Ben bakim ürünlerini En ucuzundan aldım yorumlara bakarak.Yani tarak,tirnak makasını falan ucuzluguna ve yorumlara bakarak aldım.Şampuanı ve pişik kremini Minoris,bebek deterjanı ve yumuşaticiyi yesilanne,bebek losyonunu ecowell(ki ecowell ürünlerine bayılırım.Bu arada hepsiburadada indirimde ecowell),göğüs ucu kremini incia(en ucuzu buydu
) aldım.Bebek yağı almadım bu sefer.Kizlarda da pek kullanmamistim zaten.Size bir tavsiye.Eğer organik ürün alıyorsanız kokusuna falan bakmak için açmayın.Hemen bozulabiliyor.Bir de soğuk bir yerde beklesin ürünler oda sıcaklığında tutmayın.Kizlarimda organik bebek şampuanı oda sıcaklığında kaldığı için bozulmuştu.
Mama kısmına gelirsek sezeryani bilemem ancak normal doğumda ilk iki üç gün gelen süt oldukça koyu kıvamlı olur.Öyle karşıya sicramasini beklemeyelim.Bol bol emzirelim.Mama fikrini kafamızdan atalım.Hatta hastaneye goturmeyelim.Zaten mama lazım olduğunda hastane ayarlayacktir.Diyelim ki mama ihtiyacı hasıl oldu.Biberonla vermeyelim ki bebek için kolaylık olup anne memesini reddetmesin ki bu şekilde memeyi reddeden bebekler var.Bir de anne sütü oldukça mucizevi birşey.Çok nadir örnekler dışında sütümüzün yetmeme ihtimali yok.