız???
Ben 1 beden aldım canbebe bebeğin kilosuna göre oluyo ama genelde 0 no prematürArkadaşlar 0 beden mi 1 beden mi bebek bezi alacağız???
Bu dediğini hep duyuyorum canım çevremdeki tecrübeli annelerden. Herkes, hastanede hemşireler bile meme ver diye zorluyomus anneyi ama bebek aç ve kan şekeri düşüyo yazık. Mama işini gurur meselesine çevirmeye hiç gerek yok, ben de annemlere şimdiden diyorum sakin bu konuda baskı yapmayin bana diye. Bebeğin sarılık olmaması daha önemli mama meme meselesindenBir damlada olsa süt bebeği doyurur diyor bazı videolarda emzirme danışmanları bence koca bir yalan. Benim sütüm 4. Gün geldi öncesinde damlası bile yoktu. Süt inince zaten belli oluyor göğüsler sertleşiyor ve şişiyor. Süt akıyor. Oğlum sarılık oldu boş memeyi eme eme. Etrafımda herkes mama verme göğsünü ver dedi meme boş damlası yok bebek aç. Bunda süt gelene kadar 2 saatte bir mama vereceğim. İnşallah hemen gelir 4 gün çok uzun bir süre ama yapacak bişey yok. Belki o kadar uzun sürmez
Ben de bu kafadayım ve bazı insanların anne sütü konusunda bu kadar inatlaşmalarını anlamıyorum varsa tabi ki verelim ama yoksa napslım yani sağ Salim doğsunlarda doyarlar kısmetlerinde varsa.aldım mamayı ve biberonu niye strese gireyim kiBir damlada olsa süt bebeği doyurur diyor bazı videolarda emzirme danışmanları bence koca bir yalan. Benim sütüm 4. Gün geldi öncesinde damlası bile yoktu. Süt inince zaten belli oluyor göğüsler sertleşiyor ve şişiyor. Süt akıyor. Oğlum sarılık oldu boş memeyi eme eme. Etrafımda herkes mama verme göğsünü ver dedi meme boş damlası yok bebek aç. Bunda süt gelene kadar 2 saatte bir mama vereceğim. İnşallah hemen gelir 4 gün çok uzun bir süre ama yapacak bişey yok. Belki o kadar uzun sürmez
Aynen ole kuzum hiç te strese sokmam kendi canı saolsun oğlumun olursa tabi ki seve seve veririm ama olmassada umrumda bile olmaz elimden geleni yaptım çünkü lazım olan herseyi aldım artık Allah’a bırakıyorumBu dediğini hep duyuyorum canım çevremdeki tecrübeli annelerden. Herkes, hastanede hemşireler bile meme ver diye zorluyomus anneyi ama bebek aç ve kan şekeri düşüyo yazık. Mama işini gurur meselesine çevirmeye hiç gerek yok, ben de annemlere şimdiden diyorum sakin bu konuda baskı yapmayin bana diye. Bebeğin sarılık olmaması daha önemli mama meme meselesinden
1 alıcaksın canım 0 prematüre içinArkadaşlar 0 beden mi 1 beden mi bebek bezi alacağız???
gunde 6-7 bez kullaniliyormus 1 numara da 1 ay kadar oluyormus yani ortalama 200 bez 1 numaradan1 yenidogana uygun canım ama ne kadar süre 1 beden kullanılır ki acaba tecrübeliler bi diyiversine bebekte Prima ürünlerinde 2.urun %30 indirimli de 2 paket 1 numara alsam 70li olanlardan, kullanılır herhalde dimi? Bez bedeni de hiphizli büyür mü ki üç beş günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?