2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bunların hepsini havalar soğumaya başladığından beri yapıyordum canım hergun bal zencefil zerdeçal limon yiyorduk ama olacak oldu mu oluyor çok sağol

Ben park yatak tarzı olanlara da baktım.Ancak ya anne yanı olmuyordu ya da boyut olarak cok küçük geldi.Bakayım sanırım ahşap bir anne yanı beşiği alacağım.

Ben bakim ürünlerini En ucuzundan aldım yorumlara bakarak.Yani tarak,tirnak makasını falan ucuzluguna ve yorumlara bakarak aldım.Şampuanı ve pişik kremini Minoris,bebek deterjanı ve yumuşaticiyi yesilanne,bebek losyonunu ecowell(ki ecowell ürünlerine bayılırım.Bu arada hepsiburadada indirimde ecowell),göğüs ucu kremini incia(en ucuzu buydu) aldım.Bebek yağı almadım bu sefer.Kizlarda da pek kullanmamistim zaten.Size bir tavsiye.Eğer organik ürün alıyorsanız kokusuna falan bakmak için açmayın.Hemen bozulabiliyor.Bir de soğuk bir yerde beklesin ürünler oda sıcaklığında tutmayın.Kizlarimda organik bebek şampuanı oda sıcaklığında kaldığı için bozulmuştu.
Mama kısmına gelirsek sezeryani bilemem ancak normal doğumda ilk iki üç gün gelen süt oldukça koyu kıvamlı olur.Öyle karşıya sicramasini beklemeyelim.Bol bol emzirelim.Mama fikrini kafamızdan atalım.Hatta hastaneye goturmeyelim.Zaten mama lazım olduğunda hastane ayarlayacktir.Diyelim ki mama ihtiyacı hasıl oldu.Biberonla vermeyelim ki bebek için kolaylık olup anne memesini reddetmesin ki bu şekilde memeyi reddeden bebekler var.Bir de anne sütü oldukça mucizevi birşey.Çok nadir örnekler dışında sütümüzün yetmeme ihtimali yok.

Canım o koyu ağız sütü meme sertleştiğinde süt indiğinde geliyor. Yanlış anlaşılma olmasın. Tabiki doğumdan itibaren süt yok diye memeyi vermemezlik etmeyeceğiz. Ben sürekli memede tutmuştum bebek uyarsın süt insin diye. O ağız sütü dediğimiz sarı süt 4. Gün gelmeye başladı daha koyu oluyor. Bol bol emzirdim o sarı sütü oğluma. Ama işte 4 günlük açlık sarılık etmeye yetti. Süt gelene kadar biberonla değilde kaşıkla yada enjektörle vermek lazım... İnşallah hiçbirine gerek Kalmaz tek duam o çünkü

Benim iki göğsümünde hiç ucu yok biraz ondanda mama aldım

Genel olarak yorumlar olumlu, ben de işe yaramasını umuyorum krem falan daha zor geliyor bana.
Bazı kremleri yıkamaya gerek kalmıyor. onları tercih edebilirsin tabi inşallah hiçbirine gerek Kalmaz ben herşeyden aldım koydum Lohusalık ta birde onlarla uğraşmayım kafam rahat olsun

kızlar şöyle battaniyeli kundaklardan aldınız mı çok yumoş duruyo ama pahalı da battaniye sararım yavruşumu neyse favorilere ekledim indirime girerse alırım

Ay ben de onun indiriminini kovalıyodum bakim hemen

Bazı kremleri yıkamaya gerek kalmıyor. onları tercih edebilirsin tabi inşallah hiçbirine gerek Kalmaz ben herşeyden aldım koydum Lohusalık ta birde onlarla uğraşmayım kafam rahat olsun
işte yine içim rahat etmez diye düşündüm; o yüzden en az müdahaleli olan gümüş kapak gibi geldi. Bakalım zaten düzgün emzirme olunca yara olmuyormuş; ama inşallah ilk kez anne olacağım için çok da şansa bırakmayayım dedim.

Arkadaşlarım günde 6-7 tane gibi düşün dedi. Bende e bebekten aldım bugün. 3 paket 70’li, 1 pakette 60’lı 2 numara aldım canım. İki kere %30 indirimden yararlanmış oldum güzel oldu

Kızlar mide yanmam o kadar azitti ki su bile içemiyorum ve bildiğiniz bulantılarım var ilk trimestirda bulantı falan yaşamamıştım ben bi kaç sefer dışında. Bu son zamanlar daha zor geçecek herhalde cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…