2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İki normal dogum yapmis biri olarak şöyle tarif edeyim sancıyi: belden kalcaya vuran bir agrı sanki kalcaniz duvar gibi sert bir agri.adet sancilari viz gelip tiris gecer yani bu sancinin yaninda.tabi dayanma gucunuz oluyor gelip gecici diye dusunup ebeyi doktoru iyi dinleyip nefes egzesizi ve bol bol sabirla gecip gidiyor.biran önce dogsunda kurtulayim diye dusunup kendinizi guclu kilmaya calisiyorsunuz ve dogunca sanki o agrilari hic cekmemis gibi oluyorsunuz..
Bunlari yazdim ama bu 3.dogumum olacak ve ben yinede korkuyorum dogumdan.bagirip cagirmak yerine doguma motive olmak gerekiyor yoksa gucsuz kaliniyor..
Teşekkür ederim insan bilen birilerinden duyunca iyi oluyor en azından neye benzer şeyler yaşayacağını. Ağrı acı çok oluyor ama anladığım Allah onun sabrını da veriyor. Maşallah size 2 normal doğum. 3. De normal olacak heralde. Kopkolay bir doğum olur inşallah 🤲🤲

Hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı çeken yokmu hatta yumurtlamadan 2-3gün sonra çeken yokmu bende böyle bi durum oldu belirtilerinizi bana söylermisiniz lütfen
Afedersiniz ama annelere sorulucak en güzel soru acaba ilk haftalarda göğüs ucu ağrısı ardından kahverengi bölgede koyulaşma sonrada göğüste büyüme oldumu

Hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı çeken yokmu hatta yumurtlamadan 2-3gün sonra çeken yokmu bende böyle bi durum oldu belirtilerinizi bana söylermisiniz lütfen
Günüme yakın göğsümde dolgunlaşma ve damarlanma benim iki gebeliğimde de belirtimdi ama yumurtalamadan hemen sonra olmaz çok erken

Günüme yakın göğsümde dolgunlaşma ve damarlanma benim iki gebeliğimde de belirtimdi ama yumurtalamadan hemen sonra olmaz çok erken
Yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum doğrusu sat bitişi 4 aralıktı ve 1 buçık hafta sonra lekelenmelerim başladı bu 1 hafta sürdü sonuna kadar ara ara değerlendirdik indirdiğim takvime göre yumurtlama günümden 2-3 gün sonra bu göğüs ağrısı başladı hemen test yaptım ama negatifti üstünden 1 hafta geçti takvimegöre 2-3 gün sonra adet başlangıcım ama emin değilim böyle bişey ilk defa yaşıyorum halen bastırdıkça ağrıyor ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim 🥰

Yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum doğrusu sat bitişi 4 aralıktı ve 1 buçık hafta sonra lekelenmelerim başladı bu 1 hafta sürdü sonuna kadar ara ara değerlendirdik indirdiğim takvime göre yumurtlama günümden 2-3 gün sonra bu göğüs ağrısı başladı hemen test yaptım ama negatifti üstünden 1 hafta geçti takvimegöre 2-3 gün sonra adet başlangıcım ama emin değilim böyle bişey ilk defa yaşıyorum halen bastırdıkça ağrıyor ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim 🥰
Canım bendede adetime bı hafta kala göğüs ağrısı kasıklarda ağrı oluyordu tabikide En iyisi kan tahlili yaptırmak

Aynen böyle canım bende sureleri duymamıştım diyorum ya kardeşimde hiç suya okunmadı yada suyundan içmedi ilk doğumu olmasına rağmen çok çabuk doğurdu. Imkani olan bulan denesin bence ben deneyeceğim insallah
Eşime bi söylim Pazartesi baksın aktarlara inşallah bulur

Canım bendede adetime bı hafta kala göğüs ağrısı kasıklarda ağrı oluyordu tabikide En iyisi kan tahlili yaptırmak
Bendede kasık ağrısı ve bel aprısı oluyordu adedim başlarken ama böyle bi sorunla ilk defa karşılaştım ne olduğunu bende anlamadım evet kan tahlili ama boş yere umutlanmak istemiyorum 4 ayrıdır olmadı annemdede 2 sene sebebsiz yere çocuk olmayınca acaba genetik geçtimi korkusu oluyor bu ayda olmassa ovulasyon testiyle deniycem cevabın için çok teşekkür edrim saolasın 🥰

Ayy benm bebisde kanala girmis herhalde ya hareketleri asagiya cok baski yapiyo ben pazartesi daha yeni agdaya gidecem ya bu yasaklar insani mahvetti

Ayy benm bebisde kanala girmis herhalde ya hareketleri asagiya cok baski yapiyo ben pazartesi daha yeni agdaya gidecem ya bu yasaklar insani mahvetti
Bende perşembe gittim ağdaya pazartesi kontrol var diye ☺️ Doğuma kadar götürür heralde.
kanala girdiği için sanırım hareket edince çiş kaçıracakmış gibi hissediyorum. Kanala girmesi doğum yakın demek mi?

Bende perşembe gittim ağdaya pazartesi kontrol var diye ☺️ Doğuma kadar götürür heralde.
kanala girdiği için sanırım hareket edince çiş kaçıracakmış gibi hissediyorum. Kanala girmesi doğum yakın demek mi?
Bende pazartesi giderim iste sali günü de kontolre gidecem.
Evet kanala girince dogum yakin artk ya ilk kizim son gunlerde gelmisti ama bu erken gelcek gibi hissediyom karnim cok asagi inmis ya.
Bu topikte genel olarak herkes erken dogum yapti cogu aralik annesi oldu o yuzden bende korkuyom erken gelcek die

Bende pazartesi giderim iste sali günü de kontolre gidecem.
Evet kanala girince dogum yakin artk ya ilk kizim son gunlerde gelmisti ama bu erken gelcek gibi hissediyom karnim cok asagi inmis ya.
Bu topikte genel olarak herkes erken dogum yapti cogu aralik annesi oldu o yuzden bende korkuyom erken gelcek die
Evet senin tarihin benden önce zaten her an her şey olabilir ☺️ Oo karnında indiyse eli kulağında. Ben birazcık da gelsinler istiyorum 🙈

Back
X